• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • agyag és kaolin

A keresés eredménye

Agyag és kaolin - Import export

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Großheirath, Németország.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, és Inorganic and organic pigments. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. CLAYNATURE KFT.

  Magyarország

  We are a family-run company, offering high-purity natural mineral ingredients to the cosmetic industry. Our value-added solutions are designed to meet the technical specifications of the industry. The family owned and operated mine, located in Hungary, is where the kaolin extraction and processing takes place with careful attention and expertise. Maskaolin is organically produced (chemical-free) and additive-free cosmetic-grade white kaolin clay. Maskaolin naturally cleanses and replenishes the skin with minerals of volcanic origin. During our production, we focus on naturalness, outstanding quality, organic and sustainable processing. We believe in a natural way of life.

 4. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ukrajna

  A PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite. Székhelye Konstantinovka, Ukrajna.

 5. MUSA YAPI DIS TICARET

  Törökország

  A MUSA YAPI DIS TICARET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cement articles, Limestones, basalt, és dolomite. Székhelye Kocaeli, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Malaysia

  A AN NUR MINERALS SDN BHD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Széntüzelésű erőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, és Agyag és kaolin. Székhelye Selangor, Malaysia.

 2. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Németország

  A THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapanyagok, építőipari, Márvány és természetes kő, Nyersanyagok, kerámiaipari, Agyag és kaolin, Alapanyagok, építőipari, Márvány és természetes kő, Nyersanyagok, kerámiaipari, és Agyag és kaolin. Székhelye Burbach, Németország.

 3. LES ARGILES DU SOLEIL

  Franciaország

  A LES ARGILES DU SOLEIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Samponok, Natural cosmetic products, Samponok, Raw Materials for Natural soaps, és Raw Material for Cosmetics. Székhelye Mons, Franciaország.

 4. CEYLAN MINERAL MINING

  Törökország

  A CEYLAN MINERAL MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is litter box sand, és bentonite. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. RAKHSHAN KANI POOYAN CO

  Irán

  A RAKHSHAN KANI POOYAN CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, bentonite, Agyag és kaolin, barite, és Chemicals. Székhelye Tehran, Irán.

 1. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spanyolország

  A JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Fortuna, Spanyolország.

 2. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Németország

  A DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, graphite, kaolin, Agyag és kaolin, és refractory graphite. Székhelye Eltville, Németország.

 1. SILMIN IBERICA S.L.

  Spanyolország

  A SILMIN IBERICA S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Rubi, Spanyolország.

 2. DAL CIN SPA

  Olaszország

  A DAL CIN SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Concorezzo, Olaszország.

 3. LEHM EIDER

  Németország

  A LEHM EIDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Bisterschied, Németország.

 4. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugália

  A ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, Agyag és kaolin, Feldspar, és quartz. Székhelye Meirinhas, Portugália.

 5. COMMERCE-INVEST

  Ukrajna

  A COMMERCE-INVEST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Odesa, Ukrajna.

 6. STORIVIA

  Franciaország

  A STORIVIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Barium sulfate, és bentonite. Székhelye Metz, Franciaország.

 7. CLAYS OF UKRAINE

  Ukrajna

  A CLAYS OF UKRAINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porcelain clay. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 8. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Agyag és kaolin, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Ransbach-Baumbach, Németország.

 1. SRC ARGILE VERTE

  Tunézia

  A SRC ARGILE VERTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Tunis, Tunézia.

 2. KFT MINING CO

  Irán

  A KFT MINING CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kaolin, mines, clay, és bathroom tiles. Székhelye Mashhad, Irán.

 3. BRIGHT INDUSTRIAL

  Kína

  A BRIGHT INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Xinzhou, Kína.

 4. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ukrajna

  A TURBOV KAOLIN COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silica sand. Székhelye Turbov, Ukrajna.

 5. EGAP SRL

  Olaszország

  A EGAP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, muds for the body, Natural cosmetic products, Agyag és kaolin, és Raw Material for Cosmetics. Székhelye Rosà, Olaszország.

 6. CLAYSERVER GMBH

  Németország

  A CLAYSERVER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, Homok és kavics, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Agyag és kaolin, Homok és kavics, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Ostercappeln, Németország.

 7. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Olaszország

  A E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércbányászás, Ércbányászás, bentonite, és granular absorbents. Székhelye Villanova Tulo, Olaszország.

 8. EUROMINERAL LLC

  Ukrajna

  A EUROMINERAL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clay, és raw materials for refractory ceramics. Székhelye Donetsk, Ukrajna.

 9. AJOS SL

  Spanyolország

  A AJOS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 10. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Németország

  A S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, és Agyag és kaolin. Székhelye Oberhausen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes