• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • adhesive tape

A keresés eredménye

Adhesive tape - Import export

 1. STERK HOME

  Belgium

  Verified by europages badge

  STERK HOME is a Belgian firm that has over twenty years' experience of manufacturing household products. We are wholly focused on the B2B sector and are proud to offer a wide range of essential products to businesses. You can avail of our products through our STERK HOME or PRIVATE LABEL brands. We sell microfibre cloths, adhesive tapes, household and cleaning products.

 2. VELCRO ITALIA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VELCRO ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is strip fastenings, adhesive Velcro, adhesive tape, perforated Velcro, fabric adhesive tape, packing tapes, protective adhesive tapes, textile adhesive tapes, és adhesive tapes for permanent fixings. Székhelye Arcore, Olaszország.

 3. EXIDA LLC

  Ukrajna

  A EXIDA LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Flexibilis csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsákológépek és -felszerelések, Zsákológépek és -felszerelések, Adhesive tape, vacuum packing, és packaging welder. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 4. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Hollandia

  A INNOSEAL INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaging for plastics, és Adhesive tape. Székhelye Tilburg, Hollandia.

 5. PLASTICOMM S.R.L.

  Olaszország

  A PLASTICOMM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, neutral and personalised adhesive tapes, printed packing tapes, és personalised wrapping tapes. Székhelye Belmonte Mezzagno, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO

  Olaszország

  A AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papíráruk - irodai eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is double-sided adhesive tape, photocopier paper, adhesive tape, és office equipment and stationery. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 2. SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könyvkötészet - beszállítói cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. PANDA OFFICE GMBH

  Ausztria

  A PANDA OFFICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Irodai szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is folder, adhesive tape, pens and rollers, és adhesive tape dispenser. Székhelye Graz, Ausztria.

 4. GPS GENERAL TAPE

  Olaszország

  A GPS GENERAL TAPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packing and packaging machines and equipment, pallet wrappers, adhesive tape, és taping machines for boxes. Székhelye Casalnuovo, Olaszország.

 5. EHBT

  Belorusszia

  A EHBT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagoló fóliák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adhesive tape, Stretchable films, és plastic film. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 1. TAPESERVICE COENRAETS

  Belgium

  A TAPESERVICE COENRAETS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, és packaging. Székhelye Saintes, Belgium.

 2. PSA SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A PSA SOLUTIONS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, glue, adhesive tape dispenser, és adhesive tapes. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 1. PPM INDUSTRIES SPA

  Olaszország

  A PPM INDUSTRIES SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, fancy costume tapes, double-sided adhesive tape, és reinforced adhesive tape. Székhelye Brembate Di Sopra, Olaszország.

 2. GDBM

  Franciaország

  A GDBM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hőszigetelés - anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, Plastic profile sections for the construction industry, sales agents, és wholesale of building materials. Székhelye Volstroff, Franciaország.

 3. FALPA SNC DI A. PIAZZA & C.

  Olaszország

  A FALPA SNC DI A. PIAZZA & C., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektromos és mágneses szigetelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is insulating tape, és adhesive tape. Székhelye Cambiago, Olaszország.

 4. CAPFOR SRLS

  Olaszország

  A CAPFOR SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Papíráruk - irodai eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stationery and office supplies sectors, adhesive tape, protective clothing, és office furnishing fixtures. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. UPAKOVKA

  Ukrajna

  A UPAKOVKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírzacskók és -zsákok, Adhesive tape, bags, Stretch wrap, és Papírzacskók és -zsákok. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 6. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Németország

  A GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szövetek, nem font. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum films, és Adhesive tape. Székhelye Königsbrunn, Németország.

 7. PLASTIRUB

  Belgium

  A PLASTIRUB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape. Székhelye Bassenge, Belgium.

 8. HONGWEI ENTERPRISE CO LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A HONGWEI ENTERPRISE CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, és label. Székhelye Nantou, Taiwan Kínai köztársaság.

 1. HSTM

  Dél-Afrika

  A HSTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adhesive tape, és adhesive masking tapes. Székhelye Cape Town, Dél-Afrika.

 2. PACKING LLC

  Ukrajna

  A PACKING LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, adhesive tape, Stretch wrap, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye Odesa, Ukrajna.

 3. DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kína

  A DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, és packing tapes. Székhelye Dongguan, Kína.

 4. ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD

  Kína

  A ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, és adhesive masking tapes. Székhelye Guangdong Province, Kína.

 5. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adhesive tape. Székhelye Heshan, Kína.

 6. SB EMBALAGENS

  Brazília

  A SB EMBALAGENS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Véd+D5491bevonatok - különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape. Székhelye Jundiaí, Brazília.

 7. SPTAPE

  Olaszország

  A SPTAPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kartonok, csomagolóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolls of paper towels, és Adhesive tape. Székhelye Forlì, Olaszország.

 8. TIKSO.BG

  Bulgária

  A TIKSO.BG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape. Székhelye Asenovgrad, Bulgária.

 9. UNITE PACKAGING MACHINERY

  Kína

  A UNITE PACKAGING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape. Székhelye Nanma/Dongyang,Zhejiang, Kína.

 10. DONGGUAN NANYANG ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A DONGGUAN NANYANG ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive tape, és plastic foam materials. Székhelye Chang'an/ Dongguan, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Adhesive tape - Import export

Találatok száma

568 Vállalat