• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • adalékok és hatásfokozók italokhoz

A keresés eredménye

Adalékok és hatásfokozók italokhoz - Import export

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Your expert partner in the food industry, A. Schmidt & Co. GmbH has been developing special stabiliser systems for the food and fine food industries for over 65 years. We develop highly functional stabiliser systems to suit your individual requirements. We guarantee consistent, high quality thanks to our flexible production. Our product range includes: Fish curing agents (with or without herbs and spices) e.g. for herring and salmon, fish injection, fish stuffing, fishcakes, fish sausage, pates, surimi, roe and shrimp processing, mayonnaises, salad creams, dressings, hot and cold dips (with or without egg yolk/milk protein additives), sauces and creams for fully preserved foods, condensed soups, ketchup, marinades, breadcrumb coating additives, desserts, food additives, contract mixing as a service provider

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A PRINOVA EUROPE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Proteinek - élelmiszeripari adalékanyagok, Sporting élelmiszer, amino-acids, Ascorbic acid, Chemicals for flavourings, Feed additives, Preservatives for all types of food, Sodium scorbate, és vegetable extracts. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. MARIBELL TM

  Ukrajna

  A MARIBELL TM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beverage mixes, lemon syrup, Concentrated fruit syrups, és chocolate. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 4. BARUCH GMBH

  Németország

  A BARUCH GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Franciaország

  A COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Illóolajok és rezinoidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszeresszenciák, Adalékok és hatásfokozók italokhoz, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élelmiszeresszenciák, Adalékok és hatásfokozók italokhoz, és essential oils. Székhelye Saint Pierre De Vassols, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NUTRI-AD INTERNATIONAL

  Belgium

  A NUTRI-AD INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Food additives, chemical additives, natural additives for the food and canning industry, és additives for meat. Székhelye Dendermonde, Belgium.

 2. VAZPORTS TRADING COMPANY

  Mexikó

  A VAZPORTS TRADING COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Zapopan, Mexikó.

 3. POFF CONSULT AB

  Svédország

  A POFF CONSULT AB, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accounting consulting. Székhelye Gävle, Svédország.

 4. M.P.M. DE BLOCK

  Belgium

  A M.P.M. DE BLOCK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adalékok és hatásfokozók italokhoz, raw materials for the pharmaceutical industry, detergents, industrial disinfectants, és Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Reet, Belgium.

 5. TANJAH EQUIPEMENTS

  Marokkó

  A TANJAH EQUIPEMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Tanger, Marokkó.

 1. QINGDAO LONG RIVER INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO LONG RIVER INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. HEILONGJIANG PROVINCE SHANGZHI LVYE BERRY CO.,LTD

  Kína

  A HEILONGJIANG PROVINCE SHANGZHI LVYE BERRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Székhelye Shangzhi, Kína.

 1. USER FOOD

  Törökország

  A USER FOOD, tevékenységi ágazata Adalékok és hatásfokozók italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soluble beverages. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Magyarország

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 3. COCKTAILBALL

  Belgium

  A COCKTAILBALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Adalékok és segédanyagok italokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Koktélok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Koktélok. Székhelye Heers, Belgium.

 4. INKO-SPORTS AG

  Svájc

  A INKO-SPORTS AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Parfümök és szépségápolás, Tejipari termékek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Parfümök és szépségápolás. Székhelye Bubendorf, Svájc.

 5. BERRAK SU MEMBA SU DAGITIMI INS SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

 6. NUTRIN GMBH

  Németország

  A NUTRIN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Import / export - élelmiszertermékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Import / export - élelmiszertermékek, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Hallerndorf, Németország.

 7. TEKEL BIRA FAB.

  Törökország

 8. KAVLAK FOOD AND DRINKS GMBH

  Németország

  A KAVLAK FOOD AND DRINKS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, wholesale beverages, Cosmetics, Alkoholmentes italok, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 1. LALIBELA COFFEE LLC

  Oroszország

  A LALIBELA COFFEE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Italok - import / export, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Italok, Italok - import / export, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és wholesale roasted and refined coffee. Székhelye Smolensk, Oroszország.

 2. MULTI-FOOD PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A MULTI-FOOD PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Parfümök és szépségápolás, és Kozmetikumok. Székhelye Hollenstedt, Németország.

 3. BIOKOM 98

  Magyarország

  Cégünk 1998 óta megbízható beszállítója vegyi termékeknek és alapanyagoknak. Magyarország-szerte kínálunk széles választékot és kiváló minőségű termékeket ügyfeleinknek. Különböző iparágak számára nyújtunk alapvető vegyianyagokat és speciális anyagokat, hogy optimális körülményeket biztosítsunk a különböző gyártási folyamatokhoz.

 4. KENDY O O D

  Bulgária

 5. WILHELM AUER

  Németország

  A WILHELM AUER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Alkoholmentes, szénsavas italok, Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Mühlhausen-Ehingen, Németország.

 6. DORUK DOGAL KAYNAK SUYU DAGITIM VE PAZARLMA LTD STI

  Törökország

 7. MABOCHEM GMBH

  Németország

  A MABOCHEM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Székhelye Willich, Németország.

 8. FAHNER FRUCHT HANDELS- UND VERARBEITUNGS-GMBH

  Németország

  A FAHNER FRUCHT HANDELS- UND VERARBEITUNGS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Gyümölcs- és zöldséglevek, Gyümölcskonzervek és dzsemek, Készételek és csemege, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Gierstädt, Németország.

 9. AUVENCA, S.L.

  Spanyolország

  A AUVENCA, S.L., tevékenységi ágazata Italok - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italsűrítmények, Szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Italsűrítmények, Szénsavas italok, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Tenerife, Spanyolország.

 10. BEST CHOICE NUTRITION HEIKO BERGRATH

  Németország

  A BEST CHOICE NUTRITION HEIKO BERGRATH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Import / export - élelmiszertermékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Import / export - élelmiszertermékek, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes