• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélok és fémek feldolgozása

A keresés eredménye

Acélok és fémek feldolgozása - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. 3METALL DOERING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A 3METALL DOERING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Stutensee, Németország.

 3. TEPROSA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TEPROSA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Magdeburg, Németország.

 4. DAMEKS

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A DAMEKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Acélok és fémek feldolgozása, machine parts, CNC milling, CNC turning, CNC, Metal working, plastics processing, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Acélok és fémek feldolgozása, Szerszámok, nem motoros, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, és Fémtokok. Székhelye Olpe, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RS METALL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RS METALL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Görlitz Ot Hagenwerder, Németország.

 2. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROFI METALL & TECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Stadtlohn, Németország.

 3. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Acélok és fémek feldolgozása, Machining of metals, Large turned parts, Cylindrical grinding (service), Acélok és fémek - marás, Acélok és fémek feldolgozása, 3D milling, és CNC 5-axis milling work. Székhelye Thyrnau, Németország.

 4. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Allstedt, Németország.

 5. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Schwäbisch Gmünd, Németország.

 1. MFO S.A.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A MFO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek feldolgozása, construction material, metal profiles, special profiles, steel profiles, manufacture of steel profiles, és Vágás, acélok és fémek. Székhelye Sochaczew, Lengyelország.

 2. HEINZ STEPHAN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEINZ STEPHAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Steinach, Németország.

 1. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Hüllhorst, Németország.

 2. STANTOOL

  Belgium

  Verified by europages badge

  A STANTOOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek feldolgozása, Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Formázás, acélok és fémek, Prototípusok, ipar számára, Acélok és fémek feldolgozása, Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, és Formázás, acélok és fémek. Székhelye Saint-Vith, Belgium.

 3. STALMA S.A.

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A STALMA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ground bars, cold-drawn squares, hexagonal drawn bars, drawn steel bars, Bright steel bars, Peeled steel bars, és drawn wires. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 4. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LASERTECHNIK WÜNSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek feldolgozása, Réz és rézötvözetek, CNC bending parts, aerospace part, Metal precision parts, Assemblies for laser technology, és Vágás, acélok és fémek. Székhelye Unna, Németország.

 5. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A PMZ PLOTTERMESSER ZIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Meiningen, Ausztria.

 6. MELIOR LASER KFT.

  Magyarország

  Modern technológiai hátterünkkel, jól képzett, tapasztalt szakembereinkkel egyenletesen magas minőségben kínálunk komplex lemezmegmunkálás szolgáltatásokat, lemezalkatrész-gyártást korszerű biatorbágyi telephelyünkön. Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatásaink: 2D lézervágás, stancolás kombi lézer-stanc gépen, élhajlítás, hegesztés, csiszolás, szerelés és felületkezelés kooperációban. Rozsdamentes acél és alumínium lemezek megmunkálása mellett vállaljuk tüzihorganyzott lemezek, ötvözött alumínium és sárgaréz megmunkálását is. Gépparkunk a prototípusgyártástól a néhány ezer db / év szériaméretű egyedi, vevői megrendelés alapján készített lemezalkatrészek gyártására tesz alkalmassá minket. 2003-as alakulásunk óta megbízható beszállító partnerei vagyunk számos magyarországi és külföldi közép- és nagyvállalatnak. Fejlett minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően alacsony selejtaránnyal megbízhatóan szállítunk megrendelő partnereink számára.

 7. DOO SILOS-TECH

  Szerbia

  Termelésünket jelenleg 2360 m² fedett, korszerű informatikai és technikai felszereléssel ellátott munkacsarnokokban végezzük. Jelenlegi lemezmegmunkáló gépeink: TruLasser 2030 fiber lézervágó, TruPunch 2000 stancoló gép, Messer CNC plazmavágó, CNC 300t él hajlító, NC lemezolló, Hidraulikus 4 hengeres lemezhengerítő, nagy teljesítményű profilhengerítő. Vállaljuk teljes keverőüzemek, síktárolók, csarnokok és fémszerkezetek építését. Vállalatunk a gyártás és kereskedés mellett, bérmunkákkal és bérvágásokkal is foglalkozik. Kivitelezzük különböző célú lemezszekrények tervezését és gyártását a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve.Jelenleg kiépítés alatt áll porfestő csarnokunk is, melyben a kovetkező tevékelnységek vállnak lehetővé: -Felulettisztitas szemcseszorassal (fem, fa, ko) -Zsirtalanitas -Festes

 8. ACÉL-LÁNG KFT

  Magyarország

  - CNC lángvágás Lv.20-300 mm között. - Gépalkatrszek gyártása CNC lángvágással, 20-300 mm vastagság között. - Gyökelőkészítés, fúrás, szállítás

 1. VARIEL, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A VARIEL, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acélok és fémek feldolgozása, Ipari konténerek, Ipari épületépítés, Acélok és fémek feldolgozása, és Ipari konténerek. Székhelye Zruc Nad Sázavou , Cseh Köztársaság.

 2. WROCBUD

  Lengyelország

  A WROCBUD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Wroclaw, Lengyelország.

 3. ACENKO CO. LTD.

  Törökország

  A ACENKO CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek feldolgozása, machining, Steel construction, Formázás, acélok és fémek, és Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. REICH GMBH

  Németország

  A REICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mass mechanical working. Székhelye Mellrichstadt, Németország.

 5. FORJA NEPTUN SRL

  Románia

  A FORJA NEPTUN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Baicoi, Románia.

 6. MIRFO MACHINE TOOLS

  Románia

  A MIRFO MACHINE TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Fémszerkezet, Szerszámgépek fémvágásra, Ipari épületépítés, Szerszámgépek, fémek alakítására, Fémszerkezet, Szerszámgépek fémvágásra, és Ipari épületépítés. Székhelye Targu Jiu, Románia.

 7. JOHANNES STEINIGER GMBH

  Németország

  A JOHANNES STEINIGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek feldolgozása, Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek feldolgozása, CNC sheet metal work, és prototypes built. Székhelye Muldenhammer, Németország.

 8. VBA EDELMANN GMBH

  Németország

  A VBA EDELMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Horhausen, Németország.

 9. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

  Németország

  A KELLER BLECHTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vágás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek feldolgozása, Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek feldolgozása, panel finishing, és laser welding. Székhelye Endingen, Németország.

 10. WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH

  Ausztria

  A WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Lustenau, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Acélok és fémek feldolgozása - Import export

Találatok száma

64 802 Vállalat

Országok