• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélok és fémek alakos sajtolása

A keresés eredménye

Acélok és fémek alakos sajtolása - Import export

 1. FORVASA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FORVASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forged steel parts, Drop-forged parts for industrial applications, forging metals, és customised forged parts. Székhelye Bedia (vizcaya), Spanyolország.

 2. METALPRESS S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A METALPRESS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold pressing of metals, dished heads, metal stamping, tank heads, steel moulding, carbon steel heads, brioche moulds, flanged heads, és sheet shearing and pressing. Székhelye San Giovanni Lupatoto, Olaszország.

 3. STM SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A STM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Meleg öntés, spark erosion, gear moulding, Meleg öntés, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, és flat coat moulding. Székhelye Maniago, Olaszország.

 4. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Neustadt, Németország.

 5. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Wutöschingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye St. Pölten, Ausztria.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Acélok és fémek feldolgozása, Szerszámok, nem motoros, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, és Fémtokok. Székhelye Olpe, Németország.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A O.L.M.E.C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Formák és minták, Acélok és fémek - darabolás, sheet shearing and pressing, manufacture of shearing irons, deep drawing moulds, és Sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Grassobbio, Olaszország.

 4. HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -

  Németország

  Verified by europages badge

  A HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Dermbach Ot Diedorf, Németország.

 5. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Plettenberg, Németország.

 1. VARESINA STAMPI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VARESINA STAMPI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel moulding, hot steel pressing, hot forming, metal moulding, iron forging, alloy forging, moulding, cold pressing of metals, és moulding of rolled bushings. Székhelye Sumirago, Olaszország.

 2. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Wies, Ausztria.

 1. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel moulding, FLANGES, hot forging, CONNECTORS, forged steel accessories, joints for building, és metal moulding. Székhelye Erba, Olaszország.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  A DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - hegesztés, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek alakos sajtolása, metal stamping, sheet metal, Die stamping, és Deep drawn stamping. Székhelye Dongguan, Kína.

 3. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Hagen, Németország.

 4. MERONI FRATELLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MERONI FRATELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welding, Metal milling, FRESA, metal stamping, cold pressing of metals, metal shearing work, metal moulding, sheet shearing and pressing, és metal stamping. Székhelye Dolzago, Olaszország.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kis fém alkatrészek, Acélok és fémek alakos sajtolása, ball valves, taps and safety valves for inflammable liquids, Kis fém alkatrészek, hydraulic valves, Acélok és fémek alakos sajtolása, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, és taps and fittings. Székhelye Sarezzo, Olaszország.

 6. LAMIPRESS S.R.L.

  Olaszország

  A LAMIPRESS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtolás, acélok és fémek, sheet shearing and pressing, Sajtolás, acélok és fémek, Design of moulds for metals, és cold pressing. Székhelye Monte San Pietro, Olaszország.

 7. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Kína

  A WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Danyang, Kína.

 8. IMORTAS A.S.

  Törökország

  A IMORTAS A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Közbetéttárcsák, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Közbetéttárcsák. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kína

  A NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Extrúzió, gumi és műanyag, forges, diecasting, Extrúzió, gumi és műanyag, és aluminium die-casting. Székhelye Ningbo, Kína.

 2. BUSTAMPSA S.L

  Spanyolország

  A BUSTAMPSA S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automotive - components and parts, moulded, stamped and drawn parts, aluminium punched parts, és metal components. Székhelye Montcada I Reixac, Spanyolország.

 3. SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Gongming Town,china, Kína.

 4. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Spanyolország

  A ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, automobile moulds, és outsourcing. Székhelye Zamudio, Spanyolország.

 5. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek alakos sajtolása, Machines, custom-built, 3D custom laser cutting, és Metal and engineering industry constructions. Székhelye Hettstedt, Németország.

 6. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  Kína

  A SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Cangzhou, Kína.

 7. PAPPEN- UND KARTONAGENWERK HIRSCHLEITHE RUDOLF BRÄUER GMBH

  Németország

  A PAPPEN- UND KARTONAGENWERK HIRSCHLEITHE RUDOLF BRÄUER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Großrückerswalde, Németország.

 8. ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  A ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Hof, Németország.

 9. KLEIN UMFORMTECHNIK GMBH

  Németország

  A KLEIN UMFORMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Netphen, Németország.

 10. TONY'S PAPPEN DESIGN GMBH & CO. KG

  Németország

  A TONY'S PAPPEN DESIGN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Hofgeismar, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Acélok és fémek alakos sajtolása - Import export

Találatok száma

1 701 Vállalat