• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélok és fémek alakos sajtolása

A keresés eredménye

Acélok és fémek alakos sajtolása - Import export

 1. BOSPORAS

  Törökország

  Verified by europages badge

  Introducing Bosporas Machinery, a leading name in metal processing. Established in 2006 in Turkey, with over 20 years of unrivaled expertise. Our relentless pursuit of innovation and unwavering commitment to quality propel us to deliver engineering design solutions customized to your precise requirements. We offer full technical support to ensure peak machinery performance. Whether you use steel coils or sheet metals, we provide tailored solutions for optimized manufacturing processes. Our extensive product portfolio includes: •Cut to Length Lines •Slitting Lines •Roll Form Lines •Decoiler Machines •Recoiler Machines •Straightener Machines •Leveler Machines •Feeder Machines •Servo Feeder Straighteners •Shear Machines •Press Machines Crafted with precision engineering and renowned for their reliability, our machines guarantee unmatched efficiency and consistency in your metal processing endeavors. With our dedicated R&D team, we continually enhance our products for top-tier performance and durability. Our expertise covers various metal materials like steel, aluminum, and brass, meeting diverse industry needs. Certified with EU CE documentation, our machines adhere to European standards, ensuring excellence and safety. With a track record in North America, we surpass global quality benchmarks. Partner with Bosporas Machinery to leverage over two decades of industry-leading expertise. Elevate your metal processing operations – contact us today for more information!

 2. METALPRESS S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A METALPRESS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold pressing of metals, dished heads, metal stamping, tank heads, steel moulding, carbon steel heads, brioche moulds, flanged heads, és sheet shearing and pressing. Székhelye San Giovanni Lupatoto, Olaszország.

 3. STM SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A STM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Meleg öntés, spark erosion, gear moulding, Meleg öntés, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, és flat coat moulding. Székhelye Maniago, Olaszország.

 4. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Neustadt, Németország.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Acélok és fémek feldolgozása, Szerszámok, nem motoros, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, és Fémtokok. Székhelye Olpe, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Wutöschingen, Németország.

 2. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye St. Pölten, Ausztria.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A O.L.M.E.C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Formák és minták, Acélok és fémek - darabolás, sheet shearing and pressing, manufacture of shearing irons, deep drawing moulds, és Sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Grassobbio, Olaszország.

 4. PROFIPACK S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A PROFIPACK S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stancolt lemezek vasfémek, Szerszámgépek, dombornyomó -, Fólialezáró berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Számítógéppapír, 3D nyomtatók, stamp die-cutting, metal stamps, és die-cutting machine dies. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 5. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Plettenberg, Németország.

 1. VARESINA STAMPI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VARESINA STAMPI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel moulding, hot steel pressing, hot forming, metal moulding, iron forging, alloy forging, moulding, cold pressing of metals, és moulding of rolled bushings. Székhelye Sumirago, Olaszország.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel moulding, FLANGES, hot forging, CONNECTORS, forged steel accessories, joints for building, és metal moulding. Székhelye Erba, Olaszország.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Wies, Ausztria.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Motorizált sportok - kellékek, Galvanizálás, acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, Galván horganyzás, Motorizált sportok - kellékek, Galvanizálás, acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, és automotive industry. Székhelye Stari Trg Pri Ložu, Szlovénia.

 3. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Hagen, Németország.

 4. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  A DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - hegesztés, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Lemezfeldolgozás, ipari, Acélok és fémek alakos sajtolása, metal stamping, sheet metal, Die stamping, és Deep drawn stamping. Székhelye Dongguan, Kína.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kis fém alkatrészek, Acélok és fémek alakos sajtolása, ball valves, taps and safety valves for inflammable liquids, Kis fém alkatrészek, hydraulic valves, Acélok és fémek alakos sajtolása, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, és taps and fittings. Székhelye Sarezzo, Olaszország.

 6. EXTRA FORGE D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A EXTRA FORGE D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Import / Export - acél és fémek, Réz és rézötvözetek, Ipari épületépítés, Sárgaréz, Acélok és fémek hőkezelése, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Fémkésztermékek, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Maribor, Szlovénia.

 7. MERONI FRATELLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MERONI FRATELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welding, Metal milling, FRESA, metal stamping, cold pressing of metals, metal shearing work, metal moulding, sheet shearing and pressing, és metal stamping. Székhelye Dolzago, Olaszország.

 8. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  Kína

  A SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Cangzhou, Kína.

 1. DABEL

  Spanyolország

  A DABEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos és elektronikus összetevők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, és Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Corbera De Llobregat, Spanyolország.

 2. MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC

  Lengyelország

  A MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, forges, forging, és Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Osowiec, Lengyelország.

 3. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Spanyolország

  A ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, automobile moulds, és outsourcing. Székhelye Zamudio, Spanyolország.

 4. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kína

  A NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Extrúzió, gumi és műanyag, forges, diecasting, Extrúzió, gumi és műanyag, és aluminium die-casting. Székhelye Ningbo, Kína.

 5. FORVASA

  Spanyolország

  A FORVASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forged steel parts, Drop-forged parts for industrial applications, forging metals, és customised forged parts. Székhelye Bedia (vizcaya), Spanyolország.

 6. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Kína

  A WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Danyang, Kína.

 7. SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Gongming Town,china, Kína.

 8. IMORTAS A.S.

  Törökország

  A IMORTAS A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Közbetéttárcsák, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Közbetéttárcsák. Székhelye Bursa, Törökország.

 9. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek alakos sajtolása, Machines, custom-built, 3D custom laser cutting, és Metal and engineering industry constructions. Székhelye Hettstedt, Németország.

 10. LAMIPRESS S.R.L.

  Olaszország

  A LAMIPRESS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtolás, acélok és fémek, sheet shearing and pressing, Sajtolás, acélok és fémek, Design of moulds for metals, és cold pressing. Székhelye Monte San Pietro, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Acélok és fémek alakos sajtolása - Import export

Találatok száma

1709 Vállalat