• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélok és fémek - perforálás

A keresés eredménye

Acélok és fémek - perforálás - Import export

 1. ROKVELAS, UAB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB is a Lithuanian company that offers metal working services for small serial and serial production. We have 11 years’ experience in exporting our products and services. We specialize in the production of steel structures, CNC machining. We provide complete package of services in accordance with our clients’ requirements We offer a wide range of products and services: production, general arrangement, complementing, different coverings, logistics and many more. Services: CNC punching; CNC bending; CNC turning; CNC milling, cutting with band saw; welding; flat polishing; rolling of sheets. Constructions can be: hot deep galvanized; painted in powder way; sandblasted and painted in wet method; electroplated in different ways. All our steel structures meet requirements of EN 1090-1, 2 standards. Management system ISO 9001 certified. Please visit our website for more information.

 2. OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Hagen A.t.w., Németország.

 3. KLAUS-DIETER NEUS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KLAUS-DIETER NEUS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Siegen, Németország.

 4. RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Bad Königshofen, Németország.

 5. SCHERPE MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHERPE MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Berlin, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STANTOOL

  Belgium

  Verified by europages badge

  A STANTOOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek feldolgozása, Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Formázás, acélok és fémek, Prototípusok, ipar számára, Acélok és fémek feldolgozása, Sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, és Formázás, acélok és fémek. Székhelye Saint-Vith, Belgium.

 2. WSP PRÄZISION

  Németország

  A WSP PRÄZISION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Hohenwart, Németország.

 3. HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH

  Németország

  A HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Pleidelsheim, Németország.

 4. MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG

  Németország

  A MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Siegen, Németország.

 5. AR-GEN METAL

  Törökország

  A AR-GEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, Homlokzatborítás - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH

  Németország

  A SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

 2. MEVACO GMBH

  Németország

  A MEVACO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Perforált lemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - perforálás, Stancolt lemezek vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - perforálás, Stancolt lemezek vasfémek, és Húzott fémlemezek - vasfémek. Székhelye Göppingen, Németország.

 1. FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - perforálás, Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Bolton, Egyesült Királyság.

 2. MAINSITE GMBH & CO. KG

  Németország

  A MAINSITE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vizsgálófelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - perforálás, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Acélok és fémek - perforálás, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, working of plastics and metals, és Processing of plastics. Székhelye Obernburg Am Main, Németország.

 3. NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Neuenhaus, Németország.

 4. GAUDENZI SRL

  Olaszország

  A GAUDENZI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wire mesh screening, punched plate, drawn metal sheets, és wire cables. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 5. HERMES ABRASIVE

  Törökország

  A HERMES ABRASIVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, sandblasting granules, corundum, és Homokfúvás, acélok és fémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN

  Németország

  A SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Oederan, Németország.

 7. EUROPERF

  Belgium

  A EUROPERF, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Perforated metal sheeting. Székhelye Brussels, Belgium.

 8. GRABER-SCHLEIFTECHNIK

  Svájc

  A GRABER-SCHLEIFTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Kirchberg, Svájc.

 1. RMIG AS

  Norvégia

  A RMIG AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Stokke, Norvégia.

 2. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL

  Románia

  A A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Perforated metal sheeting, és decorative items. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. MECHTOP AG

  Svájc

  A MECHTOP AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Wangen B. Olten, Svájc.

 4. KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Schwerin, Németország.

 5. ERNST VORMWALD GMBH

  Németország

  A ERNST VORMWALD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Marók és fúrók, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, és Marók és fúrók. Székhelye Lohr, Németország.

 6. HINCA SOLAR

  Spanyolország

  A HINCA SOLAR, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is photovoltaic solar energy. Székhelye Valverde Del Camino, Spanyolország.

 7. HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Németország

  A HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Rögzítőcsapok, Marók és fúrók, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Rögzítőcsapok, és Marók és fúrók. Székhelye Dauchingen, Németország.

 8. METAALBEDRIJF VEMEWA

  Hollandia

  A METAALBEDRIJF VEMEWA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Rhenen, Hollandia.

 9. VERBRAAK METAAL SERVICES

  Hollandia

  A VERBRAAK METAAL SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - perforálás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - perforálás, és Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Klundert, Hollandia.

 10. KUCHLY SAS

  Franciaország

  A KUCHLY SAS, tevékenységi ágazata Vágás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - perforálás, Acélok és fémek - darabolás, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - perforálás, és Acélok és fémek - darabolás. Székhelye Sarrebourg, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Acélok és fémek - perforálás - Import export

Találatok száma

32 410 Vállalat