• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélok és fémek - húzás

A keresés eredménye

Acélok és fémek - húzás - Import export

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Németország

  Verified by europages badge

  Pressteck is one of the leading manufacturers of precision deep-drawn parts on multiple die transfer presses, and currently employs more than 100 workers. We manufacture made-to-order parts and assemblies in line with customer specifications. We practise customer service throughout the entire service life of your products. At Pressteck, all processes are optimally organised and certified. From material supply and production right up to needs-based delivery, we ensure prompt provision. Single-use, reusable and special packaging. Specific specialised solutions are possible upon consultation. Pressteck primarily processes stainless steels and non-ferrous metals. The manufactured products are exported worldwide. Pressteck uses metal products that are easily recyclable. The processes follow strict specifications to protect nature and the environment. Leading manufacturers rely on Pressteck. How about you?

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Acélok és fémek feldolgozása, Szerszámok, nem motoros, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, és Fémtokok. Székhelye Olpe, Németország.

 3. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Weng Im Innkreis, Ausztria.

 4. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A METALLURGICA LOCATELLI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawn products, bright wire, thread and machine thread for cold heading, annealed wire, wire rod, steel wire drawing, steel fibres for concrete, formed wires and wire rods, és phosphate coating. Székhelye Calolziocorte, Olaszország.

 5. ORESTE CASTELNUOVO

  Olaszország

  A ORESTE CASTELNUOVO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Cesana Brianza, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Németország

  A JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium punched parts, Precision stamping parts, tool manufacturing, és Part cleaning. Székhelye Telgte, Németország.

 2. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Németország

  A J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-drawn metal parts, non-ferrous metals and alloys, drawn copper products, és Stainless steels. Székhelye Solingen, Németország.

 3. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Németország

  A ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye St. Ingbert, Németország.

 4. ERL-PLAST GMBH

  Németország

  A ERL-PLAST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Markt Erlbach, Németország.

 5. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Törökország

  A DEMAR CELIK (DEMAR STEEL), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold drawn metal wires, és cold-rolled. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 1. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Svájc

  A KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, Acélok és fémek - marás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Wängi, Svájc.

 2. TRAFILERIA CERUTI

  Olaszország

  A TRAFILERIA CERUTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel drawing plant, cold-drawn steel bars, cold drawn steel, és drawn products. Székhelye Corbetta, Olaszország.

 1. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Hagen, Németország.

 2. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Szlovénia

  A KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Maratás - acélok és fémek, Maratás - acélok és fémek, és tig. Székhelye Metlika, Szlovénia.

 3. SAEY

  Franciaország

  A SAEY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyersacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - húzás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Acélok és fémek - húzás. Székhelye Lille, Franciaország.

 4. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Németország

  A WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek alakos sajtolása, Vágás, acélok és fémek, és Acélok és fémek - húzás. Székhelye Friedberg, Németország.

 5. NOVOFIL WELDING WIRE

  Olaszország

  A NOVOFIL WELDING WIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Manocalzati, Olaszország.

 6. BOOISCHOTSE METALEN

  Belgium

  A BOOISCHOTSE METALEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Formázás, acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, Vas- és fémáruk, Formázás, acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, és Acélok és fémek - húzás. Székhelye Booischot, Belgium.

 7. BIZON INT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A BIZON INT SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, industrial staples, staplers, Szegek, és pneumatic gun-nailer. Székhelye Baniocha K. Warszawy, Lengyelország.

 8. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Görögország

  A METAL SOLUTION CONSULT LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Special steel structures. Székhelye Athens, Görögország.

 1. ACIA SUD

  Tunézia

  A ACIA SUD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - húzás, Huzalhúzás - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - húzás, Huzalhúzás - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye SFAX, Tunézia.

 2. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Franciaország

  A RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - húzás, Nemes és különleges acél, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és Acélok és fémek - húzás. Székhelye Cluses, Franciaország.

 3. METE STEEL

  Törökország

  A METE STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawn steel bars, hot-rolling, cold drawn steel, és Rolled steel bars. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BEVA METAL

  Belgium

  A BEVA METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Ipari épületépítés, Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - húzás, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Retie, Belgium.

 5. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Olaszország

  A METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalhúzás - vasfémek, és Huzalhúzás - vasfémek. Székhelye Ledro, Olaszország.

 6. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Olaszország

  A TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fencing, és metal meshing for fencing. Székhelye Parma, Olaszország.

 7. MADENCAN STEEL PROFILES

  Törökország

  A MADENCAN STEEL PROFILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold-drawn steel bars, és stainless steel profiles. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Németország

  A AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulded, stamped and drawn parts, sheets and pipes shaped, metal deformation, és assembly of sheet components. Székhelye Korschenbroich, Németország.

 9. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Németország

  A A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Székhelye Wutha-Farnroda, Németország.

 10. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanyolország

  A CAESA PERFILES ESPECIALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - húzás, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok - vasfémek, Hidegen hengerelt sínek, Acélok és fémek - húzás, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok - vasfémek, és Hidegen hengerelt sínek. Székhelye Caldes De Montbui, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Acélok és fémek - húzás - Import export

Találatok száma

32 479 Vállalat