• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélcölöpök

A keresés eredménye

Acélcölöpök - Import export

 1. TECA SRL

  Olaszország

  A TECA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel poles. Székhelye San Dona Di Piave, Olaszország.

 2. STK METALL

  Luxemburg

  A STK METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Acélcölöpök, Fémlépcsők, Fémtornyok, Acélcölöpök, mechanical constructions, és Fémlépcsők. Székhelye Niederanven, Luxemburg.

 3. INOXHERO

  Olaszország

  A INOXHERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, anchorages, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, accessories for vine planting, és Wire forming. Székhelye Torbole Casaglia, Olaszország.

 4. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgária

  A BALKAN LIGHT EXPORT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Világítások, közterületi és ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, Iparművészeti lámpák, Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, és Iparművészeti lámpák. Székhelye Ruse, Bulgária.

 5. STAHLBAU GÖTZ OHG

  Németország

  A STAHLBAU GÖTZ OHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Brensbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EBM

  Belgium

  A EBM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Fémkádak, Acélcölöpök, metal warping, Fémkádak, és tippers. Székhelye Quievrain, Belgium.

 2. VIGNA TECH S.R.L.S

  Olaszország

  A VIGNA TECH S.R.L.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Acélcölöpök, és Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Canelli, Olaszország.

 3. WISECOM GROUP BV

  Belgium

  A WISECOM GROUP BV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Lontzen, Belgium.

 4. ART PARK

  Bulgária

  A ART PARK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Ravno Pole, Bulgária.

 5. AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS

  Portugália

  A AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Vas- és fémáruk, electrowelded pylons, és electrowelded pipes. Székhelye Águeda, Portugália.

 1. HMK ELK AYD SIST A.Ş

  Törökország

  A HMK ELK AYD SIST A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Menderes, Törökország.

 2. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Németország

  A EUROPOLES GMBH & CO. KG., tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Zászlórudak, Árbocok (hajóépítés), Acéloszlopok, Zászlórudak, és Árbocok (hajóépítés). Székhelye Neumarkt, Németország.

 1. RAMELET S.A.

  Svájc

  A RAMELET S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Fémtornyok, Acél- és fémcsarnokok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, Fémtornyok, Acél- és fémcsarnokok, és Acélcölöpök. Székhelye Lausanne, Svájc.

 2. POSVID

  Spanyolország

  A POSVID, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poles, wire, és stretchers. Székhelye Huarte-Navarra, Spanyolország.

 3. PONDI ROSA

  Olaszország

  A PONDI ROSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, vineyard poles, és Acélcölöpök. Székhelye Mercato Saraceno, Olaszország.

 4. CI. EMME. S.N.C.

  Olaszország

  A CI. EMME. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, és Acélcölöpök. Székhelye Sommariva Perno, Olaszország.

 5. TECNOTORRI S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOTORRI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, és Acélcölöpök. Székhelye Parma, Olaszország.

 6. RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, és Acélcölöpök. Székhelye Cervarese Santa Croce, Olaszország.

 7. REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES

  Svájc

  A REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acél- és fémcsarnokok, Fémtornyok, Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acél- és fémcsarnokok, és Fémtornyok. Székhelye Sion, Svájc.

 8. MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L.

  Olaszország

  A MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Acélcölöpök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Acélcölöpök. Székhelye Fiume Veneto, Olaszország.

 1. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Acélcölöpök, Acélhidak, Fémtornyok, Acélcölöpök, és Acélhidak. Székhelye Belper, Egyesült Királyság.

 2. LANDINI S.R.L.

  Olaszország

  A LANDINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, steel poles, és Acélcölöpök. Székhelye Legnano, Olaszország.

 3. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

  Hollandia

  A SUN ROESTVASTSTAAL B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Ipari épületépítés, Acélcölöpök, Fémlépcsők, Ipari épületépítés, és Acélcölöpök. Székhelye Bemmel, Hollandia.

 4. VALENTE S.R.L.

  Olaszország

  A VALENTE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, concrete products, és Acélcölöpök. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 5. MATELDA S.R.L.

  Olaszország

  A MATELDA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, vineyard poles, és Acélcölöpök. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 6. KS ELECTRO LLC

  Ukrajna

  A KS ELECTRO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traffic light poles. Székhelye Mykolaiv, Ukrajna.

 7. GIBARD PASCAL

  Franciaország

  A GIBARD PASCAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Fémtornyok, Ipari épületépítés, és Fémtornyok. Székhelye Nouzerines, Franciaország.

 8. DAUFIN CONSTRUCTION

  Franciaország

  A DAUFIN CONSTRUCTION, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél- és fémcsarnokok, és Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Surgères, Franciaország.

 9. COULON ET THAVEAU CONSTRUCTEURS

  Franciaország

  A COULON ET THAVEAU CONSTRUCTEURS, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, és Ipari épületépítés. Székhelye Presles, Franciaország.

 10. CAPARDONI & C. S.R.L.

  Olaszország

  A CAPARDONI & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Acélcölöpök, és Zárak és zárhüvelyek műanyagból. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes