• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélcölöpök

A keresés eredménye

Acélcölöpök - Import export

 1. EBM

  Belgium

  A EBM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Fémkádak, Acélcölöpök, metal warping, Fémkádak, és tippers. Székhelye Quievrain, Belgium.

 2. STAHLBAU GÖTZ OHG

  Németország

  A STAHLBAU GÖTZ OHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Brensbach, Németország.

 3. STK METALL

  Luxemburg

  A STK METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Acélcölöpök, Fémlépcsők, Fémtornyok, Acélcölöpök, mechanical constructions, és Fémlépcsők. Székhelye Niederanven, Luxemburg.

 4. TECA SRL

  Olaszország

  A TECA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel poles. Székhelye San Dona Di Piave, Olaszország.

 5. INOXHERO

  Olaszország

  A INOXHERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, anchorages, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, accessories for vine planting, és Wire forming. Székhelye Torbole Casaglia, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VENTURA GROUP

  Egyesült Királyság

  A VENTURA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towers for telecommunications systems, street lighting systems, és solar light. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. VIGNA TECH S.R.L.S

  Olaszország

  A VIGNA TECH S.R.L.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Acélcölöpök, és Berendezések és felszerelések, bortermelő. Székhelye Canelli, Olaszország.

 3. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgária

  A BALKAN LIGHT EXPORT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Világítások, közterületi és ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, Iparművészeti lámpák, Lampionok, Acélcölöpök, Meleg öntés, és Iparművészeti lámpák. Székhelye Ruse, Bulgária.

 4. WISECOM GROUP BV

  Belgium

  A WISECOM GROUP BV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Lontzen, Belgium.

 5. RAMELET S.A.

  Svájc

  A RAMELET S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Fémtornyok, Acél- és fémcsarnokok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, Fémtornyok, Acél- és fémcsarnokok, és Acélcölöpök. Székhelye Lausanne, Svájc.

 1. ART PARK

  Bulgária

  A ART PARK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Ravno Pole, Bulgária.

 2. AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS

  Portugália

  A AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Vas- és fémáruk, electrowelded pylons, és electrowelded pipes. Székhelye Águeda, Portugália.

 1. HMK ELK AYD SIST A.Ş

  Törökország

  A HMK ELK AYD SIST A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Menderes, Törökország.

 2. JULIO EDGARDO CHIMENO

  Argentína

  A JULIO EDGARDO CHIMENO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Rodeo De La Cruz-Guaymallen-Mendoza, Argentína.

 3. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtornyok, Acélcölöpök, Acélhidak, Fémtornyok, Acélcölöpök, és Acélhidak. Székhelye Belper, Egyesült Királyság.

 4. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

  Hollandia

  A SUN ROESTVASTSTAAL B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Ipari épületépítés, Acélcölöpök, Fémlépcsők, Ipari épületépítés, és Acélcölöpök. Székhelye Bemmel, Hollandia.

 5. POSVID

  Spanyolország

  A POSVID, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poles, wire, és stretchers. Székhelye Huarte-Navarra, Spanyolország.

 6. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Németország

  A EUROPOLES GMBH & CO. KG., tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Zászlórudak, Árbocok (hajóépítés), Acéloszlopok, Zászlórudak, és Árbocok (hajóépítés). Székhelye Neumarkt, Németország.

 7. CI. EMME. S.N.C.

  Olaszország

  A CI. EMME. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, és Acélcölöpök. Székhelye Sommariva Perno, Olaszország.

 8. TECNOTORRI S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOTORRI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, és Acélcölöpök. Székhelye Parma, Olaszország.

 1. RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acéloszlopok, és Acélcölöpök. Székhelye Cervarese Santa Croce, Olaszország.

 2. MATELDA S.R.L.

  Olaszország

  A MATELDA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, vineyard poles, és Acélcölöpök. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 3. BEIJING TIAN-LONG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD

  Kína

  A BEIJING TIAN-LONG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Beijing, Kína.

 4. REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES

  Svájc

  A REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acél- és fémcsarnokok, Fémtornyok, Acéloszlopok, Acélcölöpök, Acél- és fémcsarnokok, és Fémtornyok. Székhelye Sion, Svájc.

 5. DITTA BUFFA ANTONINA

  Olaszország

  A DITTA BUFFA ANTONINA, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Kerítések, Acélcölöpök, és Kerítések. Székhelye Olbia, Olaszország.

 6. EMCM

  Tunézia

  A EMCM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcölöpök. Székhelye Sfax, Tunézia.

 7. LANDINI S.R.L.

  Olaszország

  A LANDINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, steel poles, és Acélcölöpök. Székhelye Legnano, Olaszország.

 8. PONDI ROSA

  Olaszország

  A PONDI ROSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéloszlopok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, vineyard poles, és Acélcölöpök. Székhelye Mercato Saraceno, Olaszország.

 9. MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L.

  Olaszország

  A MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Acélcölöpök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Acélcölöpök. Székhelye Fiume Veneto, Olaszország.

 10. CAPARDONI & C. S.R.L.

  Olaszország

  A CAPARDONI & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Acélcölöpök, és Zárak és zárhüvelyek műanyagból. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes