• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acél- és fémcsarnokok

A keresés eredménye

Acél- és fémcsarnokok - Import export

 1. SCHOBELI DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Since it was founded over 20 years ago, Schobeli Group has undertaken more than 400 projects throughout Europe. Our highly diverse range of services is oriented towards long-term solutions. From general project management to full supervision of installation and construction, we offer customers complete solutions tailored to their specific needs. We offer a 24/7 rapid on-site service throughout Europe. This means we can continue to support you with maintenance and repairs well beyond your order. Our Smart Repair process enables us to repair surface damage invisibly and at comparatively low cost. Through intensive cooperation with our partners and suppliers worldwide, we always use the latest technical expertise and state-of-the-art materials.

 2. FRANCE ABRIS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FRANCE ABRIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti házak és fészerek (előre gyártott elemes). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél- és fémcsarnokok, és Acél- és fémcsarnokok. Székhelye LYON, Franciaország.

 3. GIESERS STAHLBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GIESERS STAHLBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Bocholt, Németország.

 4. HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANSA BAUSTAHL HANDELSGES. MBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. RÖGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RÖGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Dillenburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DEUTSCHE INDUSTRIEBAU GESELLSCHAFT FÜR SCHLÜSSELFERTIGEN INDUSTRIEBAU LIPPSTADT + GESEKE MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Lippstadt, Németország.

 2. LAGERTECHNIK STEGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LAGERTECHNIK STEGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Mühlau, Németország.

 3. HTS INDUSTRIEBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HTS INDUSTRIEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Kefenrod, Németország.

 4. DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A DHF DÄCHER, HALLEN, FASSADEN GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 5. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Vészlépcsők, Acélállványok, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, és soft carpentry. Székhelye Döbeln, Németország.

 1. ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZÖLSMANN BETRIEBSEINRICHTUNGEN & AUSSENANLAGEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Stollberg, Németország.

 2. ZEFLA HUNGARY KFT

  Magyarország

  A Zefla Hungary Kft keres acélszerkezetek és csarnokok kivitelezést bonyolító megrendelőket. A mi profilunkba csarnok vázak állítása, valamint ezen csarnokok burkolása Lindab, Kingspan stb. lemezekkel, szendvics panelekkel. Kapacitásunk 7-10 fő szerelési szakember, akikkel Magyarország egész területén és külföldön is vállalunk munkákat. Gyártó csarnokunkban (Miskolc) további 8-10 fős hegesztő lakatos szakemberek végeznek acél szerkezetek, csarnok szerkezetek gyártását. Gépparkunkban megtalálható hidraulikus lemezolló, élhajlító szalagos fűrészgép AWI és MIG hegesztőgépek. Havi kapacitásunk 20-25 tonna / hó acélszerkezet gyártása.

 1. DEVA STEEL CORPORATION

  Románia

  A DEVA STEEL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés, Fémszerkezet, Fémcsarnokok, Acél- és fémcsarnokok, Acélok és fémek - hegesztés, Fémszerkezet, Fémcsarnokok, és Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Hunedoara, Románia.

 2. GLOBAL-STEEL

  Németország

  A GLOBAL-STEEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Emden, Németország.

 3. FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRIEDRICH METALLBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Coesfeld, Németország.

 4. REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN

  Németország

  A REVOKON GMBH REALISIERUNG VON KONSTRUKTIONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Kreuztal, Németország.

 5. SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING

  Németország

  A SIEGFRIED MAYER TECNO ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Dietmannsried, Németország.

 6. LP METALLBAU

  Németország

  A LP METALLBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Hilpoltstein, Németország.

 7. AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ

  Németország

  A AREA LEICHTBAU IHN.MICHAEL SULZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Nersingen, Németország.

 8. BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG

  Németország

  A BFI STAHLBAUSYSTEME GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Warburg, Németország.

 1. PKP STROIEX

  Ukrajna

  A PKP STROIEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 2. PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA.

  Portugália

  A PNB - PEDRO NUNO BASTOS, UNIP. LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium facades, és metal structures. Székhelye Fiães, Portugália.

 3. HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU

  Németország

  A HAUSEMANN GMBH INGENIEUR- & MONTAGEBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Suhl, Németország.

 4. HARTUNG GMBH

  Németország

  A HARTUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Unterwellenborn, Németország.

 5. BIG LIMES GMBH

  Németország

  A BIG LIMES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, finishing of steel products, és Ipari épületépítés. Székhelye Berlin, Németország.

 6. ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC

  Ukrajna

  A ANGAR STRUCTURAL STEEL PLANT, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shed. Székhelye Kremenchug, Ukrajna.

 7. HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG

  Németország

  A HÖCKER · RAUM FÜR IHRE IDEEN JÖRN HÖCKER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 8. LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH

  Németország

  A LTN STAHL- UND HALLENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Neulehe, Németország.

 9. INTERMAT

  Franciaország

  A INTERMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel construction, modular offices, garden shed kit, és camper-car shelter. Székhelye Illats, Franciaország.

 10. WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG

  Németország

  A WOLF & SOFSKY FERTIGBETONWERK GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Zweibrücken, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes