• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • acélállványok

A keresés eredménye

Acélállványok - Import export

 1. BENTEC GMBH DRILLING & OILFIELD SYSTEMS

  Németország

  Verified by europages badge

  A BENTEC GMBH DRILLING & OILFIELD SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 2. 2LI SERVICE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 2LI SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Acélállványok, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, Zsaluzás, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Building, site building, és Gördülőállványok. Székhelye La Roche Blanche, Franciaország.

 3. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél- és fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Vészlépcsők, Acélállványok, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, és soft carpentry. Székhelye Döbeln, Németország.

 4. GRUPO RESA

  Spanyolország

  A GRUPO RESA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Pinto, Spanyolország.

 5. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Törökország

  A YAGMUR ISKELE SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsaluzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és létrák, Állítható magasságú állványok, Acélállványok, scaffolding accessories, Állványok és létrák, Állítható magasságú állványok, és Acélállványok. Székhelye Kocaeli, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HERBOSCH KIERE

  Belgium

  A HERBOSCH KIERE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nyílttengeri, kikötői- és víz alatti munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítás, ipari, Acélállványok, Tisztítás, ipari, Acélállványok, pile-driving for public works, és industrial washing. Székhelye Kallo, Belgium.

 2. UNIÓN ANDAMIOS SA

  Spanyolország

  A UNIÓN ANDAMIOS SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trestles, és mobile tower hire. Székhelye Alcorcón-Madrid, Spanyolország.

 3. WOLF SECO NV

  Belgium

  A WOLF SECO NV, tevékenységi ágazata Raktárállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állítható magasságú állványok, Acélállványok, key gasket holder, Állítható magasságú állványok, column collars, és Acélállványok. Székhelye Edegem, Belgium.

 4. FERMAR SA

  Spanyolország

  A FERMAR SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélállványok, Acélállványok, és trestles. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. DEVUYST ECHAFAUDAGES

  Belgium

  A DEVUYST ECHAFAUDAGES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Gördülőállványok, scaffolding dismantling, erection and dismantling of scaffolding, és underpinning scaffolding assembly for construction. Székhelye Florennes, Belgium.

 1. OZ-SEN INSAAT MAKINALARI

  Törökország

  A OZ-SEN INSAAT MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is erection of support frames for the building trade, self propelled telescopic boom lifts, és Construction products. Székhelye Balikesir, Törökország.

 2. ANDAMIOS Y ESTRUCTURAS ASTURIAS

  Spanyolország

  A ANDAMIOS Y ESTRUCTURAS ASTURIAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Santiago De Ambiedes (gozón), Spanyolország.

 1. SKY ACCES

  Franciaország

  A SKY ACCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Munkaállványok, safety rails, és Munkaállványok. Székhelye Blois Cedex 9, Franciaország.

 2. KENT SCAFFOLDING

  Egyesült Királyság

  A KENT SCAFFOLDING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Maidstone, Egyesült Királyság.

 3. SERVISER MONTAJES Y EQUIPAMIENTOS, S.L.

  Spanyolország

  A SERVISER MONTAJES Y EQUIPAMIENTOS, S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 4. MODEL YAPI END. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A MODEL YAPI END. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. RENT ANDAMIOS Y CASETAS

  Spanyolország

  A RENT ANDAMIOS Y CASETAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction scaffolding rental and erecting, bridges hired and erected, mobile scaffolding rental, és scaffolding rental. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 6. METALUSA

  Portugália

  A METALUSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Albergaria-A-Velha, Portugália.

 7. ANDAMIOS CONSMET

  Spanyolország

  A ANDAMIOS CONSMET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trestles, mobile scaffolding rental, traditional scaffolding rental and sale, és building scaffolding hire and preparation. Székhelye Cornellà Del Terri, Spanyolország.

 8. VISION SCAFFOLDING SOLUTIONS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A VISION SCAFFOLDING SOLUTIONS LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building scaffolding hire and preparation, erection and dismantling of scaffolding, erection of support scaffolding for the building trade, és construction scaffolding rental and erecting. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 1. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Németország

  A BLIZZARD GERÜSTSYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könnyűfém állványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Állványok és létrák, Állítható magasságú állványok, Acélállványok, Gördülőállványok, Állványok és létrák, Állítható magasságú állványok, és Acélállványok. Székhelye Jettingen-Scheppach, Németország.

 2. ABC MINET

  Franciaország

  A ABC MINET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding hire, metal scaffolding, és safety rails. Székhelye Saint-Chamond, Franciaország.

 3. AFIX

  Belgium

  A AFIX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könnyűfém állványok, Könnyűfém állványok, erection and dismantling of scaffolding, scaffolding hire, és design of scaffolding. Székhelye Aalter, Belgium.

 4. ALL ACCESS SCAFFOLDING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ALL ACCESS SCAFFOLDING LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 5. ÖZMETAL GRUP YAPI TASARIM VE INŞAAT SAN. TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ÖZMETAL GRUP YAPI TASARIM VE INŞAAT SAN. TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding for the construction industry, stainless steel sheet work, electrostatic painting, és laser systems and machinery for cutting metals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ABS TRADING BV

  Hollandia

  A ABS TRADING BV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Andelst, Hollandia.

 7. ANDAMIOS BASE

  Spanyolország

  A ANDAMIOS BASE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 8. 3 EDIL S.R.L.

  Olaszország

  A 3 EDIL S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building scaffolding hire and preparation, building industry equipment rental, és safety nets. Székhelye Castel Guelfo Di Bologna, Olaszország.

 9. DEMIRSOY DÖKÜM SAN VE TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A DEMIRSOY DÖKÜM SAN VE TIC LTD ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélállványok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. C.S. COSTRUZIONI S.N.C.

  Olaszország

  A C.S. COSTRUZIONI S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding rental, construction scaffolding rental and erecting, erection and dismantling of scaffolding, és fixed scaffolding hire. Székhelye Lugo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes