• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • abroncsok- kerekekhez és görgőkhöz

A keresés eredménye

Abroncsok- kerekekhez és görgőkhöz - Import export

 1. STE BINDER ET JENNY

  Franciaország

  A STE BINDER ET JENNY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges kerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Székhelye Eckbolsheim, Franciaország.

 2. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  India

  A ROYAL TYRES PVT. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spare parts - forklift trucks, és industrial trailers. Székhelye Chennai, India.

 3. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Románia

  A PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Különleges kerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, maintenance, optimizers, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Abroncsok. Székhelye Brasov, Románia.

 4. INTER WHEELS

  Belgium

  A INTER WHEELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és impellers. Székhelye Dendermonde, Belgium.

 5. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Németország

  A WILH. WISSNER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Székhelye Göppingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Törökország

  A PROMERT AUTOMOTIVE LLC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, spare parts, Auto parts, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Abroncsok. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. TAMU MACHINE

  Törökország

  A TAMU MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, kitchen items, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Járművek - tartozékok és belső felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. EXAL

  Belgium

  A EXAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerékpáralkatrészek és pótalkatrészek, Kerékpáralkatrészek és pótalkatrészek, és rims for bicycles. Székhelye Hoogstraten, Belgium.

 4. STEFFCO ANVELOPE

  Románia

  A STEFFCO ANVELOPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Abroncsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Abroncsok és tartozékok, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Popesti Leordeni, Románia.

 5. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Románia

  A RUELLE SERVICES S.R.L., tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, Abroncsok és tartozékok, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Buftea, Románia.

 1. BELSHINTORGSERVIS

  Belorusszia

  A BELSHINTORGSERVIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faápolási cikkek, foodstuffs, és Faápolási cikkek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 2. BOHLE U K LTD

  Egyesült Királyság

  A BOHLE U K LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Székhelye Shrewsbury, Egyesült Királyság.

 1. EUROTYPA

  Görögország

  A EUROTYPA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Székhelye MAGOULA, Görögország.

 2. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Székhelye Gaomi City, Kína.

 3. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Lengyelország

  A SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, és Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz. Székhelye Suchy Las, Lengyelország.

 4. SAMA SERVICE GRUP SA

  Románia

 5. AZZOPARDI PETER

  Málta

 6. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

 7. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Magyarország

 8. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Németország

  A Rolko Kohlgrüber GmbH a világ egyik vezető rehabilitációs kellékek, kerekesszék-kiegészítők és kórházi ágytartozékok, valamint kerekek, görgők és alkatrészek gyártója az iparágak széles skáláját felölelő cégek számára. A németországi székhellyel és a Dániában, Hollandiában és az USA-ban található stratégiai helyszínekkel, valamint külön Kínában gyártott céggel a cég megbízható tanácsadást, támogatást és gyors szállítást garantál az egész világon. Több mint 80 ország gyártói és kereskedői bíznak a Rolko széles termékválasztékában, beleértve a kerekeket, abroncsokat, a defektbiztos gumiabroncs-megoldásokat, valamint a kerekesszékekhez és rehabilitációs felszerelésekhez szükséges kiegészítő alkatrészeket, de rehabilitációs segédeszközöket is, mint például a kerekesszék-rámpák, időjárásálló. ruházati és áthelyezési segédeszközök, valamint felülést segítő eszközök, fali lökhárító tekercsek és tartórendszerek kórházi ágyakhoz. Továbbá megbízható kerekekkel, görgőkkel, gumiabroncsokkal, indexelő dugattyúkkal, tengelyekkel és kiegészítő alkatrészekkel gyártók és kereskedők számára különböző ipari szektorokban, mint például mezőgazdasági gépek, gyermekjárművek, szállítóeszközök, szállítástechnika, sportfelszerelések, tisztítóberendezések, gépészet , bolti felszerelések vagy csónak utánfutók, Rolko áll rendelkezésére segítséggel, tanáccsal.

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TECNO RUOTE GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, industrial wheels, wheels and castors, plastic wheels, Kerekek és görgők, gumibevonatos, manufacture of wheels, nylon wheels, wheels for trolleys, és polyrethene wheels. Székhelye Brendola, Olaszország.

 3. BS ROLLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BS ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, és Pneumatic tyres. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. A.R.E.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A A.R.E.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Baranzate, Olaszország.

 5. FRANCIA CATENE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FRANCIA CATENE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Castel Maggiore, Olaszország.

 6. ROTAGRI S.R.L.

  Olaszország

  A ROTAGRI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok és tartozékok, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Abroncsok és tartozékok, és Kerekek és görgők, gumibevonatos. Székhelye Ferrara, Olaszország.

 7. PARCCURATE EUROPE GMBH

  Németország

  A PARCCURATE EUROPE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok és tartozékok, Műanyag termékek, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Sportcikkek, Abroncsok és tartozékok, Műanyag termékek, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, és Sportcikkek. Székhelye Monheim, Németország.

 8. B.S.R. BAVARIA SPEZIAL RAD GMBH

  Németország

  A B.S.R. BAVARIA SPEZIAL RAD GMBH, tevékenységi ágazata Erdőgazdaságok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, Kerekek és görgők, Abroncsok, és Kerekek és görgők. Székhelye Fürth, Németország.

 9. RTC SCHÖDEL & CO GMBH

  Németország

  A RTC SCHÖDEL & CO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Abroncsok és tartozékok, Személygépkocsik, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 10. MERCOURY - COOPERATION IMPORT - EXPORT ERICH SCHREINER GMBH

  Németország

  A MERCOURY - COOPERATION IMPORT - EXPORT ERICH SCHREINER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Gördülőcsapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Abroncsok és tartozékok, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Gördülőcsapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Essen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes