• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • abroncsok- kerekekhez és görgőkhöz

A keresés eredménye

Abroncsok- kerekekhez és görgőkhöz - Import export

 1. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Románia

 2. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  India

 3. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Németország

 4. STE BINDER ET JENNY

  Franciaország

 5. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Törökország

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STEFFCO ANVELOPE

  Románia

 2. TAMU MACHINE

  Törökország

 3. BELSHINTORGSERVIS

  Belorusszia

 4. EUROTYPA

  Görögország

 5. BOHLE U K LTD

  Egyesült Királyság

 1. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  Kína

 2. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Lengyelország

 1. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

 2. EXAL

  Belgium

 3. INTER WHEELS

  Belgium

 4. SAMA SERVICE GRUP SA

  Románia

 5. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Románia

 6. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Magyarország

 7. AZZOPARDI PETER

  Málta

 8. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Németország

  A Rolko Kohlgrüber GmbH a világ egyik vezető rehabilitációs kellékek, kerekesszék-kiegészítők és kórházi ágytartozékok, valamint kerekek, görgők és alkatrészek gyártója az iparágak széles skáláját felölelő cégek számára. A németországi székhellyel és a Dániában, Hollandiában és az USA-ban található stratégiai helyszínekkel, valamint külön Kínában gyártott céggel a cég megbízható tanácsadást, támogatást és gyors szállítást garantál az egész világon. Több mint 80 ország gyártói és kereskedői bíznak a Rolko széles termékválasztékában, beleértve a kerekeket, abroncsokat, a defektbiztos gumiabroncs-megoldásokat, valamint a kerekesszékekhez és rehabilitációs felszerelésekhez szükséges kiegészítő alkatrészeket, de rehabilitációs segédeszközöket is, mint például a kerekesszék-rámpák, időjárásálló. ruházati és áthelyezési segédeszközök, valamint felülést segítő eszközök, fali lökhárító tekercsek és tartórendszerek kórházi ágyakhoz. Továbbá megbízható kerekekkel, görgőkkel, gumiabroncsokkal, indexelő dugattyúkkal, tengelyekkel és kiegészítő alkatrészekkel gyártók és kereskedők számára különböző ipari szektorokban, mint például mezőgazdasági gépek, gyermekjárművek, szállítóeszközök, szállítástechnika, sportfelszerelések, tisztítóberendezések, gépészet , bolti felszerelések vagy csónak utánfutók, Rolko áll rendelkezésére segítséggel, tanáccsal.

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Németország

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 18 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO RUOTE GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, industrial wheels, plastic wheels, Kerekek és görgők, gumibevonatos, nylon wheels, és polyrethene wheels. Székhelye Brendola, Olaszország.

 3. BS ROLLEN GMBH

  Németország

  A BS ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, és Pneumatic tyres. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. A.R.E.S.

  Olaszország

  A A.R.E.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Baranzate, Olaszország.

 5. FRANCIA CATENE

  Olaszország

  A FRANCIA CATENE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Castel Maggiore, Olaszország.

 6. STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT

  Németország

 7. NEUMÁTICOS VARGAS

  Spanyolország

 8. GOMMA - CAR SERVICE S.R.L.

  Olaszország

 9. COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SUISSE SA

  Svájc

 10. PRONTO RUOTA S.R.L.

  Olaszország