• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üvegházi növények

A keresés eredménye

Üvegházi növények - Import export

 1. SERA TEKNIK

  Törökország

  A SERA TEKNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouse flowers, greenhouse fruits, greenhouse products, és greenhouses. Székhelye Mersin, Törökország.

 2. LOTOS K

  Ukrajna

  A LOTOS K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Székhelye Glevakha, Kyiv State, Ukrajna.

 3. ECO SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A ECO SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, greenhouses for market gardening, Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, és Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések szaporító melegházakban, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. ROSENHOF BEUTLER

  Németország

  A ROSENHOF BEUTLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Üvegházi növények. Székhelye Vaihingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CASITA HERMOSA PIANTE

  Olaszország

  A CASITA HERMOSA PIANTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is orchids, és ornamental plants. Székhelye Ruvo Di Puglia, Olaszország.

 2. BERINGGAARD APS

  Dánia

  A BERINGGAARD APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított növények és virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, Zöld növények, Bonsai fák, Virágos növények, Üvegházi növények, és Zöld növények. Székhelye Gilleleje, Dánia.

 3. JOACHIM REIMANN

  Németország

  A JOACHIM REIMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Üvegházi növények. Székhelye Neugersdorf, Németország.

 4. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Németország

  A WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Büren, Németország.

 5. HIVERNACLEHORTA

  Spanyolország

  A HIVERNACLEHORTA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale flowers and plants, aromatic plants, decorated vases, és greenhouse flowers. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. BLUMEN ERTLE

  Németország

  A BLUMEN ERTLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Sontheim, Németország.

 2. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Németország

  A BLUMEN STIERLE-WAGNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Gyümölcs, Palánták, virághagymák és magvak, Műkertészet - kertművészet, és Üvegházi növények. Székhelye Böblingen, Németország.

 1. GERT HÖFER

  Németország

  A GERT HÖFER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Gyümölcs, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, és Vágott virágok. Székhelye Dresden, Németország.

 2. STEFAN SCHÄDLER

  Németország

  A STEFAN SCHÄDLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Zeltingen-Rachtig, Németország.

 3. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Németország

  A BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Bottrop, Németország.

 4. OPPERMANN FLORISTIK

  Ausztria

  A OPPERMANN FLORISTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Ampflwang, Ausztria.

 5. RIEBL- GELTINGER

  Németország

  A RIEBL- GELTINGER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Pfeffenhausen, Németország.

 6. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Németország

  A BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Giengen, Németország.

 7. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Németország

  A BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye München, Németország.

 8. BLUMEN-BERRET GMBH

  Németország

  A BLUMEN-BERRET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Mühlacker, Németország.

 1. FLORAPRIMA GMBH

  Németország

  A FLORAPRIMA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Wendeburg, Németország.

 2. WALTER HEERMANN GMBH

  Németország

  A WALTER HEERMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Stuttgart, Németország.

 3. HONGYI LIGHTING LIMITED

  Kína

  A HONGYI LIGHTING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydroponics. Székhelye Dongguan, Kína.

 4. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

 5. VAN HAGE & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A VAN HAGE & CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágott virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, Üvegházi növények, Zöld növények, Virágos növények, Bonsai fák, és Üvegházi növények. Székhelye Ware, Egyesült Királyság.

 6. NOORDAM

  Hollandia

  A NOORDAM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Üvegházi növények, és cut flowers. Székhelye S-Gravenzande, Hollandia.

 7. FLOWER DREAMS LDA

  Portugália

  A FLOWER DREAMS LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and flowers from all over the world. Székhelye Rio De Mouro, Portugália.

 8. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Németország

  A BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Köln, Németország.

 9. SABINE KRÖPER

  Németország

  A SABINE KRÖPER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, Műkertészet, faiskola és erdészet, Műkertészet - kertművészet, Üvegházi növények, Vágott virágok, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Crailsheim, Németország.

 10. ORNAMENTALES JYM

  Costa Rica

  A ORNAMENTALES JYM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ornamental plants, és greenhouse plants. Székhelye San carlos, Costa Rica.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes