• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üvegházak és melegágyak

A keresés eredménye

Üvegházak és melegágyak - Import export

 1. AGRIMEC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AGRIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shading, heated greenhouses, systems for protected crops, greenhouse construction, air conditioning systems for protected crops, greenhouse equipment, vertical wall greenhouses, garden greenhouses, és nursery greenhouses. Székhelye Casazza, Olaszország.

 2. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Szerbia

  Növényházak tervezése, kivitelezése szakterületén. 1988 óta Holland , Dán , Német, Angol gyártókkal és szakemberekkel közösen végzünk üvegházak, fóliaházak, forgalmazását és szereléseit szerte a világban több mint 40 országban . Közép és Dél Európában főként a Balkánon, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Makedóniában stb. és ez által a jó hírnevéhez tartozik, hogy nevezetes cégekkel együttműködve célunk a „kulcsrakész“ projektek megvalósítása, másrészt, a magas fokú technológiák leszállítása a megrendelőknek. Termék kínálataink: - Venlo üvegházak teljes választéka (ÚJAK és BONTOTT de teljesen felújított üvegházak) - modern nagy légterű fólia házak és klasszikus BI-TUNEL és TUNEL fóliaházak házak , - belső berendezések: energia ernyők több típusban, fűtés technika Johnsson , Honeyweel rendszerekkel, klasszikus és felszívatós termesztő asztalok, magvető és cserepező gépek, stb - Venlo üvegházak hűtése: új technológia amely nyári nagy melegben oldal és végfal kereszt szellőzések lehetőségeit biztosítja , télen pedig rendkívül jó oldalfal hőszigetelés ! ! - rendkívüli kínálatunk: bontott de teljesen fel újított Venlo üvegházak rendkívül jó áron ! - Magas képzettségű és motivált szerelő csapatainkkal ezen rendszereket kulcsra készre szereljük. Bármilyen esetleges kérdése lenne , szívesen állunk az Ön rendelkezésére, egyben örömünkre szolgál árajánlatot tenni a termék kínálatainkról.

 3. METALMAK MAKINA

  Törökország

  A METALMAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. LOMBARDA SERRE

  Olaszország

  A LOMBARDA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Grantola, Olaszország.

 5. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Olaszország

  A MC SIVIERO SRL - SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tunnels for market gardening, greenhouses, steel roofs, és greenhouses for floriculture and gardening. Székhelye Verbania, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgária

  A AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, Üvegházak, melegházak, Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 2. INVERNADEROS IMA

  Spanyolország

  A INVERNADEROS IMA, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nursery greenhouses, és shade net. Székhelye Barbatain, Spanyolország.

 3. TECNOVA SERRE

  Olaszország

  A TECNOVA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, cogeneration plant, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye Porto Mantovano, Olaszország.

 4. AGRIKOL D.O.O.

  Szerbia

  A AGRIKOL D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural building, és greenhouses. Székhelye Kruševac, Szerbia.

 5. ROBINSON POLYTUNNELS

  Egyesült Királyság

  A ROBINSON POLYTUNNELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Nelson, Egyesült Királyság.

 1. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Németország

  A GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Bexbach, Németország.

 2. SANLIGHT E.U.

  Ausztria

  A SANLIGHT E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouse products, Lighting accessories, lighting technique, és lighting elements. Székhelye Schruns, Ausztria.

 1. EMAGA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EMAGA SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Tapéták, Plastic profile sections for the construction industry, Üvegházak és melegágyak, és Tapéták. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. EURO-SERRE

  Belgium

  A EURO-SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Genk, Belgium.

 3. ECO SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A ECO SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, greenhouses for market gardening, Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, és Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. RICHEL GROUP

  Franciaország

  A RICHEL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és dryers for raw tobacco. Székhelye Eygalières, Franciaország.

 5. BOM GROUP

  Hollandia

  A BOM GROUP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Naaldwijk, Hollandia.

 6. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Törökország

  A SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Üvegházak és melegágyak, floriculture and horticulture, greenhouse products, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye Mersin, Törökország.

 7. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Törökország

  A SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Greenhouses for horticulture, greenhouse products, greenhouses, és fruit harvesting trolleys. Székhelye Denizli, Törökország.

 8. DUTCHGREENHOUSES

  Hollandia

  A DUTCHGREENHOUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses, és supplies for horticulture. Székhelye Naaldwijk, Hollandia.

 1. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ARLEN TEAM SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses for market gardening. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Románia

  A S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veteményágy-szekrények, Veteményágy-szekrények, és greenhouse products. Székhelye Loc. Valcele, Románia.

 3. UZM AGRO TRADING

  Románia

  A UZM AGRO TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glasshouse covers, sun screens, és frost net. Székhelye Bucharesti, Románia.

 4. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Konya, Törökország.

 5. SERRURIERS SERVICES

  Franciaország

  A SERRURIERS SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Sarcelles, Franciaország.

 6. ACM AGROCENTRUM

  Lengyelország

  A ACM AGROCENTRUM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Kielce, Lengyelország.

 7. VERMAKO

  Belgium

  A VERMAKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, és greenhouses for floriculture and gardening. Székhelye Tielt, Belgium.

 8. IMPERIAL GROUP UKRAINE LLC

  Ukrajna

  A IMPERIAL GROUP UKRAINE LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 9. LEGRUEL SARL

  Franciaország

  A LEGRUEL SARL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Tollevast, Franciaország.

 10. EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR

  Svájc

  A EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Üvegházak és melegágyak, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Zug, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes