• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üvegházak és melegágyak

A keresés eredménye

Üvegházak és melegágyak - Import export

 1. AGRIMEC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AGRIMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shading, heated greenhouses, systems for protected crops, greenhouse construction, air conditioning systems for protected crops, greenhouse equipment, vertical wall greenhouses, garden greenhouses, és nursery greenhouses. Székhelye Casazza, Olaszország.

 2. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Szerbia

  Növényházak tervezése, kivitelezése szakterületén. 1988 óta Holland , Dán , Német, Angol gyártókkal és szakemberekkel közösen végzünk üvegházak, fóliaházak, forgalmazását és szereléseit szerte a világban több mint 40 országban . Közép és Dél Európában főként a Balkánon, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Makedóniában stb. és ez által a jó hírnevéhez tartozik, hogy nevezetes cégekkel együttműködve célunk a „kulcsrakész“ projektek megvalósítása, másrészt, a magas fokú technológiák leszállítása a megrendelőknek. Termék kínálataink: - Venlo üvegházak teljes választéka (ÚJAK és BONTOTT de teljesen felújított üvegházak) - modern nagy légterű fólia házak és klasszikus BI-TUNEL és TUNEL fóliaházak házak , - belső berendezések: energia ernyők több típusban, fűtés technika Johnsson , Honeyweel rendszerekkel, klasszikus és felszívatós termesztő asztalok, magvető és cserepező gépek, stb - Venlo üvegházak hűtése: új technológia amely nyári nagy melegben oldal és végfal kereszt szellőzések lehetőségeit biztosítja , télen pedig rendkívül jó oldalfal hőszigetelés ! ! - rendkívüli kínálatunk: bontott de teljesen fel újított Venlo üvegházak rendkívül jó áron ! - Magas képzettségű és motivált szerelő csapatainkkal ezen rendszereket kulcsra készre szereljük. Bármilyen esetleges kérdése lenne , szívesen állunk az Ön rendelkezésére, egyben örömünkre szolgál árajánlatot tenni a termék kínálatainkról.

 3. METALMAK MAKINA

  Törökország

  A METALMAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. LOMBARDA SERRE

  Olaszország

  A LOMBARDA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Grantola, Olaszország.

 5. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Olaszország

  A MC SIVIERO SRL - SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tunnels for market gardening, greenhouses, steel roofs, és greenhouses for floriculture and gardening. Székhelye Verbania, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AGEON

  Olaszország

  A AGEON, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, laboratories for agricultural chemical analyses, technical assistance, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és chemical, physical and bacterial water analysis. Székhelye Borgo San Dalmazzo, Olaszország.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgária

  A AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, Üvegházak, melegházak, Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 3. INVERNADEROS IMA

  Spanyolország

  A INVERNADEROS IMA, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nursery greenhouses, és shade net. Székhelye Barbatain, Spanyolország.

 4. TECNOVA SERRE

  Olaszország

  A TECNOVA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Veteményágy-szekrények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, cogeneration plant, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye Porto Mantovano, Olaszország.

 5. ROBINSON POLYTUNNELS

  Egyesült Királyság

  A ROBINSON POLYTUNNELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Nelson, Egyesült Királyság.

 1. AGRIKOL D.O.O.

  Szerbia

  A AGRIKOL D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural building, és greenhouses. Székhelye Kruševac, Szerbia.

 2. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Németország

  A GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Bexbach, Németország.

 1. SANLIGHT E.U.

  Ausztria

  A SANLIGHT E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouse products, Lighting accessories, lighting technique, és lighting elements. Székhelye Schruns, Ausztria.

 2. EMAGA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EMAGA SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Tapéták, Plastic profile sections for the construction industry, Üvegházak és melegágyak, és Tapéták. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 3. EURO-SERRE

  Belgium

  A EURO-SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Genk, Belgium.

 4. ACM AGROCENTRUM

  Lengyelország

  A ACM AGROCENTRUM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Kielce, Lengyelország.

 5. ECO SERA SISTEMLERI

  Törökország

  A ECO SERA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, greenhouses for market gardening, Üvegházi növények, Berendezések szaporító melegházakban, és Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Székhelye Mersin, Törökország.

 6. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ARLEN TEAM SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses for market gardening. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 7. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Törökország

  A SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Üvegházak és melegágyak, floriculture and horticulture, greenhouse products, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye Mersin, Törökország.

 8. DUTCHGREENHOUSES

  Hollandia

  A DUTCHGREENHOUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses, és supplies for horticulture. Székhelye Naaldwijk, Hollandia.

 1. UZM AGRO TRADING

  Románia

  A UZM AGRO TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glasshouse covers, sun screens, és frost net. Székhelye Bucharesti, Románia.

 2. RICHEL GROUP

  Franciaország

  A RICHEL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és dryers for raw tobacco. Székhelye Eygalières, Franciaország.

 3. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Törökország

  A SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Greenhouses for horticulture, greenhouse products, greenhouses, és fruit harvesting trolleys. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. BOM GROUP

  Hollandia

  A BOM GROUP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Naaldwijk, Hollandia.

 5. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Románia

  A S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Veteményágy-szekrények, Veteményágy-szekrények, és greenhouse products. Székhelye Loc. Valcele, Románia.

 6. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Konya, Törökország.

 7. SERRURIERS SERVICES

  Franciaország

  A SERRURIERS SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Székhelye Sarcelles, Franciaország.

 8. VERMAKO

  Belgium

  A VERMAKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, és greenhouses for floriculture and gardening. Székhelye Tielt, Belgium.

 9. SARL GALIFRET

  Franciaország

  A SARL GALIFRET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, nursery greenhouses, greenhouses for market gardening, Üvegházak és melegágyak, és greenhouses. Székhelye Mardié, Franciaország.

 10. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanyolország

  A ACM GREENHOUSE CO LTD, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Berendezések szaporító melegházakban, Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye San Javier, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Üvegházak és melegágyak - Import export

Találatok száma

205 Vállalat