• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üveg-válaszfalak és -ajtók

A keresés eredménye

Üveg-válaszfalak és -ajtók - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. B+H SOLUTIONS E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A B+H SOLUTIONS E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Kraichtal, Németország.

 3. INGLAS VETRI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A INGLAS VETRI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Edzett-üveg (keményüveg). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg, Művészi üvegáruk, Üveg-válaszfalak és -ajtók, hollow glass, glassworks, Üveg, shower stalls, Művészi üvegáruk, és glass processing. Székhelye Santa Maria a Monte, Olaszország.

 4. AZ METALLBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AZ METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fire protection elements, fire doors, Fire protection glazing, Finger protection doors, Glass composite doors, Frame doors made from aluminium, Space-saving doors, Renovation frames, és dividing walls. Székhelye An Der Schmücke / Ot Heldrungen, Németország.

 5. MUSKAT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MUSKAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stabiliser bars for showers, Clamping components, Railing systems, Window parapets, Internal and external sliding door systems, Furniture and UV fittings for glass, All-glass systems, All-glass showers, és Glass fittings. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. APERTE, UAB

  Litvánia

  A APERTE, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - üveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síküveg és tükörüveg, Szigetelőüvegezés, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Üveg, Síküveg és tükörüveg, Szigetelőüvegezés, Üveg-válaszfalak és -ajtók, és Üveg. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 2. MARISTIKA, UAB

  Litvánia

  A MARISTIKA, UAB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Síküveg és tükörüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biztonsági síküveg, Edzett-üveg (keményüveg), Import-export - üveg, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Biztonsági síküveg, Edzett-üveg (keményüveg), Import-export - üveg, és Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Alytus, Litvánia.

 3. DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX

  Spanyolország

  A DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szigetelőüvegezés, sliding systems for glass, és Szigetelőüvegezés. Székhelye Cártama, Málaga, Spanyolország.

 4. ALU SYSTEM

  Spanyolország

  A ALU SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal shelves for shops, bathroom shower screens, Sliding doors accessories, és shelving accessories. Székhelye L'ametlla Del Vallès (barcelona), Spanyolország.

 5. TS GLASS LTD

  Egyesült Királyság

  A TS GLASS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. LASSER

  Spanyolország

  A LASSER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shower screens. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. VITRIK SRL

  Olaszország

  A VITRIK SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is door glass, sliding doors, és glass shower cabins. Székhelye Prata Di Pordenone, Olaszország.

 1. PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS

  Törökország

  A PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is balcony, restaurant awnings, gazebos, és automatic awnings. Székhelye Avcilar/istanbul, Törökország.

 2. WALLRITE SRL

  Románia

  A WALLRITE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mobil és kihúzható válaszfalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Válaszfalak, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Moduláris építőelemek, Válaszfalak, Üveg-válaszfalak és -ajtók, és Moduláris építőelemek. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. GLAW GROUP

  Románia

  A GLAW GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is movable partitions, és Glass balustrade. Székhelye Cluj-Napoca, Románia.

 4. ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA

  Spanyolország

  A ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Glass fittings, és stainless steel fixing items. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 5. LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS

  Törökország

  A LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spaletta- és tolóajtók, ipari, ceilings, bowers, Spaletta- és tolóajtók, ipari, és marquees. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. U.T.D.

  Franciaország

  A U.T.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bejárati ajtók lakóházakhoz, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Bejárati ajtók lakóházakhoz, és Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Avrechy, Franciaország.

 7. VIVERE IL VETRO SRL

  Olaszország

  A VIVERE IL VETRO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Loria, Olaszország.

 8. STYLEWALL

  Spanyolország

  A STYLEWALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. MASTA II SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MASTA II SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Művészeti és zenei központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg-válaszfalak és -ajtók, marquees for trade fairs and exhibitions, pvc panels, Üveg-válaszfalak és -ajtók, és Outdoor terraces. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 2. DANNY LAURYSSENS

  Belgium

  A DANNY LAURYSSENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síküveg és tükörüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg-válaszfalak és -ajtók, Fúvott üvegáruk, double glazing, glass doors, Üveg-válaszfalak és -ajtók, és Fúvott üvegáruk. Székhelye Ekeren, Belgium.

 3. PRISM GLASS

  Egyesült Királyság

  A PRISM GLASS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Glass balustrade, bathroom shower screens, aluminium profile extrusion, és Fire resistant glazed partitions. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. PREMFIX INTERIORS LTD

  Egyesült Királyság

  A PREMFIX INTERIORS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye St Albans, Egyesült Királyság.

 5. ADLER SAS

  Franciaország

  A ADLER SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Moussy-Le-Neuf, Franciaország.

 6. GLASS OPENINGS

  Egyesült Királyság

  A GLASS OPENINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locks for glass doors, glass doors, és door glass. Székhelye Luton, Egyesült Királyság.

 7. MIRA GLASS SRL

  Olaszország

  A MIRA GLASS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass furniture accessories, glass decoration, és glassworks. Székhelye Bologna, Olaszország.

 8. ANKA-GLAS

  Németország

  A ANKA-GLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Dörentrup, Németország.

 9. GARDECOR SRL

  Moldávia

  A GARDECOR SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegépítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg-válaszfalak és -ajtók, és Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Or. Chişinău, Moldávia.

 10. VETRERIA MUSESTI

  Olaszország

  A VETRERIA MUSESTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg-válaszfalak és -ajtók. Székhelye Salò, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes