• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üveg- és kristályöntő idomok

A keresés eredménye

Üveg- és kristályöntő idomok - Import export

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Törökország

  A DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg- és kristályöntő idomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye Pendik / Istanbul, Törökország.

 2. NOVAMOULES

  Franciaország

  A NOVAMOULES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg- és kristályöntő idomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, Formák és minták, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Formák és minták. Székhelye Givors, Franciaország.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Németország

  A RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Üveg- és kristályöntő idomok, Szerszámok, nem motoros, Gyanták, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Üveg- és kristályöntő idomok, Szerszámok, nem motoros, és Gyanták. Székhelye Grafenberg, Németország.

 4. ARC TOOLING

  Franciaország

  A ARC TOOLING, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Aire Sur La Lys, Franciaország.

 5. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Ovada, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAVAM S.R.L.

  Olaszország

  A SAVAM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 2. S.G.F. S.R.L.

  Olaszország

  A S.G.F. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Villabate, Olaszország.

 3. BOTTERO S.P.A.

  Olaszország

  A BOTTERO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőálló anyagok és termékek, Üveg- és kristályöntő idomok, Hőálló anyagok és termékek, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Cuneo, Olaszország.

 4. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Olaszország

  A PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Brusaporto, Olaszország.

 5. BAVELLONI S.P.A.

  Olaszország

  A BAVELLONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyémántszerszámok, Üveg- és kristályöntő idomok, Gyémántszerszámok, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Lentate Sul Seveso, Olaszország.

 1. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Németország

  A KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formák és minták, Üveg- és kristályöntő idomok, Formák és minták, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Weiden, Németország.

 2. CHIPI GLASS S.R.L.

  Olaszország

  A CHIPI GLASS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 1. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Olaszország

  A ADELIO LATTUADA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Carbonate, Olaszország.

 2. MACOTEC S.R.L.

  Olaszország

  A MACOTEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Rogolo, Olaszország.

 3. SVEMA

  Olaszország

  A SVEMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Barberino Tavarnelle, Olaszország.

 4. REVIMAC S.R.L.

  Olaszország

  A REVIMAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 5. PUDSEY MOULD CO LTD

  Egyesült Királyság

  A PUDSEY MOULD CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg- és kristályöntő idomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Öntőformák, precíziós, és moulds for glass containers. Székhelye Pudsey, Egyesült Királyság.

 6. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugália

  A METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Benta, Portugália.

 7. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Olaszország

  A ROSSELLI MACCHINE S.R.L., tevékenységi ágazata Autómentés, -vontatás - nagy teherautók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 8. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Portugália

  A INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 1. DELTA S.R.L.

  Olaszország

  A DELTA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Abbiategrasso, Olaszország.

 2. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A AB.TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Empoli, Olaszország.

 3. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Olaszország

  A BDF INDUSTRIES S.P.A., tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Vicenza, Olaszország.

 4. ARCANGELI PIETRO SNC

  Olaszország

  A ARCANGELI PIETRO SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg- és kristályöntő idomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulds. Székhelye Murano, Olaszország.

 5. FOR.EL. S.P.A.

  Olaszország

  A FOR.EL. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Roncade, Olaszország.

 6. DUERED S.P.A.

  Olaszország

  A DUERED S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Üveg- és kristályöntő idomok, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Üveg- és kristályöntő idomok. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. CARNAGHI CARLO

  Olaszország

  A CARNAGHI CARLO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Samarate, Olaszország.

 8. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Olaszország

  A OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Casale Sul Sile, Olaszország.

 9. MACH S.R.L.

  Olaszország

  A MACH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Morimondo, Olaszország.

 10. G.F.P. MECCANICA

  Olaszország

  A G.F.P. MECCANICA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg- és kristályöntő idomok, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg- és kristályöntő idomok, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Schio, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes