• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari

A keresés eredménye

Üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari - Import export

 1. SKS MACHINES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SKS MACHINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Gépek és berendezések, fémipari, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Téglagyártás - gépek és eszközök, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Fémek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Használtgépek és -berendezések. Székhelye Willebroek, Belgium.

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Németország

  A RASTAL GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking glasses, glasses, coffee cups, és gift items. Székhelye Höhr-Grenzhausen, Németország.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Egyesült Királyság

  A STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Gosport, Egyesült Királyság.

 4. PRAETOR TRADE

  Törökország

  A PRAETOR TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fapadlók és parketta, accessories for pvc window and door frames, ceramics, electrical ceramics, technical, és Fapadlók és parketta. Székhelye İstanbul, Törökország.

 5. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI PEZZA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for the glass industry, és machinery and equipment for the glass industry. Székhelye Clusone, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OFFICINE BELLUCCI SRLS

  Olaszország

  A OFFICINE BELLUCCI SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass processing, glass grinding, és machines for glass cutting. Székhelye Stroncone, Olaszország.

 2. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Egyesült Királyság

  A ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Harlow, Egyesült Királyság.

 3. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Aland-szigetek

  A 3M TECHNICAL CERAMICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Neuss, Aland-szigetek.

 4. LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Luoyang, Kína.

 5. MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH

  Németország

  A MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Grafing B. München, Németország.

 1. AFYON CAM MOZAIK

  Törökország

  A AFYON CAM MOZAIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building-grade glass, glass mosaic, mosaic tiles, és ceramics for bathrooms. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 2. FABERGLASS

  Olaszország

  A FABERGLASS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Terni, Olaszország.

 1. GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO.

  Kína

  A GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Guangzhou, Kína.

 2. KALIX

  Franciaország

  A KALIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kozmetikaipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, mascara, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Courcouronnes, Franciaország.

 3. GEM-PROJECTS

  Belgium

  A GEM-PROJECTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Nijlen, Belgium.

 4. GLOBAL FILTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A GLOBAL FILTERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, és air filtration system. Székhelye Verwood, Egyesült Királyság.

 5. CONSTRUKTGLAS

  Belgium

  A CONSTRUKTGLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg-válaszfalak és -ajtók, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Biztonsági üveg huzalbetéttel, Üvegszalagok, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Biztonsági üveg huzalbetéttel, és Üvegszalagok. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 6. GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artistic ceramic furnishings. Székhelye Dongguan, Kína.

 7. MODAARTS CONCEPT

  Törökország

  A MODAARTS CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Németország

  A LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Unsleben, Németország.

 1. BOTTERO GMBH

  Németország

  A BOTTERO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síküveg és tükörüveg, Öblös üveg, Síküveg és tükörüveg, Öblös üveg, és machine building. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 2. EUREKA SYSTEM

  Olaszország

  A EUREKA SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kerámiaipari -, working of marbles, granites and stones, és Gépek és eszközök, kerámiaipari -. Székhelye Castelnuovo Rangone, Olaszország.

 3. HT CERAM GROUP

  Olaszország

  A HT CERAM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is technical ceramic. Székhelye Cortefranca, Olaszország.

 4. HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH

  Németország

  A HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, Festés és mázolás, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, és Festés és mázolás. Székhelye Meckenheim, Németország.

 5. KAIZENINOX

  Törökország

  A KAIZENINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - üveg, Door knobs, Import-export - üveg, stainless steel hinge, és zamak alloy hinge. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. C-TECHNOLOGY

  Hollandia

  A C-TECHNOLOGY, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kerámiaipari -, Kerámia termékek, ipari, Tűzálló kerámia, Kerámia elektromos alkatrészek, Gépek és eszközök, kerámiaipari -, Kerámia termékek, ipari, Tűzálló kerámia, és Kerámia elektromos alkatrészek. Székhelye Waalwijk, Hollandia.

 7. GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK

  Németország

  A GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, Festés és mázolás, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, és Festés és mázolás. Székhelye Wilsdruff, Németország.

 8. NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH

  Németország

  A NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Festékek és lakkok, Bevonatok műanyagból, Szakipari munka, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Festékek és lakkok, Bevonatok műanyagból, és Szakipari munka. Székhelye Löhnberg, Németország.

 9. HEINZ SCHOLL AG

  Svájc

  A HEINZ SCHOLL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Gwatt, Svájc.

 10. SIEGFRIED SEIDL

  Ausztria

  A SIEGFRIED SEIDL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, Festés és mázolás, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, és Festés és mázolás. Székhelye Steyr, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari - Import export

Találatok száma

3345 Vállalat