• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari

A keresés eredménye

Üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari - Import export

 1. SKS MACHINES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SKS MACHINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Gépek és berendezések, fémipari, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Téglagyártás - gépek és eszközök, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Fémek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Használtgépek és -berendezések. Székhelye Willebroek, Belgium.

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Németország

  A RASTAL GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking glasses, glasses, coffee cups, és gift items. Székhelye Höhr-Grenzhausen, Németország.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Egyesült Királyság

  A STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Gosport, Egyesült Királyság.

 4. SKY TECH

  Oroszország

  A SKY TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, üvegipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síküveg és tükörüveg, Művészi üvegáruk, Színesüveg-ablakok, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Síküveg és tükörüveg, Művészi üvegáruk, Színesüveg-ablakok, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Zheleznogorsk, Oroszország.

 5. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI PEZZA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for the glass industry, és machinery and equipment for the glass industry. Székhelye Clusone, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRAETOR TRADE

  Törökország

  A PRAETOR TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fapadlók és parketta, accessories for pvc window and door frames, ceramics, electrical ceramics, technical, és Fapadlók és parketta. Székhelye İstanbul, Törökország.

 2. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Egyesült Királyság

  A ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Harlow, Egyesült Királyság.

 3. LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Luoyang, Kína.

 4. GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO.

  Kína

  A GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Guangzhou, Kína.

 5. FABERGLASS

  Olaszország

  A FABERGLASS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Terni, Olaszország.

 1. GEM-PROJECTS

  Belgium

  A GEM-PROJECTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Nijlen, Belgium.

 2. GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artistic ceramic furnishings. Székhelye Dongguan, Kína.

 1. CONSTRUKTGLAS

  Belgium

  A CONSTRUKTGLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg-válaszfalak és -ajtók, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Biztonsági üveg huzalbetéttel, Üvegszalagok, Üveg-válaszfalak és -ajtók, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Biztonsági üveg huzalbetéttel, és Üvegszalagok. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 2. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Aland-szigetek

  A 3M TECHNICAL CERAMICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Neuss, Aland-szigetek.

 3. MODAARTS CONCEPT

  Törökország

  A MODAARTS CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. AFYON CAM MOZAIK

  Törökország

  A AFYON CAM MOZAIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building-grade glass, glass mosaic, mosaic tiles, és ceramics for bathrooms. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 5. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Németország

  A LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Unsleben, Németország.

 6. KALIX

  Franciaország

  A KALIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kozmetikaipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, mascara, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Courcouronnes, Franciaország.

 7. GLOBAL FILTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A GLOBAL FILTERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, és air filtration system. Székhelye Verwood, Egyesült Királyság.

 8. BOTTERO GMBH

  Németország

  A BOTTERO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síküveg és tükörüveg, Öblös üveg, Síküveg és tükörüveg, Öblös üveg, és machine building. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 1. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Németország

  A NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Szakipari munka, Szerszámok, motoros, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Szakipari munka. Székhelye Frankfurt, Németország.

 2. NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH

  Németország

  A NANO OPTIK BESCHICHTUNGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Festékek és lakkok, Bevonatok műanyagból, Szakipari munka, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Festékek és lakkok, Bevonatok műanyagból, és Szakipari munka. Székhelye Löhnberg, Németország.

 3. WINTEC AG

  Németország

  A WINTEC AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, Személygépkocsik, Személygépkocsik, Személygépkocsik, használt -, Gépek és eszközök, üvegipari -, Személygépkocsik, Személygépkocsik, és Személygépkocsik, használt -. Székhelye Limburg, Németország.

 4. THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD

  Egyesült Királyság

  A THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, Gépek és eszközök, üvegipari -, és spacer struts for double glazing. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. HEINZ SCHOLL AG

  Svájc

  A HEINZ SCHOLL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Gwatt, Svájc.

 6. C-TECHNOLOGY

  Hollandia

  A C-TECHNOLOGY, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kerámiaipari -, Kerámia termékek, ipari, Tűzálló kerámia, Kerámia elektromos alkatrészek, Gépek és eszközök, kerámiaipari -, Kerámia termékek, ipari, Tűzálló kerámia, és Kerámia elektromos alkatrészek. Székhelye Waalwijk, Hollandia.

 7. GMC GMBH

  Németország

  A GMC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, üvegipari -, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, Gépek és eszközök, üvegipari -, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Szakipari munka. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 8. HT CERAM GROUP

  Olaszország

  A HT CERAM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is technical ceramic. Székhelye Cortefranca, Olaszország.

 9. EUREKA SYSTEM

  Olaszország

  A EUREKA SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kerámiaipari -, working of marbles, granites and stones, és Gépek és eszközök, kerámiaipari -. Székhelye Castelnuovo Rangone, Olaszország.

 10. VETROX AG

  Svájc

  A VETROX AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Öblös üveg, Szerszámok, motoros, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Öblös üveg. Székhelye Pfaffikon, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Üveg és kerámia - gépek és eszközök- ipari - Import export

Találatok száma

3 346 Vállalat