• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • üregelőtű szerszámgépekhez

A keresés eredménye

Üregelőtű szerszámgépekhez - Import export

 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Almost 100 years of experience in maximum precision: Now run in the fourth generation, the family business GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG, which is based in Nuremberg, produces high precision roller bearings, machine spindles, freewheel clutches, non-contact seals and electric drives. A large proportion of these are tailor-made to our customers' requirements for special applications and are used in many different ways in a broad range of applications. But we are also constantly focused on further developments and new developments because the company is always looking towards the future. This is why prototypes are manufactured under series conditions; in this way, identical quality is guaranteed at the start of series production. One of the key factors for success that is fundamental to GMN is above all qualified and committed employees who advise our customers and interested parties before, during and after purchase.

 2. PDS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PDS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Herford, Németország.

 3. HUGO RECKERTH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HUGO RECKERTH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Filderstadt, Németország.

 4. GF MACHINING SOLUTIONS AG - STEP TEC

  Svájc

  Verified by europages badge

  A GF MACHINING SOLUTIONS AG - STEP TEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Biel, Svájc.

 5. SN-SPINDELTECHNIK STEFFEN NITSCHKE

  Németország

  Verified by europages badge

  A SN-SPINDELTECHNIK STEFFEN NITSCHKE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Lommatzsch, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A AG MASCHINENSERVICE INH. JOACHIM GROSSMANN E. K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Göppingen, Németország.

 2. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Németország

  A HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Soest, Németország.

 3. SPINDEL- UND LAGERUNGSTECHNIK FRAUREUTH GMBH

  Németország

  A SPINDEL- UND LAGERUNGSTECHNIK FRAUREUTH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyóscsapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőtű szerszámgépekhez, grinding spindle, ball bearings, Üregelőtű szerszámgépekhez, és Tapered Roller bearings. Székhelye Fraureuth, Németország.

 4. ROMAI ROBERT MAIER GMBH

  Németország

  A ROMAI ROBERT MAIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling unit, és Motor spindles. Székhelye Vaihingen, Németország.

 5. CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER

  Németország

  A CNC-TECHNIK-AUTOMATION WOLFGANG KLEISER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 1. IBAG HSC TECHNOLOGY

  Franciaország

  A IBAG HSC TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőtű szerszámgépekhez, Üregelőtű szerszámgépekhez, construction broaches, és broach grinders. Székhelye Niederbronn Les Bains, Franciaország.

 2. BLACK ET DECKER (BELGIUM)

  Belgium

  A BLACK ET DECKER (BELGIUM), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elemek, Préslégszerszámok, Üregelőtű szerszámgépekhez, Elemek, Préslégszerszámok, gardening tools, és Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Mechelen, Belgium.

 1. PRECISE FRANCE

  Franciaország

  A PRECISE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Peillonnex, Franciaország.

 2. DER SPINDELDOCTOR - EGIN-HEINISCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A DER SPINDELDOCTOR - EGIN-HEINISCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Naumburg, Németország.

 3. SERI - SOCIEDADE DE ESTUDOS E REALIZAÇÕES INDUSTRIAIS

  Portugália

  A SERI - SOCIEDADE DE ESTUDOS E REALIZAÇÕES INDUSTRIAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, assembly line automation, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Vila Do Conde, Portugália.

 4. BROCHEXPRESS

  Franciaország

  A BROCHEXPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye Beaurepaire, Franciaország.

 5. BERMA MACCHINE SRL

  Olaszország

  A BERMA MACCHINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marking machines, Industrial marking, és marking machines. Székhelye BUDRIO, Olaszország.

 6. ALAA MAKINA

  Törökország

  A ALAA MAKINA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyalugépek famegmunkálásra, és Gyalugépek famegmunkálásra. Székhelye Abana, Törökország.

 7. FEINMEC MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A FEINMEC MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Csapok, facsavarok, anyák, Üregelőtű szerszámgépekhez, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Acélok és fémek - esztergálás, Csapok, facsavarok, anyák, Üregelőtű szerszámgépekhez, és Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Székhelye Bösingen, Németország.

 8. ZWANZIG HF-SPINDEL-SYSTEME

  Németország

  A ZWANZIG HF-SPINDEL-SYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üregelőtű szerszámgépekhez, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Üregelőtű szerszámgépekhez, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Magnók, videorekorderek és tartozékok, és Villamos művek - berendezések és felszerelések. Székhelye Ahrensburg, Németország.

 1. ANKARA ÇILINGIR

  Törökország

  A ANKARA ÇILINGIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. UNIOR COMPONENTS

  Szerbia

  A UNIOR COMPONENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is broaches, és metal welding. Székhelye Kragujevac, Szerbia.

 3. BROS TAKIM SANAYI

  Törökország

  A BROS TAKIM SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is broaches, industrial gear cutters, és broaching machines. Székhelye Hadimkoy, Törökország.

 4. ELECTROBROCHE CONCEPT - SMG

  Franciaország

  A ELECTROBROCHE CONCEPT - SMG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Noeux Les Mines, Franciaország.

 5. DOMS

  Belgium

  A DOMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wheelbarrows, entry control system, gates, és main gates. Székhelye Brussegem, Belgium.

 6. BEIJIING XINGLONG MOULD CO.,LTD

  Kína

  A BEIJIING XINGLONG MOULD CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small precision parts, és cnc cut. Székhelye Beijing, Kína.

 7. C.C.H. RECAHU

  Spanyolország

  A C.C.H. RECAHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Tordera, Spanyolország.

 8. WINNER TUNGSTEN PRODUCTS CO., LTD

  Kína

  A WINNER TUNGSTEN PRODUCTS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye shenzhen, Kína.

 9. YANTAI YUNSHENG PETROLEUM MACHINE ACCESSORIES CO., LTD

  Kína

  A YANTAI YUNSHENG PETROLEUM MACHINE ACCESSORIES CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Yantai, Kína.

 10. HUSILLOS PLASTICOS

  Spanyolország

  A HUSILLOS PLASTICOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Székhelye Ajalvir, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes