• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ügyfélkártyák

A keresés eredménye

Ügyfélkártyák - Import export

 1. PRINTING LOVERS LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A PRINTING LOVERS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, és Azonosítókártyák. Székhelye Sintra, Portugália.

 2. KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH

  Németország

  A KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Stuhr, Németország.

 3. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Németország

  A IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Igazolványkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, és magnetic badges. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 4. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Németország

  A PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Igazolványkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, magnetic badges, és Azonosítókártyák. Székhelye Dresden, Németország.

 5. PRINT CENTER

  Görögország

  A PRINT CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomtatás - könyvnyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, digital printing, colour photocopies, Ügyfélkártyák, és supplies for wall decorations. Székhelye Agios Stefanos, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SYRCON GMBH

  Németország

  A SYRCON GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélszolgálat-menedzsment szoftver (CRM). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Üzleti hírszerzés, customer loyalty, Ügyfélkártyák, és Üzleti hírszerzés. Székhelye Berlin, Németország.

 2. OPEN PRINT

  Spanyolország

  A OPEN PRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Ügyfélkártyák, congresses and conferences, és brochure printing. Székhelye Badalona (barcelona), Spanyolország.

 3. PPS GMBH

  Németország

  A PPS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Bergen, Németország.

 4. LOGO DESIGNS STUDIO

  India

  A LOGO DESIGNS STUDIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Noida, India.

 5. EZ PRINTERS

  Egyesült Királyság

  A EZ PRINTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, menus printed, t-shirt printing, és Ügyfélkártyák. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. EISENBEIS-KARTEN

  Németország

  A EISENBEIS-KARTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagkártyák, magnetic badges, és Műanyagkártyák. Székhelye Freudenstadt, Németország.

 2. CARDPLUS SYSTEM GMBH

  Németország

  A CARDPLUS SYSTEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, printers for plastic badges, Access control, Azonosítókártyák, és alarm system. Székhelye Solingen, Németország.

 1. PROCOPIA

  Belgium

  A PROCOPIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Digitális nyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, presses, printed matter for shows and events, Ügyfélkártyák, és posters. Székhelye Heverlee, Belgium.

 2. MIRACLES

  Szlovákia

  A MIRACLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Rimavska Sobota, Szlovákia.

 3. PRINTING & MORE PERTH CBD

  Ausztrália

  A PRINTING & MORE PERTH CBD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Ofszetnyomás, digital printing, posters - printing, Ügyfélkártyák, és Ofszetnyomás. Székhelye Perth, Ausztrália.

 4. POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE

  Törökország

  A POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. PRINT DIRECT

  Görögország

  A PRINT DIRECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Dafni, Görögország.

 6. PRINTDEAL

  Egyesült Királyság

  A PRINTDEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Online printing, és Ügyfélkártyák. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. CARTLY SÀRL

  Svájc

  A CARTLY SÀRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Fribourg, Svájc.

 8. E-PRINTING

  Görögország

  A E-PRINTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Attica/athens, Görögország.

 1. ENERGY PRINT

  Görögország

  A ENERGY PRINT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Brochures, printed materials, Ügyfélkártyák, és catalogues - design. Székhelye Volos, Görögország.

 2. PRINTING & MORE STONES CORNER

  Ausztrália

  A PRINTING & MORE STONES CORNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, advertising banners, és Ügyfélkártyák. Székhelye Stones Corner, Ausztrália.

 3. STAMPS AND PRINTING

  Lettország

  A STAMPS AND PRINTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Címkék - papírból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiadói termékek, különböző típusú, Táblák, jelzőtáblák, Bélyegzők és pecsétek, Ügyfélkártyák, Kiadói termékek, különböző típusú, Táblák, jelzőtáblák, Bélyegzők és pecsétek, és Ügyfélkártyák. Székhelye Riga, Lettország.

 4. THE FLYER CENTRE

  Egyesült Királyság

  A THE FLYER CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 5. DIALOG 34

  Törökország

  A DIALOG 34, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is personalised cards, és pvc. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ALL TIME PRINT

  Amerikai Egyesült Államok

  A ALL TIME PRINT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic cards, és business cards. Székhelye Richardson, Amerikai Egyesült Államok.

 7. EPRINTY

  Németország

  A EPRINTY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Münster, Németország.

 8. FORTUNE CARD-TECH LIMITED

  Hong Kong

  A FORTUNE CARD-TECH LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is smart cards. Székhelye Kowloo, Hong Kong.

 9. PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K

  Németország

  A PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printers for plastic badges, és badge readers. Székhelye Reken, Németország.

 10. BLESSED KEEPSAKES

  Egyesült Királyság

  A BLESSED KEEPSAKES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes