• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ügyfélkártyák

A keresés eredménye

Ügyfélkártyák - Import export

 1. PRINTING LOVERS LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A PRINTING LOVERS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, és Azonosítókártyák. Székhelye Sintra, Portugália.

 2. KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH

  Németország

  A KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Stuhr, Németország.

 3. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Németország

  A PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Igazolványkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, magnetic badges, és Azonosítókártyák. Székhelye Dresden, Németország.

 4. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Németország

  A IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Igazolványkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, Azonosítókártyák, Ügyfélkártyák, és magnetic badges. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 5. PRINT CENTER

  Görögország

  A PRINT CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomtatás - könyvnyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, digital printing, colour photocopies, Ügyfélkártyák, és supplies for wall decorations. Székhelye Agios Stefanos, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SYRCON GMBH

  Németország

  A SYRCON GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélszolgálat-menedzsment szoftver (CRM). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Üzleti hírszerzés, customer loyalty, Ügyfélkártyák, és Üzleti hírszerzés. Székhelye Berlin, Németország.

 2. PPS GMBH

  Németország

  A PPS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Bergen, Németország.

 3. OPEN PRINT

  Spanyolország

  A OPEN PRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Ügyfélkártyák, congresses and conferences, és brochure printing. Székhelye Badalona (barcelona), Spanyolország.

 4. EISENBEIS-KARTEN

  Németország

  A EISENBEIS-KARTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagkártyák, magnetic badges, és Műanyagkártyák. Székhelye Freudenstadt, Németország.

 5. POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE

  Törökország

  A POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. EZ PRINTERS

  Egyesült Királyság

  A EZ PRINTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, menus printed, t-shirt printing, és Ügyfélkártyák. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. PROCOPIA

  Belgium

  A PROCOPIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Digitális nyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, presses, printed matter for shows and events, Ügyfélkártyák, és posters. Székhelye Heverlee, Belgium.

 1. MIRACLES

  Szlovákia

  A MIRACLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Rimavska Sobota, Szlovákia.

 2. CARTLY SÀRL

  Svájc

  A CARTLY SÀRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Fribourg, Svájc.

 3. PRINT DIRECT

  Görögország

  A PRINT DIRECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Dafni, Görögország.

 4. THE FLYER CENTRE

  Egyesült Királyság

  A THE FLYER CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 5. E-PRINTING

  Görögország

  A E-PRINTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Attica/athens, Görögország.

 6. PRINTDEAL

  Egyesült Királyság

  A PRINTDEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Online printing, és Ügyfélkártyák. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. CARDPLUS SYSTEM GMBH

  Németország

  A CARDPLUS SYSTEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azonosítókártyák, printers for plastic badges, Access control, Azonosítókártyák, és alarm system. Székhelye Solingen, Németország.

 8. ENERGY PRINT

  Görögország

  A ENERGY PRINT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, Brochures, printed materials, Ügyfélkártyák, és catalogues - design. Székhelye Volos, Görögország.

 1. STAMPS AND PRINTING

  Lettország

  A STAMPS AND PRINTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Címkék - papírból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiadói termékek, különböző típusú, Táblák, jelzőtáblák, Bélyegzők és pecsétek, Ügyfélkártyák, Kiadói termékek, különböző típusú, Táblák, jelzőtáblák, Bélyegzők és pecsétek, és Ügyfélkártyák. Székhelye Riga, Lettország.

 2. DIALOG 34

  Törökország

  A DIALOG 34, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is personalised cards, és pvc. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K

  Németország

  A PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printers for plastic badges, és badge readers. Székhelye Reken, Németország.

 4. EPRINTY

  Németország

  A EPRINTY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Münster, Németország.

 5. BLESSED KEEPSAKES

  Egyesült Királyság

  A BLESSED KEEPSAKES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

 6. PRINTNOW.GR

  Görögország

  A PRINTNOW.GR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Catalogues and brochures. Székhelye Athens, Görögország.

 7. QUALIET

  Belgium

  A QUALIET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Reklámkampányok tervezése és kivitelezése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ügyfélkártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Meise, Belgium.

 8. DAN-FLEX ETIKETTER A/S

  Dánia

  A DAN-FLEX ETIKETTER A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papíráruk - irodai eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Piktogramok - eladásösztönzés, Ügyfélkártyák, Hitel- és azonosítókártyák - gyártás, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Piktogramok - eladásösztönzés, Ügyfélkártyák, Hitel- és azonosítókártyák - gyártás, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Vejle, Dánia.

 9. ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO

  Olaszország

  A ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hitel- és azonosítókártyák - gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mikrochip-kártyák, Ügyfélkártyák, Mikrochip-kártyák, és Ügyfélkártyák. Székhelye Giugliano In Campania, Olaszország.

 10. CARD CENTRUM A.S.

  Cseh Köztársaság

  A CARD CENTRUM A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ügyfélkártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hitel- és azonosítókártyák - gyártás, Mikrochip-kártyák, Hitel- és azonosítókártyák - gyártás, és Mikrochip-kártyák. Székhelye Praha 10, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes