• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • útkarbantartó gépek és eszközök

A keresés eredménye

Útkarbantartó gépek és eszközök - Import export

 1. CMAR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A French manufacturer of street-cleaning special vehicles and equipment for cleaning city surfaces, CMAR is a manufacturer of special vehicles and is the European leader in cleaning urban surfaces. Its business comprises three major ranges: Rail-Road vehicles built around Unimogs, as CMAR has been a Unimog distributor for more than 50 years, compact vehicles for city road networks on the basis of Multicar Tremo, and compact chassis-mounted road sweepers.

 2. TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS

  Spanyolország

  A TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is asphalt, és bitumen. Székhelye Valdemorillo. MADRID, Spanyolország.

 3. CMAR RAIL ROUTE

  Franciaország

  A CMAR RAIL ROUTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Durtal, Franciaország.

 4. CMAR UNIMOG

  Franciaország

  A CMAR UNIMOG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Durtal, Franciaország.

 5. CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION

  Franciaország

  A CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Durtal, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CMAR BALAYEUSES

  Franciaország

  A CMAR BALAYEUSES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street sweeping machines. Székhelye Durtal, Franciaország.

 2. CMAR PORTE OUTILS

  Franciaország

  A CMAR PORTE OUTILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Durtal, Franciaország.

 3. CMAR DENEIGEMENT

  Franciaország

  A CMAR DENEIGEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is snowploughs and snow removal equipment. Székhelye Durtal, Franciaország.

 4. OSCH ET FILS

  Luxemburg

  A OSCH ET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari hulladékok kezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések és kapuk, Útkarbantartó gépek és eszközök, waste management, Kerítések és kapuk, Útkarbantartó gépek és eszközök, és industrial sweepers. Székhelye Vianden, Luxemburg.

 5. SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX

  Belgium

  A SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Földmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, horizontal drilling operations, és Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Ath, Belgium.

 1. COP & PORTIER

  Belgium

  A COP & PORTIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Ipari berendezések és szerkezetek építése, Útkarbantartó gépek és eszközök, Alapmunkálatok, Civil engineering, Ipari berendezések és szerkezetek építése, és Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Awirs, Belgium.

 2. URBITEK SRL

  Olaszország

  A URBITEK SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolls for parking meters, és automatic car parks. Székhelye Russi, Olaszország.

 1. A.B.EUROLINES

  Belgium

  A A.B.EUROLINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasút - vágányfektetés és karbantartás, Útkarbantartó gépek és eszközök, Vasút - vágányfektetés és karbantartás, és Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Nazareth, Belgium.

 2. EASYVOIRIE

  Franciaország

  A EASYVOIRIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street sweeping machines, spare parts for sweepers, compact vacuum sweepers, és chassis-mounted street sweepers. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 3. CMAR LAVEUSE DE VOIRIES

  Franciaország

  A CMAR LAVEUSE DE VOIRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Durtal, Franciaország.

 4. KEYMACO

  Belgium

  A KEYMACO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Strandápoló gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, Építőipari gépek, Útkarbantartó gépek és eszközök, Építőipari gépek, construction vehicles, és construction site machinery rental. Székhelye Genk, Belgium.

 5. VAN HOOF W

  Belgium

  A VAN HOOF W, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kátrány és aszfalt - építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Útkarbantartó gépek és eszközök, asphalt cutting machines, Útépítőgépek és eszközök, Útkarbantartó gépek és eszközök, és machinery and equipment for road and highway construction. Székhelye Hove, Belgium.

 6. EXEDRA MIDI PYRENEES

  Franciaország

  A EXEDRA MIDI PYRENEES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, infrastructure design, construction of machines and equipment, és Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Montrabe, Franciaország.

 7. LAVATRANS

  Franciaország

  A LAVATRANS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Castelnau D Estretefonds, Franciaország.

 8. HITEX INTERNATIONAL GROUP

  Egyesült Királyság

  A HITEX INTERNATIONAL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Ellesmere Port, Egyesült Királyság.

 1. BATITEC

  Belgium

  A BATITEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Útkarbantartó gépek és eszközök, Szakipari munka, Civil engineering, Útkarbantartó gépek és eszközök, és general renovation work. Székhelye Hermalle Sous Argenteau, Belgium.

 2. LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE

  Belgium

  A LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, outdoor installations, earthmoving work, ducting systems, és Útkarbantartó gépek és eszközök. Székhelye Wellin, Belgium.

 3. ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES

  Belgium

  A ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés, Útkarbantartó gépek és eszközök, Útépítés - anyagok, Útépítés, Útkarbantartó gépek és eszközök, building of car parks, és Útépítés - anyagok. Székhelye Hermalle-Sous-Argenteau, Belgium.

 4. R. LEJEUNE & FILS

  Belgium

  A R. LEJEUNE & FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, Szakipari munka, Útkarbantartó gépek és eszközök, excavation for duct laying, installation of sewers and sewage systems, és Szakipari munka. Székhelye Spa, Belgium.

 5. JST ROAD- BUILDING TRUST 3

  Belorusszia

  A JST ROAD- BUILDING TRUST 3, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útkarbantartó gépek és eszközök, Utak és autópályák - üzemeltetés és szolgáltatások, road works, Útkarbantartó gépek és eszközök, maintenance of road sections, és Utak és autópályák - üzemeltetés és szolgáltatások. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

 6. BLANC HENAULT

  Franciaország

  A BLANC HENAULT, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Carpentras, Franciaország.

 7. DIMENSION VERT ET BLEU

  Franciaország

  A DIMENSION VERT ET BLEU, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Carnac, Franciaország.

 8. SARL SOS INSECTES

  Franciaország

  A SARL SOS INSECTES, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Borgo, Franciaország.

 9. LAV'INDUS

  Franciaország

  A LAV'INDUS, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Malesherbes, Franciaország.

 10. FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES

  Franciaország

  A FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES, tevékenységi ágazata Útkarbantartó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tisztítóvállalatok, Tartálytisztítás, és Vagon-, hajó- és repülőgép-tisztítás. Székhelye Galluis, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Útkarbantartó gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

27 981 Vállalat