• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • útépítőgépek és eszközök

A keresés eredménye

Útépítőgépek és eszközök - Import export

 1. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Oppenau, Németország.

 2. JADANECCO

  Horvátország

  Verified by europages badge

  A JADANECCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kommunális járművek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Lézernyomtatás, Faáruk, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, és FEM calculation. Székhelye Đurđevac, Horvátország.

 3. ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS

  Törökország

  A ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Samsun, Törökország.

 4. HAMEVAC VACUUMTECHNIEK

  Hollandia

  A HAMEVAC VACUUMTECHNIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Haarlem, Hollandia.

 5. B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH

  Németország

  A B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Kreuzau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH

  Németország

  A BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Warburg, Németország.

 2. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A WEISIG MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, containers, Útépítőgépek és eszközök, living space containers, és sprayers for the building trade. Székhelye Alfeld, Németország.

 3. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Törökország

  A FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Törők és őrlők - gépek és berendezések, Betonkeverők, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Betonkeverők, Paving stone Machine, és mineral crushing systems. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. MISOM OP JSC

  Belorusszia

  A MISOM OP JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, spare parts for building machines, pavers, Útépítőgépek és eszközök, és mixers. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgium

  A SNIJERS BOUWKRANEN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Útépítőgépek és eszközök, Épületdaruk, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Útépítőgépek és eszközök, Épületdaruk, és crane hire. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 1. VAN HOOF W

  Belgium

  A VAN HOOF W, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kátrány és aszfalt - építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Útkarbantartó gépek és eszközök, asphalt cutting machines, Útépítőgépek és eszközök, Útkarbantartó gépek és eszközök, és machinery and equipment for road and highway construction. Székhelye Hove, Belgium.

 2. KOLBERG GMBH

  Németország

  A KOLBERG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road asphalting machines, street building, tar and bitumen spreaders on roads, és Machines, custom-built. Székhelye Bispingen, Németország.

 1. DE CEUSTER & CO

  Belgium

  A DE CEUSTER & CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Épületdaruk, Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Épületdaruk, és used machines. Székhelye Lommel, Belgium.

 2. HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM

  Belgium

  A HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavators, railroad loaders, és Crushers. Székhelye Paal-Beringen, Belgium.

 3. SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA

  Portugália

  A SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Quinta Pupe,, Portugália.

 4. MISTA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A MISTA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road graders. Székhelye Stalowa Wola, Lengyelország.

 5. HST

  Belgium

  A HST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Betonkeverők, Építőanyagipar - gépek és eszközök, excavators, motorbrushes, és Betonkeverők. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 6. MARCHANDISE

  Belgium

  A MARCHANDISE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Négykerékhajtású gépkocsik, Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, és Négykerékhajtású gépkocsik. Székhelye Clermont-Sous-Huy, Belgium.

 7. MEGA-MAT

  Belgium

  A MEGA-MAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, protective boots, workwear, és protective kits. Székhelye Heusden-Zolder, Belgium.

 8. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  Belgium

  A BOBCAT CENTER ANTWERPEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betonszivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, excavators, collapsible trolleys, és bobcat hire. Székhelye Kontich, Belgium.

 1. BONNE TRADING

  Belgium

  A BONNE TRADING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és industrial ladders. Székhelye Destelbergen, Belgium.

 2. ASPHALTCO

  Belgium

  A ASPHALTCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Út- és hídépítési vállalkozók, Útépítőgépek és eszközök, street building, Út- és hídépítési vállalkozók, street building, és Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. INTERPARTS

  Belgium

  A INTERPARTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts for building machines, hydraulic equipment, Hammers, hydraulic - demolition, és excavator repair. Székhelye Evergem, Belgium.

 4. MAROPSA

  Spanyolország

  A MAROPSA, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, street paving, road and motorway asphalting, és machinery and equipment for road and highway construction. Székhelye Móstoles - Madrid, Spanyolország.

 5. PORTAL DE MAQUINARIA

  Spanyolország

  A PORTAL DE MAQUINARIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Granada, Spanyolország.

 6. DORELECTROMAH LTD

  Belorusszia

  A DORELECTROMAH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Hókotrók, utility vehicles, Úszókotrók, excavators, és Hókotrók. Székhelye Smolevichi, Belorusszia.

 7. MEGABEL

  Belgium

  A MEGABEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, hydraulic hoses, miniexcavator hire, és dumpers. Székhelye Arlon, Belgium.

 8. DIGBITS

  Egyesült Királyság

  A DIGBITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Rugeley, Egyesült Királyság.

 9. ACQUISITIE BELIË

  Belgium

  A ACQUISITIE BELIË, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, construction vehicles, és Machines for the construction industry. Székhelye Maasmechelen, Belgium.

 10. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Oroszország

  A TECHNOPARK IMPULSE LLC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szállítókosarak és markolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Építőipari gépek, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Útépítőgépek és eszközök, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Építőipari gépek, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Moscow, Oroszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Útépítőgépek és eszközök - Import export

Találatok száma

144 Vállalat