• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • úszókotrók

A keresés eredménye

Úszókotrók - Import export

 1. DRAGFLOW SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Dragflow is a company that during the last 25 years has changed the dredging systems' market becoming a worldwide manufacturing leader. The company is assisted by an international network of specialised engineers that can provide urgent services as well as bespoke technical service and advice. Day in and day out Dragflow strives to offer innovative and technically advanced solutions that can assure top performances with the least environmental impact. It's also a matter of robust and reliable submersible pumps for the toughest jobs. Business sector: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment and Amphibious dredges.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JADE-DIENST GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal, és ship owners. Székhelye Wilhelmshaven, Németország.

 3. DREDGING INTERNATIONAL

  Belgium

  A DREDGING INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kotróvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Környezet - tanácsadás és ellenőrzés, Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, Úszókotrók, dredging, Környezet - tanácsadás és ellenőrzés, és Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Belorusszia

  A DORELECTROMAH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Hókotrók, utility vehicles, Úszókotrók, excavators, és Hókotrók. Székhelye Smolevichi, Belorusszia.

 5. ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO.

  Németország

  A ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Építőipari gépek, Úszókotrók, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, és Építőipari gépek. Székhelye Laatzen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IMPIANTI DRAGANTI S.R.L.

  Olaszország

  A IMPIANTI DRAGANTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maritime dredges. Székhelye Lecco, Olaszország.

 2. KLIMEX CZ, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KLIMEX CZ, SPOL. S R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Autódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Daruk és fali futódaruk, Építőipari gépek, Úszókotrók, Daruk és fali futódaruk, Építőipari gépek, és Úszókotrók. Székhelye Melník, Cseh Köztársaság.

 3. S.A.M.I. S.R.L.

  Olaszország

  A S.A.M.I. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Úszókotrók, Billenő tartályok, és Úszókotrók. Székhelye Nuoro, Olaszország.

 4. IWEA

  Ausztria

  A IWEA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Székhelye Mureck, Ausztria.

 5. ITALDRAGHE S.P.A.

  Olaszország

  A ITALDRAGHE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, mechanical dredger for hearth moving, és Úszókotrók. Székhelye San Giovanni In Marignano, Olaszország.

 1. BUDDYJET S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BUDDYJET S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh bread. Székhelye Prace, Cseh Köztársaság.

 2. EUROTECNO S.R.L.

  Olaszország

  A EUROTECNO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések bérbeadása, Úszókotrók, Ipari berendezések bérbeadása, és Úszókotrók. Székhelye Castelverde, Olaszország.

 1. TERRAFORMING S.R.L.

  Olaszország

  A TERRAFORMING S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Soriano Nel Cimino, Olaszország.

 2. COLL VALL SA

  Spanyolország

  A COLL VALL SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Úszókotrók, Építőipari gépek, és Úszókotrók. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH

  Németország

  A JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Úszókotrók, Építőipari gépek, és Úszókotrók. Székhelye Kruft, Németország.

 4. MAATS B.V.

  Hollandia

  A MAATS B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Simító hengerek, Építőipari gépek, és Simító hengerek. Székhelye Goor, Hollandia.

 5. OFM TOP LINE S.R.L.

  Olaszország

  A OFM TOP LINE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Valsamoggia, Olaszország.

 6. GANZ DANUBIUS KFT

  Magyarország

  A GANZ DANUBIUS KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Daruk és fali futódaruk, Úszókotrók, és Daruk és fali futódaruk. Székhelye Budapest, Magyarország.

 7. O.R.M.I. S.R.L.

  Olaszország

  A O.R.M.I. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajószállító vontatványok, Úszókotrók, Hajószállító vontatványok, és Úszókotrók. Székhelye Padova, Olaszország.

 8. BJÖRGUN EHF

  Izland

  A BJÖRGUN EHF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, és Úszókotrók. Székhelye Reykjavík, Izland.

 1. FRANCESCHINO GIANNI S.R.L.

  Olaszország

  A FRANCESCHINO GIANNI S.R.L., tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, Úszókotrók, Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, és Úszókotrók. Székhelye Majano, Olaszország.

 2. MIKROFYN A/S

  Dánia

  A MIKROFYN A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, és Úszókotrók. Székhelye Odense Sv, Dánia.

 3. RAPID INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A RAPID INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Kátrányszóró gépek, Építőipari gépek, és Kátrányszóró gépek. Székhelye Craigavon, Egyesült Királyság.

 4. G.I.S. S.R.L.

  Olaszország

  A G.I.S. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Fondi, Olaszország.

 5. HYMAX AS

  Norvégia

  A HYMAX AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, és Úszókotrók. Székhelye Brumunddal, Norvégia.

 6. IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, dredges for digging and cleaning ports, canals and rivers, és Úszókotrók. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. MAREN S.P.A.

  Olaszország

  A MAREN S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Rogno, Olaszország.

 8. MAC3 S.R.L.

  Olaszország

  A MAC3 S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Bardolino, Olaszország.

 9. EMAC S.R.L.

  Olaszország

  A EMAC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Úszókotrók, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Montichiari, Olaszország.

 10. DAMEN DREDGING EQUIPMENT B.V.

  Hollandia

  A DAMEN DREDGING EQUIPMENT B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, és Úszókotrók. Székhelye Nijkerk Gld, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes