• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • összeállítható hajók

A keresés eredménye

Összeállítható hajók - Import export

 1. BURIN BOATS D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A BURIN BOATS D.O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok, szabadidő-csónakokra, Összeállítható hajók, outboard motor boats, Outboard engines, boat engines, motor-boats, Motorok, szabadidő-csónakokra, pleasure motor-boats, és used boats. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 2. GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and equipment for ships and sailboats, és ship building. Székhelye Tuzla, Törökország.

 3. INTERCOP S.L.

  Spanyolország

  A INTERCOP S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Integrált logisztika, Összeállítható hajók, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Customs agency, Integrált logisztika, Összeállítható hajók, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 4. KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES

  Törökország

  A KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI.

  Törökország

  A ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters, és joints. Székhelye istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HANIL NEWS INC.

  Dél-Korea

  A HANIL NEWS INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Székhelye Pohang-Si, Gyeongbuk, Dél-Korea.

 2. NOAH BATTELLI

  Olaszország

  A NOAH BATTELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is inflatable boat. Székhelye palermo, Olaszország.

 3. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Finnország

  A KARSTULAN VENE JARVINEN KY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajószállító vontatványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összeállítható hajók, Motorcsónakok, Halászhajók - építés, Összeállítható hajók, Motorcsónakok, és Halászhajók - építés. Székhelye Karstula, Finnország.

 4. ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG

  Németország

  A ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajók - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összeállítható hajók, és Összeállítható hajók. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Dánia

  A OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Halászhajók - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összeállítható hajók, és Összeállítható hajók. Székhelye Nexoe, Dánia.

 1. ESER GEMI

  Törökország

  A ESER GEMI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S

  Törökország

  A GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S, tevékenységi ágazata Szabadidő-hajók és -csónakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Összeállítható hajók, Hajózás - eszközök és felszerelések, és Összeállítható hajók. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ENCEE

  Spanyolország

  A ENCEE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Összeállítható hajók. Székhelye Cieza, Spanyolország.

 2. MOA TECNICA S.L.

  Spanyolország

  A MOA TECNICA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabadidő-hajók és -csónakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Összeállítható hajók, és Összeállítható hajók. Székhelye Moana, Spanyolország.

 3. CANTIERI DI PISA (S.P.A.)

  Olaszország

 4. NEWMAN & FIELD LTD

  Egyesült Királyság

 5. NICHOLAS BRAY & SON LTD

  Egyesült Királyság

 6. RAY WATKINS

  Egyesült Királyság

 7. BOOTSWERFT PIRSCH INHABER KAY BRODERSEN E.K.

  Németország