• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntőformák- precíziós

A keresés eredménye

Öntőformák- precíziós - Import export

 1. S.C.S. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 2. DAMEKS

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A DAMEKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Acélok és fémek feldolgozása, machine parts, CNC milling, CNC turning, CNC, Metal working, plastics processing, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 3. COBI PRECISION SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COBI PRECISION SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds, laser cutting, metal stamping, design of moulds for plastics, moulds, és mould design. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

 4. PHILPLAST LTD.

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A PHILPLAST LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, extrusion blow-molding, Öntőformák, precíziós, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, és embedding of metal inserts linings. Székhelye Yagodovo, Bulgária.

 5. AMADOR VARAS SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AMADOR VARAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Öntőformák, precíziós, punching tools, tool manufacturing, dies, TOOLS, cutting dies, és spare parts & tools. Székhelye Badalona-Barcelona, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugália

  A MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formák és minták, Öntőformák, precíziós, Formák és minták, mould building, mould design, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Pataias, Portugália.

 2. DRILIMOLDE, LDA

  Portugália

  A DRILIMOLDE, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, mould design for plastics, in-house manufacture of caps, Öntőformák, precíziós, és aluminium moulds. Székhelye Moita, Portugália.

 3. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugália

  A PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Öntőformák, precíziós, Injection moulding, injection moulds, és mould design and construction. Székhelye Embra-Marinha Grande, Portugália.

 4. MATRICERÍA INVIR

  Spanyolország

  A MATRICERÍA INVIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, precíziós, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, precíziós, metal milling, és tool manufacturing. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 5. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugália

  A MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Öntőformák, precíziós, tool manufacturing, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Öntőformák, precíziós, és Mould design and manufacturing. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 1. FJG MOLDES

  Portugália

  A FJG MOLDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugália.

 2. MATRIBAGES

  Spanyolország

  A MATRIBAGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, dies, reverse engineering, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és machining of parts. Székhelye Manresa-Barcelona, Spanyolország.

 1. VICEDO MARTI SL.

  Spanyolország

  A VICEDO MARTI SL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, Öntőformák, precíziós, Műanyag termékek, mezőgazdasági és élelmiszeripari, Fröccsöntés, gumi és műanyag, welding plastic materials, Öntőformák, precíziós, és Műanyag termékek, mezőgazdasági és élelmiszeripari. Székhelye Ibi, Spanyolország.

 2. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Németország

  A EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cylinder heads, silencers for motor vehicles, machine mufflers, és Mufflers, vehicle. Székhelye Battenberg, Németország.

 3. FRUMOLDE TOOLING

  Portugália

  A FRUMOLDE TOOLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Öntőformák, precíziós, cast mould design, Műanyagfröccsöntő gépek, injection moulding of plastics, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Martinçança, Portugália.

 4. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanyolország

  A MATRICERÍAS DEL CENTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulds for metals, milling machines, straighteners, és punching tools. Székhelye Parla-Madrid, Spanyolország.

 5. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Portugália

  A AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, mould building, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Trofa, Portugália.

 6. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds, precision machining, masks, és precision machine shops. Székhelye Besana In Brianza, Olaszország.

 7. MAÉ INNOVATION

  Franciaország

  A MAÉ INNOVATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat-resistant silicone cookware, silicone cake tins, Cooking equipment, és non-stick coverings. Székhelye La Ville Aux Dames, Franciaország.

 8. OFBM STAMPI

  Olaszország

  A OFBM STAMPI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, construction of moulds for moulding thermoplastic material, injection moulding, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és 5 axis milling. Székhelye COLOGNE, Olaszország.

 1. PRIFER GROUP

  Portugália

  A PRIFER GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automobile industry automation, manufacturing of articles for foundry operations, organisations for product and material quality control and guarantee, és metal structures. Székhelye Albergaria-A-Velha, Portugália.

 2. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugália

  A 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Co-moulding, Mould design and manufacturing, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Leiria, Portugália.

 3. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Törökország

  A GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mould components, Dies and moulds, és dies for presses. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FRANKE INDUSTRIE AG

  Svájc

  A FRANKE INDUSTRIE AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and machinery for arc welding metals, Orbital welding, laser cutting, és orbital welding. Székhelye Aarburg, Svájc.

 5. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugália

  A ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Mould design and manufacturing, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Maceira Lra, Portugália.

 6. MOLDE MATOS S.A.

  Portugália

  A MOLDE MATOS S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, manufacture of moulds for plastics, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 7. C3D PRECISION

  Franciaország

  A C3D PRECISION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, precision mechanics, injection moulds, és fine blanking tools. Székhelye Pontarlier, Franciaország.

 8. MECLOSTAMPI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A MECLOSTAMPI GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, follow dies, block moulds, transfer moulds, és Acélok és fémek alakos sajtolása. Székhelye Lomazzo, Olaszország.

 9. SMP SA

  Franciaország

  A SMP SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, precíziós. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, metal moulds for spectacles, és prototyping. Székhelye Lavancia Epercy, Franciaország.

 10. CB MOULDS - BRITOMOLDES

  Portugália

  A CB MOULDS - BRITOMOLDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, Mould design and manufacturing, CNC milling, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Öntőformák- precíziós - Import export

Találatok száma

599 Vállalat