• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntőformák- fémöntéshez

A keresés eredménye

Öntőformák- fémöntéshez - Import export

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Kína

  Verified by europages badge

  Founded in 1998, WINDUS stands as a global OEM/ODM powerhouse, delivering excellence in castings, metal stampings, fabricated and machined parts, as well as assemblies and testing across diverse industries like Water Treatment, Agriculture, Offshore Oil, Construction, Railroad, and Automotive. Our commitment to quality is evident through our ISO9001 accreditation by TUV in 2003. Implementing an ERP system and Office Automation system has streamlined our business and workflow, significantly boosting internal efficiency and customer responsiveness. Rigorous inspection requirements are meticulously recorded in our Quality Information System, empowering us to measure performance and continually enhance our services. Backed by a seasoned engineering and service team, WINDUS is your 'one-stop service' provider. From design assistance and 3D rapid prototyping to production methods, engineering, and project management, we offer a comprehensive suite of services. Embracing flexible business approaches such as Kanban and Consignment, we cater to your unique needs. Over the years, our unwavering commitment to quality and value has earned us accolades from customers, industry associations, and communities alike.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franciaország

 3. PIEPER-K3M

  Németország

  A PIEPER-K3M, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Breidenbach, Németország.

 4. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Németország

  A KON-FORM WERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Hatzfeld, Németország.

 5. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugália

  A A.J.MOLDES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, injection moulds, construction design of moulds, Öntőformák, fémöntéshez, és plastic moulds. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HOT IRON TUB

  Ukrajna

  A HOT IRON TUB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Lutsk, Ukrajna.

 2. ADCRIST PROD SRL

  Románia

  A ADCRIST PROD SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foundry, foundry moulds, aluminium alloy foundry, és 3D prototypes and prints. Székhelye Oradea, Románia.

 3. CHILCHES MATERIALS

  Spanyolország

  A CHILCHES MATERIALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic opacifiers, és zirconium silica. Székhelye Chilches-Castellón, Spanyolország.

 4. MODELISTAS CODINA

  Spanyolország

  A MODELISTAS CODINA, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Acélöntödék, Alumíniumöntödék, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Acélöntödék, és Alumíniumöntödék. Székhelye Sabadell-Barcelona, Spanyolország.

 5. TRIWEFO TRIDELTA WERKZEUG- UND FORMENBAU GMBH

  Németország

  A TRIWEFO TRIDELTA WERKZEUG- UND FORMENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulds, Press tools, tools in hard metal, és brioche moulds. Székhelye Hermsdorf, Németország.

 1. DEPLANCHE FABRICATION

  Franciaország

  A DEPLANCHE FABRICATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Öntőformák, fémöntéshez, rheology, és metrology. Székhelye Treffort, Franciaország.

 2. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukrajna

  A LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Nemes és minőségi acél öntödék, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Öntöttvas termékek, Nemes és minőségi acél öntödék, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 1. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugália

  A CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Szerszámgépek fémek stancolására, Öntőformák, fémöntéshez, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Águeda, Portugália.

 2. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Törökország

  A ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Konya, Törökország.

 3. FONDERIE MARTEL

  Franciaország

  A FONDERIE MARTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, shell mold casting, Alumíniumöntödék, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Saint-Omer Cedex, Franciaország.

 4. INDUSTRIAS MICAL

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS MICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Formák és minták, mazak cast items, Öntőformák, fémöntéshez, és Formák és minták. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 5. KUTES METAL

  Törökország

  A KUTES METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grey iron casting, contract manufacturing, és Ductile cast iron. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanyolország

  A TALLERES TAMEGRA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Meicende, Spanyolország.

 7. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PREC-ODLEW SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Skawina, Lengyelország.

 8. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Olaszország

  A LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Brembate Di Sopra, Olaszország.

 1. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Franciaország

  A ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Alumíniumöntödék, Öntőformák, fémöntéshez, foundry, foundry work, és Alumíniumöntödék. Székhelye Arrien En Bethmale, Franciaország.

 2. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugália

  A 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, és Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Embra, Portugália.

 3. CHARVET - GROUPE RGF

  Franciaország

  A CHARVET - GROUPE RGF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Öntőformák, fémöntéshez, Processing of plastics, injection moulds, és tool design. Székhelye Eybens, Franciaország.

 4. FOCUS ON MOLDS SRL

  Olaszország

  A FOCUS ON MOLDS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Székhelye Cologne, Olaszország.

 5. LAJOINIE FONDERIE

  Franciaország

  A LAJOINIE FONDERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision casting, mould design for foundry applications, és heat treatment of metals. Székhelye Saint-firmin-des-pres, Franciaország.

 6. JULIEN SA

  Franciaország

  A JULIEN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formák és minták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Mérnökirodák - ipari, Öntőformák, fémöntéshez, foundry, prototyping, és Mérnökirodák - ipari. Székhelye Le-Creusot, Franciaország.

 7. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgium

  A COENE MATRIJZENBOUW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Acélok és fémek - hajlítás, Öntőformák, fémöntéshez, Acélok és fémek - hajlítás, Design of moulds for metals, és moulds for metal cutting. Székhelye Lotenhulle, Belgium.

 8. KANTEMIR

  Franciaország

  A KANTEMIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Mould design and manufacturing, precision mechanics, és precision engineering equipment. Székhelye Auray, Franciaország.

 9. DRUGUET SAS

  Franciaország

  A DRUGUET SAS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quick prototyping, és foundry. Székhelye Grieges, Franciaország.

 10. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugália

  A ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, fémöntéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, és Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Székhelye Picassinos, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes