• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöző- és esőztetőberendezések

A keresés eredménye

Öntöző- és esőztetőberendezések - Import export

 1. RAESA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Deutsch Evern, Németország.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Mannheim, Németország.

 4. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Burgdorf, Németország.

 5. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RM IRRIGATION EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, watering systems, farm tractors, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, small powered farm machines, accessories for watering systems, farm vehicles, watering system design, és watering system installation. Székhelye Sissa Trecasali, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A ASYA IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Tömlők és csövek gumiból, irrigation nozzles, Permetező öntözőberendezések, Tömlők és csövek gumiból, és drip irrigation. Székhelye Konya, Törökország.

 2. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Németország

  A AKE ZENTRI-JET GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Garrel, Németország.

 3. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Ausztria

  A RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Tattendorf, Ausztria.

 4. KRAMP GMBH

  Németország

  A KRAMP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Strullendorf, Németország.

 5. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural assessors. Székhelye Konya, Törökország.

 1. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Ausztria

  A RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Blindenmarkt, Ausztria.

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Ukrajna

  A POLIGON-AVTO, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sprinkler ?rrigation system, galvanized supports, filtration machines, és automatic watering. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 1. WESSO AG

  Németország

  A WESSO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Altdorf, Németország.

 2. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Németország

  A GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Brietlingen, Németország.

 3. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Gera, Németország.

 4. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugália

  A ABM ACESSÓRIOS DE REGA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taps. Székhelye Pombal, Portugália.

 5. IRRIGATION VALDUCCI

  Olaszország

  A IRRIGATION VALDUCCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for watering systems. Székhelye Urbania, Olaszország.

 6. BOMBAS PERAL C.B.

  Spanyolország

  A BOMBAS PERAL C.B., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is generating sets. Székhelye Madrigal De Las Altas Torres, Spanyolország.

 7. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Németország

  A DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Eppertshausen, Németország.

 8. IRRIGARONNE

  Franciaország

  A IRRIGARONNE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Open space amenities, és garden watering. Székhelye Boe Cedex, Franciaország.

 1. NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO

  Portugália

  A NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Almeirim, Portugália.

 2. IRRILAND S.R.L.

  Olaszország

  A IRRILAND S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, automatic irrigators, és sprinklers. Székhelye Guastalla, Olaszország.

 3. AQUAVAL

  Franciaország

  A AQUAVAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, water recycling plants, chemical deferrization of waste water, és water treatment filter maintenance. Székhelye Saint-Lambert Des Levées, Franciaország.

 4. ONURPLAS

  Törökország

  A ONURPLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER

  Lengyelország

  A PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is town-planning and design office, és irrigation. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 6. IRRIFILTERS

  Spanyolország

  A IRRIFILTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, accessories for watering systems, és watering system design. Székhelye Alfaro (la Rioja), Spanyolország.

 7. INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K.

  Németország

  A INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 8. HYDOR

  Belgium

  A HYDOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Öntözőberendezések, park watering systems, sprayers, és pumps. Székhelye Gent, Belgium.

 9. BERND GROSS BRUNNENBAU E.K.

  Németország

  A BERND GROSS BRUNNENBAU E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Hohne, Németország.

 10. OTECH SAS

  Franciaország

  A OTECH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, irrigation hose reel, és parameters. Székhelye Puyoo, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Öntöző- és esőztetőberendezések - Import export

Találatok száma

786 Vállalat