• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöző- és esőztetőberendezések

A keresés eredménye

Öntöző- és esőztetőberendezések - Import export

 1. RAESA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Deutsch Evern, Németország.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Mannheim, Németország.

 4. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Németország

  Verified by europages badge

  A GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Brietlingen, Németország.

 5. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Burgdorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RM IRRIGATION EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, watering systems, farm tractors, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, small powered farm machines, accessories for watering systems, farm vehicles, watering system design, és watering system installation. Székhelye Sissa Trecasali, Olaszország.

 2. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Eppertshausen, Németország.

 3. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Ausztria

  A RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Tattendorf, Ausztria.

 4. KRAMP GMBH

  Németország

  A KRAMP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Strullendorf, Németország.

 5. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Németország

  A AKE ZENTRI-JET GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Garrel, Németország.

 1. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural assessors. Székhelye Konya, Törökország.

 2. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Ausztria

  A RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Blindenmarkt, Ausztria.

 1. WESSO AG

  Németország

  A WESSO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Altdorf, Németország.

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Ukrajna

  A POLIGON-AVTO, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for watering systems, galvanized supports, filtration machines, és automatic watering. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 3. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugália

  A ABM ACESSÓRIOS DE REGA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taps. Székhelye Pombal, Portugália.

 4. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Gera, Németország.

 5. IRRIGATION VALDUCCI

  Olaszország

  A IRRIGATION VALDUCCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for watering systems. Székhelye Urbania, Olaszország.

 6. BOMBAS PERAL C.B.

  Spanyolország

  A BOMBAS PERAL C.B., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is generating sets. Székhelye Madrigal De Las Altas Torres, Spanyolország.

 7. ESEN PLASTIK A.S.

  Törökország

  A ESEN PLASTIK A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek és tömlők gumiból és műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter felszerelések, Öntöző- és esőztetőberendezések, PVC-ablakok, Szaniter felszerelések, Öntöző- és esőztetőberendezések, PVC-ablakok, és gas pipes. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS

  Marokkó

  A (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation, és pumping units. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 1. GREENERY CREATIONS

  Belgium

  A GREENERY CREATIONS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, és Öntözőberendezések. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K.

  Németország

  A INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 3. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  Belgium

  A AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maintenance of fountains, fountains, accessories for fountains, és dancing fountains. Székhelye Alken, Belgium.

 4. ONURPLAS

  Törökország

  A ONURPLAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER

  Lengyelország

  A PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is town-planning and design office, és irrigation. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 6. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanyolország

  A RIEGOS DEL DUERO SA, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözőberendezések, watering system installation, automatic watering systems, Öntözés - szolgáltatások, és Öntözőberendezések. Székhelye Olmedo-Valladolid, Spanyolország.

 7. PRILUX

  Portugália

  A PRILUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöző- és esőztetőberendezések, Öntöző- és esőztetőberendezések, spray irrigation, és watering systems. Székhelye Ponte De Vagos, Portugália.

 8. AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD.

  India

  A AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöző- és esőztetőberendezések, Sprinklers, drip feeds for irrigation systems, és Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye New Delhi, India.

 9. BÉLIER WALTON

  Franciaország

  A BÉLIER WALTON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöző- és esőztetőberendezések, hydraulic cylinders, Öntöző- és esőztetőberendezések, pumping stations, és Pumping Accessories. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 10. CDEAI

  Franciaország

  A CDEAI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szélerőberendezések, photovoltaic power plants, Szélerőberendezések, és biomass. Székhelye Varades, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Öntöző- és esőztetőberendezések - Import export

Találatok száma

795 Vállalat