• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntözés - szolgáltatások

A keresés eredménye

Öntözés - szolgáltatások - Import export

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanyolország

  A MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Puente Del Río-Adra, Spanyolország.

 2. RICOTREBOL

  Spanyolország

  A RICOTREBOL, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening, Silica sand, és loam. Székhelye Guadarrama-Madrid, Spanyolország.

 3. PYR CONTINENTAL

  Argentína

  A PYR CONTINENTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye 47444801, Argentína.

 4. AQUAGRI

  Portugália

  A AQUAGRI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Oeiras, Portugália.

 5. GIVAL FRANCE

  Franciaország

  A GIVAL FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye BOUC BEL AIR, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OTECH 40

  Franciaország

  A OTECH 40, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, irrigation hose reel, trucks for irrigation, és automatic watering. Székhelye Mont De Marsan, Franciaország.

 2. SAS ACN-CHEMICALS

  Franciaország

  A SAS ACN-CHEMICALS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. ENERFORE

  Spanyolország

  A ENERFORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, advice for solar energy, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, technical consultancy, és forest machinery work. Székhelye Almeria, Spanyolország.

 4. IRRIFILTERS

  Spanyolország

  A IRRIFILTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, accessories for watering systems, és watering system design. Székhelye Alfaro (la Rioja), Spanyolország.

 5. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanyolország

  A RIEGOS DEL DUERO SA, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözőberendezések, watering system installation, automatic watering systems, Öntözés - szolgáltatások, és Öntözőberendezések. Székhelye Olmedo-Valladolid, Spanyolország.

 1. OTECH SAS

  Franciaország

  A OTECH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, irrigation hose reel, és parameters. Székhelye Puyoo, Franciaország.

 2. L'ARC EN CIEL

  Franciaország

  A L'ARC EN CIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, automatic watering, automatic irrigators, és tensiometers. Székhelye Arudy, Franciaország.

 1. GRUPO CHAMARTIN

  Spanyolország

  A GRUPO CHAMARTIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Ciempozuelos, Spanyolország.

 2. PLASTIC-PUGLIA

  Olaszország

  A PLASTIC-PUGLIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polyethylene tubes and pipes. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 3. MOTOTECHA, UAB

  Litvánia

  A MOTOTECHA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Fejőgépek és - eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Öntözés - szolgáltatások, Fejőgépek és - eszközök, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litvánia.

 4. PAKEL

  Törökország

  A PAKEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering, és cow's milk cheeses. Székhelye Konya, Törökország.

 5. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spanyolország

  A COMERCIAL DE RIEGOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, Hydraulic line connectors, és filters. Székhelye Agramunt, Spanyolország.

 6. TRAXCO S.A.

  Spanyolország

  A TRAXCO S.A., tevékenységi ágazata Öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntöző- és esőztetőberendezések, Öntözés - szolgáltatások, és Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 7. AQUA'TEC

  Franciaország

  A AQUA'TEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydrovalves, és dosing pumps. Székhelye Vonnas, Franciaország.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Olaszország

  A CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Chiusi, Olaszország.

 1. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Olaszország

  A CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Cremona, Olaszország.

 2. DEEPDROP

  Spanyolország

  A DEEPDROP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 3. KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH

  Németország

  A KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Stüdenitz-schönermark, Németország.

 4. FILTROMATIC, S.L.

  Spanyolország

  A FILTROMATIC, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Alfaro, Spanyolország.

 5. ECOEDILMONT S.R.L.

  Olaszország

  A ECOEDILMONT S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye San Dorligo Della Valle-Dolina, Olaszország.

 6. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Olaszország

  A CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közegészségügyi ellenőrzés, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Monteverde, Olaszország.

 7. STDRUPPEL

  Hollandia

  A STDRUPPEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Dordrecht, Hollandia.

 8. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Olaszország

  A CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Ponte Buggianese, Olaszország.

 9. RIEGOS COSTASOL,S.L.

  Spanyolország

  A RIEGOS COSTASOL,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 10. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Olaszország

  A CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Sassari, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes