• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntözés - szolgáltatások

A keresés eredménye

Öntözés - szolgáltatások - Import export

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanyolország

  A MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Puente Del Río-Adra, Spanyolország.

 2. RICOTREBOL

  Spanyolország

  A RICOTREBOL, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening, Silica sand, és loam. Székhelye Guadarrama-Madrid, Spanyolország.

 3. AQUAGRI

  Portugália

  A AQUAGRI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Oeiras, Portugália.

 4. PYR CONTINENTAL

  Argentína

  A PYR CONTINENTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye 47444801, Argentína.

 5. OTECH 40

  Franciaország

  A OTECH 40, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, irrigation hose reel, trucks for irrigation, és automatic watering. Székhelye Mont De Marsan, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GIVAL FRANCE

  Franciaország

  A GIVAL FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye BOUC BEL AIR, Franciaország.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanyolország

  A RIEGOS DEL DUERO SA, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözőberendezések, watering system installation, automatic watering systems, Öntözés - szolgáltatások, és Öntözőberendezések. Székhelye Olmedo-Valladolid, Spanyolország.

 3. L'ARC EN CIEL

  Franciaország

  A L'ARC EN CIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, automatic watering, automatic irrigators, és tensiometers. Székhelye Arudy, Franciaország.

 4. SAS ACN-CHEMICALS

  Franciaország

  A SAS ACN-CHEMICALS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. OTECH SAS

  Franciaország

  A OTECH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, irrigation hose reel, és parameters. Székhelye Puyoo, Franciaország.

 1. ENERFORE

  Spanyolország

  A ENERFORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, advice for solar energy, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, technical consultancy, és forest machinery work. Székhelye Almeria, Spanyolország.

 2. IRRIFILTERS

  Spanyolország

  A IRRIFILTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntözés - szolgáltatások, accessories for watering systems, és watering system design. Székhelye Alfaro (la Rioja), Spanyolország.

 1. MOTOTECHA, UAB

  Litvánia

  A MOTOTECHA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Fejőgépek és - eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Öntözés - szolgáltatások, Fejőgépek és - eszközök, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litvánia.

 2. GRUPO CHAMARTIN

  Spanyolország

  A GRUPO CHAMARTIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Ciempozuelos, Spanyolország.

 3. PLASTIC-PUGLIA

  Olaszország

  A PLASTIC-PUGLIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polyethylene tubes and pipes. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 4. PAKEL

  Törökország

  A PAKEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering, és cow's milk cheeses. Székhelye Konya, Törökország.

 5. AQUA'TEC

  Franciaország

  A AQUA'TEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydrovalves, és dosing pumps. Székhelye Vonnas, Franciaország.

 6. TRAXCO S.A.

  Spanyolország

  A TRAXCO S.A., tevékenységi ágazata Öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Öntöző- és esőztetőberendezések, Öntözés - szolgáltatások, és Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 7. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spanyolország

  A COMERCIAL DE RIEGOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sprayers, Hydraulic line connectors, és filters. Székhelye Agramunt, Spanyolország.

 8. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Olaszország

  A CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Cremona, Olaszország.

 1. F.LLI LA ROCCA S.R.L.

  Olaszország

  A F.LLI LA ROCCA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Muro Lucano, Olaszország.

 2. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Olaszország

  A CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közegészségügyi ellenőrzés, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Monteverde, Olaszország.

 3. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Olaszország

  A CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Sassari, Olaszország.

 4. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Olaszország

  A CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Ponte Buggianese, Olaszország.

 5. STDRUPPEL

  Hollandia

  A STDRUPPEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Dordrecht, Hollandia.

 6. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Olaszország

  A CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Varese, Olaszország.

 7. FILTROMATIC, S.L.

  Spanyolország

  A FILTROMATIC, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Alfaro, Spanyolország.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Olaszország

  A CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözés - szolgáltatások, Közegészségügyi ellenőrzés, Öntözés - szolgáltatások, és Közegészségügyi ellenőrzés. Székhelye Chiusi, Olaszország.

 9. DEEPDROP

  Spanyolország

  A DEEPDROP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 10. SENIOR, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SENIOR, SPOL. S R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kátrány és aszfalt - építőanyagok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Kátrány és aszfalt - építőanyagok, és Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Székhelye Ceske Budejovice, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes