• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöttvas kazánok

A keresés eredménye

Öntöttvas kazánok - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Reklámajándékok, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, és frying pans. Székhelye Bila Tserkva, Kiev Region, Ukrajna.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CALDAIE MELGARI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, steam boilers for industrial use, industrial boiler rentals, boiler rental, Öntöttvas kazánok, steam accumulators, gas-fired boilers for industrial use, low-pressure boilers, és steam boilers for steel-works. Székhelye Gadesco-Pieve Delmona, Olaszország.

 3. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Németország

  A IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Székhelye Sondershausen, Németország.

 4. BENESSERE SRL

  Olaszország

  A BENESSERE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boilers, air conditioning, technical assistance, és boiler maintenance. Székhelye Casaleone, Olaszország.

 5. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Románia

  A SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, gyógyszeripari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Öntöttvas kazánok, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Bucharest, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. Z.P.H.U. OKSANA

  Lengyelország

  A Z.P.H.U. OKSANA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas-fired boiler, és stoves. Székhelye Pleszew, Lengyelország.

 2. RIMA HEATING SYSTEMS

  Törökország

  A RIMA HEATING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wall-hung condensation boilers, gas-fired boiler, heating system, és hot water boiler. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MENESTRINA S.R.L.

  Olaszország

  A MENESTRINA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tar and bitumen devils for road construction, és plants and equipment for mixing and emulsifying tar. Székhelye Trento, Olaszország.

 4. DELLIS ETS

  Belgium

  A DELLIS ETS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, boilers for home use, Fémkádak, Degassing, contractors, és Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Székhelye Neuville, Belgium.

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Horvátország

  A CENTROMETAL D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric boilers. Székhelye Macinec, Horvátország.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A WÄRME SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szivattyúk, Hőcserélők, Gázszerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szivattyúk, Hőcserélők, és Gázszerelvények. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 2. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Székhelye Weifang, Kína.

 1. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  Kína

  A ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast iron fittings, és metal manhole covers for building. Székhelye cangzhou, Kína.

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Cseh Köztársaság

  A ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter felszerelések, Szaniter szerelvények, Öntöttvas kazánok, Szaniter felszerelések, Szaniter szerelvények, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Teplice , Cseh Köztársaság.

 3. PESSOT DI PESSOT ROBERTO

  Olaszország

  A PESSOT DI PESSOT ROBERTO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Nyomás alatti kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Genova, Olaszország.

 4. CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE

  Olaszország

  A CLIRASAT DI BRACCIALE SANTE CARMINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Öntöttvas kazánok, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Ginosa, Olaszország.

 5. TECNOGAS S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOGAS S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazánok, ipari fűtéshez, Központi fűtés - kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, és Központi fűtés - kazánok. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 6. LOMAR S.N.C.

  Olaszország

  A LOMAR S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazánok, ipari fűtéshez, Központi fűtés - kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, és Központi fűtés - kazánok. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. AIR TEAM S.R.L.

  Olaszország

  A AIR TEAM S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Öntöttvas kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Roma, Olaszország.

 8. TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S.

  Olaszország

  A TERMATECH DI ASTORI P.I. ANTONIO E C. S.A.S., tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Öntöttvas kazánok, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Novara, Olaszország.

 1. BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C.

  Olaszország

  A BERTONI S.N.C. DI BERTONI GIACOMO E C., tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Öntöttvas kazánok, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Lugo, Olaszország.

 2. OSBY PARCA AB

  Svédország

  A OSBY PARCA AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Öntöttvas kazánok, Rozsdamentes kazánok, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Osby, Svédország.

 3. TECNICA GAS DI BREVAL ANTONIO

  Olaszország

  A TECNICA GAS DI BREVAL ANTONIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Öntöttvas kazánok, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Öntöttvas kazánok. Székhelye Campobasso, Olaszország.

 4. SERGIO BONZORNO S.N.C.

  Olaszország

  A SERGIO BONZORNO S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Öntöttvas kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Varese, Olaszország.

 5. ECOFLAM BRUCIATORI S.P.A.

  Olaszország

  A ECOFLAM BRUCIATORI S.P.A., tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid gas burners for industrial use, és gas-fired boilers for industrial use. Székhelye Resana, Olaszország.

 6. GRECO IPPOLITO E C S.N.C.

  Olaszország

  A GRECO IPPOLITO E C S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Központi fűtés berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Öntöttvas kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Palermo, Olaszország.

 7. OEKOFEN ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A OEKOFEN ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Központi fűtés - kazánok, Öntöttvas kazánok, és Központi fűtés - kazánok. Székhelye Naturno, Olaszország.

 8. WOLF ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A WOLF ITALIA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boilers for industrial use, és industrial solar powered boilers. Székhelye San Donato Milanese, Olaszország.

 9. D'ALESSANDRO TERMOMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A D'ALESSANDRO TERMOMECCANICA S.R.L., tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Öntöttvas kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Miglianico, Olaszország.

 10. GERONIMI ELIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A GERONIMI ELIO & C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Öntöttvas kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Como, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes