• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöttvas kályhák

A keresés eredménye

Öntöttvas kályhák - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Reklámajándékok, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, és frying pans. Székhelye Bila Tserkva, Kiev Region, Ukrajna.

 2. AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Schalksmühle, Németország.

 3. PANADERO DENIA SL

  Spanyolország

  A PANADERO DENIA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Öntöttvas kályhák, environment-friendly stoves, pellet heaters, és wood fireplaces. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 4. GÜLŞEN SOBA

  Törökország

  A GÜLŞEN SOBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. PEFOC.RO SRL

  Románia

  A PEFOC.RO SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kandallók és kandallótartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyitott tüzelőhelyek, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, Kéményaknák lakóházakhoz, Nyitott tüzelőhelyek, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, és Kéményaknák lakóházakhoz. Székhelye Sibiu, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Franciaország

  A ATELIER CERAMIQUE REGNIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Kerámia - cserép és csempe, Öntöttvas kályhák, Kályhák, Kerámia - cserép és csempe, és earthenware tiles. Székhelye Desvres, Franciaország.

 2. INVICTA

  Franciaország

  A INVICTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, foundry, foundry products, Wood heating systems, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Donchery, Franciaország.

 3. DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD.

  Kína

  A DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD., tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Dandong, Kína.

 4. KECK & LANG GMBH

  Németország

  A KECK & LANG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Böhmenkirch, Németország.

 5. UNICA TERM G.M.B.H.

  Ausztria

  A UNICA TERM G.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pellet boiler. Székhelye Sillian, Ausztria.

 1. UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS

  Ukrajna

  A UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 2. HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD

  Kína

  A HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Shijiazhuang City, Kína.

 1. QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Jimo, Kína.

 2. RIKA PORNIC

  Franciaország

  A RIKA PORNIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Pornic, Franciaország.

 3. DOVRE

  Belgium

  A DOVRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Weelde, Belgium.

 4. SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD

  Kína

  A SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Qingdao, Kína.

 5. MANUEL C. FERREIRA, LDA

  Portugália

  A MANUEL C. FERREIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood stoves for civil use. Székhelye Pigeiros, Portugália.

 6. NYIMA

  Belgium

  A NYIMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, traditional wood stoves, és customised stove design and installation. Székhelye Presles, Belgium.

 7. DEA DEL FUOCO S.R.L.

  Olaszország

  A DEA DEL FUOCO S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 8. ZHENGZHOU MAOLIN MECHANICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A ZHENGZHOU MAOLIN MECHANICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 1. LA FORNACE S.R.L.

  Olaszország

  A LA FORNACE S.R.L., tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földmérők - mérnökirodák, Öntöttvas kályhák, Földmérők - mérnökirodák, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Pescantina, Olaszország.

 2. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Olaszország

  A EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Öntöttvas kályhák, Öntöttvas kazánok, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Tufino, Olaszország.

 3. LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L.

  Olaszország

  A LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Öntöttvas kályhák, Asztali étkészletek és asztali díszek, és Öntöttvas kályhák. Székhelye San Polo D'enza, Olaszország.

 4. L'ARTISTICO S.P.A.

  Olaszország

  A L'ARTISTICO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Puegnago Sul Garda, Olaszország.

 5. DE MICHELI MARCO S.A.S.

  Olaszország

  A DE MICHELI MARCO S.A.S., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Saronno, Olaszország.

 6. VILLENEUVE STUFE S.R.L.

  Olaszország

  A VILLENEUVE STUFE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Öntöttvas kályhák, Kályhák és kémények, ipari, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Villeneuve, Olaszország.

 7. PVG ITALY S.R.L.

  Olaszország

  A PVG ITALY S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Castelfiorentino, Olaszország.

 8. LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC

  Olaszország

  A LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Öntöttvas kályhák, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Offanengo, Olaszország.

 9. SIPO STUFE

  Olaszország

  A SIPO STUFE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Parre, Olaszország.

 10. SA.VI.CHEM. S.R.L.

  Olaszország

  A SA.VI.CHEM. S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Cadeo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: