• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöttvas kályhák

A keresés eredménye

Öntöttvas kályhák - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Reklámajándékok, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, és frying pans. Székhelye Bila Tserkva, Kiev Region, Ukrajna.

 2. AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Schalksmühle, Németország.

 3. PANADERO DENIA SL

  Spanyolország

  A PANADERO DENIA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Öntöttvas kályhák, environment-friendly stoves, pellet heaters, és wood fireplaces. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 4. SIMGE SOBA

  Törökország

  A SIMGE SOBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, fireplaces and stoves, Öntöttvas kályhák, és stoves. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. GÜLŞEN SOBA

  Törökország

  A GÜLŞEN SOBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PEFOC.RO SRL

  Románia

  A PEFOC.RO SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kandallók és kandallótartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyitott tüzelőhelyek, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, Kéményaknák lakóházakhoz, Nyitott tüzelőhelyek, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, és Kéményaknák lakóházakhoz. Székhelye Sibiu, Románia.

 2. MAYSTERNYA

  Ukrajna

  A MAYSTERNYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, cast iron, crockery, Öntöttvas kályhák, és presses. Székhelye Odesa, Ukrajna.

 3. KECK & LANG GMBH

  Németország

  A KECK & LANG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Böhmenkirch, Németország.

 4. DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD.

  Kína

  A DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD., tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Dandong, Kína.

 5. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Franciaország

  A ATELIER CERAMIQUE REGNIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Kerámia - cserép és csempe, Öntöttvas kályhák, Kályhák, Kerámia - cserép és csempe, és earthenware tiles. Székhelye Desvres, Franciaország.

 1. INVICTA

  Franciaország

  A INVICTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, foundry, foundry products, Wood heating systems, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Donchery, Franciaország.

 2. RIKA PORNIC

  Franciaország

  A RIKA PORNIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Pornic, Franciaország.

 1. QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Jimo, Kína.

 2. UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS

  Ukrajna

  A UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. UNICA TERM G.M.B.H.

  Ausztria

  A UNICA TERM G.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pellet boiler. Székhelye Sillian, Ausztria.

 4. HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD

  Kína

  A HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Shijiazhuang City, Kína.

 5. NYIMA

  Belgium

  A NYIMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, traditional wood stoves, és customised stove design and installation. Székhelye Presles, Belgium.

 6. MANUEL C. FERREIRA, LDA

  Portugália

  A MANUEL C. FERREIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood stoves for civil use. Székhelye Pigeiros, Portugália.

 7. DOVRE

  Belgium

  A DOVRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Weelde, Belgium.

 8. SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD

  Kína

  A SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Qingdao, Kína.

 1. LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC

  Olaszország

  A LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Öntöttvas kályhák, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Offanengo, Olaszország.

 2. VILLENEUVE STUFE S.R.L.

  Olaszország

  A VILLENEUVE STUFE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Öntöttvas kályhák, Kályhák és kémények, ipari, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Villeneuve, Olaszország.

 3. DEA DEL FUOCO S.R.L.

  Olaszország

  A DEA DEL FUOCO S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 4. PVG ITALY S.R.L.

  Olaszország

  A PVG ITALY S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Castelfiorentino, Olaszország.

 5. SIPO STUFE

  Olaszország

  A SIPO STUFE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kályhák, Kályhák, Öntöttvas kályhák, és Kályhák. Székhelye Parre, Olaszország.

 6. L'ARTISTICO S.P.A.

  Olaszország

  A L'ARTISTICO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Öntöttvas kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Puegnago Sul Garda, Olaszország.

 7. LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI.

  Törökország

  A LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Olaszország

  A EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas kazánok, Öntöttvas kályhák, Öntöttvas kazánok, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Tufino, Olaszország.

 9. LA FORNACE S.R.L.

  Olaszország

  A LA FORNACE S.R.L., tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földmérők - mérnökirodák, Öntöttvas kályhák, Földmérők - mérnökirodák, és Öntöttvas kályhák. Székhelye Pescantina, Olaszország.

 10. ZHENGZHOU MAOLIN MECHANICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A ZHENGZHOU MAOLIN MECHANICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kályhák. Székhelye Zhengzhou, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: