• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • öntöttvas csövek

A keresés eredménye

Öntöttvas csövek - Import export

 1. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Tubular connectors and aluminium casting direct from the manufacturer We produce our tubular connectors exclusively from high-quality marine weatherproof aluminium alloys with low weight, maximum stability and natural corrosion resistance for a wide range of applications. We would be pleased to plan your individual tubular designs, prepare layout diagrams with parts lists and deliver our tubular connectors together with tube sections, which are marked and customised to your needs. Machine and safety railings from Brinck tubular connectors are TÜV type tested according to pr EN ISO 14122-3. You can also benefit from our experience in aluminium casting and as a system supplier. For over sixty years, we have been producing customer-specific aluminium cast parts as a reliable supplier to the automotive and machinery industries. From conceptualisation to implementation in finished assemblies, we offer you our all-round support.

 2. SODELUX SA

  Belgium

  A SODELUX SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Csapszerelvények, Tolózárak és szelepek, PVC tubes and pipes, Tömlők és csövek gumiból, Csapszerelvények, és Tolózárak és szelepek. Székhelye Recogne, Belgium.

 3. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, Solar system aluminium profiles, Öntöttvas csövek, aluminium profiles, és sheet rolls. Székhelye Hatay, Törökország.

 4. CAST IRON

  Belgium

  A CAST IRON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, Öntöttvas csövek, cast iron, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Beerse, Belgium.

 5. Boray Boru ve Profil A.S

  Törökország

  A Boray Boru ve Profil A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is profiles, galvanized products, és Galvanized structural shapes. Székhelye Mersin, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ADICO DINGZHOU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kína

  A ADICO DINGZHOU METAL PRODUCTS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes, fittings, és cast iron. Székhelye Baoding, Kína.

 2. ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron pipes, steel sheet, galvanic treatment of metals, és flat and shaped rolled steel. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. WB WHITE FOUNDRY

  Egyesült Királyság

  A WB WHITE FOUNDRY, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas csövek, Műöntés, Különleges öntés, Nyersvas és különleges öntés, és Öntöttvas csövek. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 4. SIDERGHISA SRL

  Olaszország

  A SIDERGHISA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőfektetési munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Citta' Sant'angelo, Olaszország.

 5. HENGSHUI YITONG METAL PRODUCTS CO.,LTD.

  Kína

  A HENGSHUI YITONG METAL PRODUCTS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Székhelye Hengshui, Kína.

 1. ROTEC TECHNO CAST

  India

  A ROTEC TECHNO CAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, cast iron parts for the automobile industry, Öntöttvas csövek, és cast iron fittings. Székhelye Rajkot, India.

 2. JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA.

  Portugália

  A JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal pipes and tubing for construction work, és galvinized sheet metal flashing for building. Székhelye Paços de Brandão, Portugália.

 1. DINSEN IMPEX CORP

  Kína

  A DINSEN IMPEX CORP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Székhelye Handan, Kína.

 2. ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH

  Németország

  A ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Öntöttvas csövek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Csövek - vasfémek, Öntöttvas csövek, és Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Székhelye Lehrte, Németország.

 3. VORTEX QINGDAO CO., LTD

  Kína

  A VORTEX QINGDAO CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Acélcsövek, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Acélcsövek. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 5. NANJING GRETEQ INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kína

  A NANJING GRETEQ INDUSTRIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Székhelye Nanjing, Kína.

 6. VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL

  Spanyolország

  A VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Öntöttvas csövek, Csövek - vasfémek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Sant Cugat Del Valles, Spanyolország.

 7. WEIFANG CHANGSHENG PIPE COMPANY LIMITED

  Kína

  A WEIFANG CHANGSHENG PIPE COMPANY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipe fittings, és grooved pipes. Székhelye Weifang, Kína.

 8. WEIFANG CHANGSHENG PIPE CO.,LTD

  Kína

  A WEIFANG CHANGSHENG PIPE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipe fittings. Székhelye Weifang, Kína.

 1. ALUCET B.V.

  Hollandia

  A ALUCET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőszigetelés - anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, Vörösrézcsövek, Öntöttvas csövek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Waalwijk, Hollandia.

 2. SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH

  Lengyelország

  A SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, Öntöttvas termékek, Öntöttvas csövek, és Öntöttvas termékek. Székhelye Lebork, Lengyelország.

 3. RAINHAM STEEL TUBES LTD

  Egyesült Királyság

  A RAINHAM STEEL TUBES LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - vasfémek, Acélcsövek, Csövek - vasfémek, és Acélcsövek. Székhelye Rainham, Egyesült Királyság.

 4. MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A MOLE ABRASIVE BARELLA IVO E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, Csiszolókorongok, Öntöttvas csövek, és Csiszolókorongok. Székhelye Solbiate Con Cagno, Olaszország.

 5. MECANIZACION PRAMEC S.L.

  Spanyolország

  A MECANIZACION PRAMEC S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Sant Boi De Llobregat, Spanyolország.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, Öntöttvas csövek, Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok, és Öntöttvas csövek. Székhelye Lodz, Lengyelország.

 7. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A JINDAL SAW ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Trieste, Olaszország.

 8. ENGESPEC COPERSAN

  Brazília

  A ENGESPEC COPERSAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valves, és pipes for drainage. Székhelye Belo Horizonte, Brazília.

 9. EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Fareham, Egyesült Királyság.

 10. TIANJIN DALIPU OIL COUNTRY TUBULAR GOODS CO., LTD

  Kína

  A TIANJIN DALIPU OIL COUNTRY TUBULAR GOODS CO., LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil well casing. Székhelye Jinghai Town,tianjin, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes