• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ónötvözetek

A keresés eredménye

Ónötvözetek - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH has been an expert in the processing of lead, tin and their alloys at our production location in Goslar for over a hundred years. We supply our exacting customers from the worlds of industry and research with forward-looking products and personalised service from our three business divisions of radiation shielding, apparatus construction and anodes – worldwide. Our success story is based on our philosophy, which we pursue without compromise. We blend the best from a spirit of innovation and a sense of tradition. With us, you are IN SAFE HANDS. We constantly strive for solutions that are even safer, more efficient, better value and better for the environment. Thanks to daring new approaches in the past, we now have some exclusive techniques that make us a popular partner, both at home and abroad. The people behind it and the excellent services they provide every day when working in vibrant markets, supported by leading technology and their own expertise.

 2. GALVA-METALL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GALVA-METALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye Rödermark, Németország.

 3. C:MET GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C:MET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Ónlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, és Ónötvözetek. Székhelye Wendelstein, Németország.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFALENZINN J. JOST KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forrasztás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Anodes, és Soft solders. Székhelye Sundern, Németország.

 5. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Lengyelország

  A FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye Dąbrowa Górnicza, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TAMURA ELSOLD GMBH

  Németország

  A TAMURA ELSOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye Ilsenburg, Németország.

 2. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanyolország

  A ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, welding, pewter, Ónötvözetek, és friction-resistant. Székhelye Ourense, Spanyolország.

 3. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Németország

  A FELDER GMBH LÖTTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Welding flux, anti-friction metals, és solder. Székhelye Oberhausen, Németország.

 4. STILTEN

  Belgium

  A STILTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior decoration, articles in pewter, bronze sculpture, és pewter sculpture. Székhelye Dendermonde, Belgium.

 5. DS METALS LTD

  Egyesült Királyság

  A DS METALS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye Wolverhampton, West Midlands, Egyesült Királyság.

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanyolország

  A CRM SYNERGIES S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, pewter, Alloys, welding, és Ónötvözetek. Székhelye Las Ventas De Retamosa, Spanyolország.

 2. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Németország

  A JÜRGEN ARMACK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye Norderstedt, Németország.

 1. THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH

  Németország

  A THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Ónötvözetek, Ipari épületépítés, Alumínium és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Ónötvözetek, és Ipari épületépítés. Székhelye Essen, Németország.

 2. MAIER SYSTEME GMBH

  Németország

  A MAIER SYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Szaniter szerelvények, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Forrasztógépek és -tartozékok, Szerszámok, motoros, Szaniter szerelvények, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, és Forrasztógépek és -tartozékok. Székhelye Rottweil, Németország.

 3. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Németország

  A VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Gyanták, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Gyanták. Székhelye Eisenberg, Németország.

 4. WULLSCHLEGER & CO AG

  Svájc

  A WULLSCHLEGER & CO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Thalwil, Svájc.

 5. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Ausztria

  A LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szaniter szerelvények, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, és Szaniter szerelvények. Székhelye Ort Im Innkreis, Ausztria.

 6. NEVO GMBH

  Németország

  A NEVO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Szaniter szerelvények, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Villamos művek - berendezések és felszerelések. Székhelye Wolfratshausen, Németország.

 7. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Svájc

  A DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Visp, Svájc.

 8. PELZER

  Németország

  A PELZER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Acélok és fémek hőkezelése, Szerszámok, motoros, Szaniter szerelvények, Ónötvözetek, Acélok és fémek hőkezelése, Szerszámok, motoros, és Szaniter szerelvények. Székhelye Königsbach-Stein, Németország.

 1. ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Németország

  A ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Acélok és fémek - hegesztés, Forrasztás - acélok és fémek, Szaniter szerelvények, Acélok és fémek hőkezelése, Acélok és fémek - hegesztés, Forrasztás - acélok és fémek, és Szaniter szerelvények. Székhelye Falkensee, Németország.

 2. GENA METALL GMBH

  Németország

  A GENA METALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Leipzig, Németország.

 3. WEISSMETALL TIM DICKE

  Németország

  A WEISSMETALL TIM DICKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Nemes és különleges acél, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, és Ónötvözetek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 4. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Németország

  A BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szaniter szerelvények, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, és Szaniter szerelvények. Székhelye Balve, Németország.

 5. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Németország

  A CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Staudt, Németország.

 6. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Dietzenbach, Németország.

 7. H. A. RAPOLD AG

  Svájc

  A H. A. RAPOLD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 8. BRAUMANDL ZINN

  Svájc

  A BRAUMANDL ZINN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Zürich, Svájc.

 9. SOLDADURAS FERDEX, S.A.

  Spanyolország

  A SOLDADURAS FERDEX, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tin wire for welding, és paint removers for metals. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 10. JIANGYIN HONGWIN PACKING MATERIAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  A JIANGYIN HONGWIN PACKING MATERIAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ónötvözetek. Székhelye SHIZHUANG TOWN,JIANGYIN CITY,JIANGSU PROVINCE, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes