• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ón és ötvözetek

A keresés eredménye

Ón és ötvözetek - Import export

 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  We have the right chemistry: A look inside our company Our corporate philosophy is based on placing the customer at the heart of everything we do. This focus has enabled us to grow continuously over the last 30 years and develop innovative products in use worldwide. Our values not only shape our corporate culture, but also form the foundation for our highly motivated team of long-serving employees who deliver exceptional performance every day. Team Our dedication to our motto "Excellence in plating solutions" guides our work every day. Together we are riag, and together we ensure that our customers always receive the best possible products and services. Values Shaping the future together Our company is driven by creativity and innovation. We listen attentively to understand our customers' needs. We act on equal terms, based on trust. Offering opportunities - demanding performance Our culture of success is based on honesty and respect. We promote and encourage potential. Fairness and clarity are the cornerstones of our communication. Giving space to ideas – We see curiosity as the starting point for progress. We achieve success today, and ensure the success of tomorrow. We learn from our mistakes. The joy of success We are passionate about achieving ambitious goals. We strive for excellence with passion. We are proud of our success and love to talk about it. Assuming responsibility We honour and respect the fundamental values of our society.

 2. C:MET GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C:MET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Ónlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, és Ónötvözetek. Székhelye Wendelstein, Németország.

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFALENZINN J. JOST KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forrasztás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Anodes, és Soft solders. Székhelye Sundern, Németország.

 4. TRIGON CHEMIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TRIGON CHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Székhelye Schlüchtern, Németország.

 5. PENA METAUX SAS

  Franciaország

  A PENA METAUX SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, titanium and alloys, Vörösrézdrótok és -kábelek, és aluminium in bars. Székhelye Merignac Cedex, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanyolország

  A ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, welding, pewter, Ónötvözetek, és friction-resistant. Székhelye Ourense, Spanyolország.

 2. DALL'ORTO DAL 1892

  Olaszország

  A DALL'ORTO DAL 1892, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal welding, tin, alloy foundry, és metal bars. Székhelye Genova, Olaszország.

 3. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugália

  A ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is articles in pewter, tin bars for brazing, lead and alloys, és trade in metals and alloys. Székhelye Bodiosa, Portugália.

 4. CRM SYNERGIES S.L

  Spanyolország

  A CRM SYNERGIES S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, pewter, Alloys, welding, és Ónötvözetek. Székhelye Las Ventas De Retamosa, Spanyolország.

 5. MACE COMMODITY S.R.L.

  Olaszország

  A MACE COMMODITY S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Réz és rézötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Ón és ötvözetek, Alumínium és ötvözetek, Ón és ötvözetek, valves for unions, és sheets and pipes shaped. Székhelye Brescia, Olaszország.

 1. FONDERIA BENINI

  Olaszország

  A FONDERIA BENINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Alumínium és ötvözetek, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Rosta, Olaszország.

 2. Sodeka Méca

  Franciaország

  A Sodeka Méca, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektrolízis - (felületkezelés), copper, zinc, nickel, és Elektrolízis - (felületkezelés). Székhelye Le Blanc Mesnil, Franciaország.

 1. ESTANHEX

  Portugália

  A ESTANHEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumhuzalok és kábelek, pewter, és Alumíniumhuzalok és kábelek. Székhelye Argoncilhe, Portugália.

 2. LE POTIER D ETAIN SA

  Franciaország

  A LE POTIER D ETAIN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is articles in pewter, pewter plates, pewter trinkets, és pewter sculpture. Székhelye Bourg-De-Péage, Franciaország.

 3. GMH STACHOW-METALL GMBH

  Németország

  A GMH STACHOW-METALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Alumínium és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Goslar, Németország.

 4. WEISSMETALL TIM DICKE

  Németország

  A WEISSMETALL TIM DICKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Nemes és különleges acél, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, és Ónötvözetek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 5. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Ausztria

  A LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szaniter szerelvények, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, és Szaniter szerelvények. Székhelye Ort Im Innkreis, Ausztria.

 6. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Svájc

  A DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Visp, Svájc.

 7. H. A. RAPOLD AG

  Svájc

  A H. A. RAPOLD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 8. WULLSCHLEGER & CO AG

  Svájc

  A WULLSCHLEGER & CO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Thalwil, Svájc.

 1. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Németország

  A BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szaniter szerelvények, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, és Szaniter szerelvények. Székhelye Balve, Németország.

 2. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Németország

  A FENIX METALS SP. Z.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nemes- és különleges fémek, és Ón és ötvözetek. Székhelye Kloster Lehnin, Németország.

 3. WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH

  Németország

  A WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Arany- és ezüstműves munkák, Ón és ötvözetek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Bönen, Németország.

 4. BRAUMANDL ZINN

  Svájc

  A BRAUMANDL ZINN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Zürich, Svájc.

 5. ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN

  Németország

  A ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Hulladéktárolás és begyűjtés, és Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Székhelye Weinbergen, Németország.

 6. PELZER

  Németország

  A PELZER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Acélok és fémek hőkezelése, Szerszámok, motoros, Szaniter szerelvények, Ónötvözetek, Acélok és fémek hőkezelése, Szerszámok, motoros, és Szaniter szerelvények. Székhelye Königsbach-Stein, Németország.

 7. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Németország

  A DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Leverkusen, Németország.

 8. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Németország

  A VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Gyanták, Ónötvözetek, Forrasztás - acélok és fémek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Gyanták. Székhelye Eisenberg, Németország.

 9. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Németország

  A CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Staudt, Németország.

 10. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Nemes- és különleges fémek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Dietzenbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes