• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ólomlemezek és szalagok

A keresés eredménye

Ólomlemezek és szalagok - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH has been an expert in the processing of lead, tin and their alloys at our production location in Goslar for over a hundred years. We supply our exacting customers from the worlds of industry and research with forward-looking products and personalised service from our three business divisions of radiation shielding, apparatus construction and anodes – worldwide. Our success story is based on our philosophy, which we pursue without compromise. We blend the best from a spirit of innovation and a sense of tradition. With us, you are IN SAFE HANDS. We constantly strive for solutions that are even safer, more efficient, better value and better for the environment. Thanks to daring new approaches in the past, we now have some exclusive techniques that make us a popular partner, both at home and abroad. The people behind it and the excellent services they provide every day when working in vibrant markets, supported by leading technology and their own expertise.

 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MOLTON-WEB ROLING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Freren, Németország.

 3. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LAM LAVORAZIONE PIOMBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Collegno, Olaszország.

 4. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Wiesbaum, Németország.

 5. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Wolfenbüttel, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Kína

  A GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Daliang, Kína.

 2. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Németország

  A CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Mülheim-Kärlich, Németország.

 3. EKOR KURSUN METAL

  Törökország

  A EKOR KURSUN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead, lead, és lead and alloys. Székhelye Şehitkamil, Törökország.

 4. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Törökország

  A ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, lead shot, Ólomlemezek és szalagok, Aggregates, és lead profiles. Székhelye Stolberg, Németország.

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.M.E.T.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Ardea, Olaszország.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Egyesült Királyság

  A GLOCON METALS LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Ólomlemezek és szalagok, és Titanium bars. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Németország

  A DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Leverkusen, Németország.

 2. EURO-K

  Ukrajna

  A EURO-K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, pewter, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. GENA METALL GMBH

  Németország

  A GENA METALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. KORTSA

  Törökország

  A KORTSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DELTA GROUP

  Törökország

  A DELTA GROUP, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. KEMMETECH LTD

  Egyesült Királyság

  A KEMMETECH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Szivacsgumi és műgyantahab, Ólomlemezek és szalagok, és Szivacsgumi és műgyantahab. Székhelye Tonbridge, Egyesült Királyság.

 7. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Németország

  A S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Áramfejlesztők, Ólomlemezek és szalagok, és Áramfejlesztők. Székhelye Friesenheim, Németország.

 8. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Cseh Köztársaság

  A KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Pribram, Cseh Köztársaság.

 1. UZIMET B.V.

  Hollandia

  A UZIMET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Rijswijk Zh, Hollandia.

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. PAVUSIN D.O.O.

  Horvátország

  A PAVUSIN D.O.O., tevékenységi ágazata Tetőfedő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Jastrebarsko, Horvátország.

 4. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Szlovákia

 5. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Egyesült Királyság