• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ólomlemezek és szalagok

A keresés eredménye

Ólomlemezek és szalagok - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH has been an expert in the processing of lead, tin and their alloys at our production location in Goslar for over a hundred years. We supply our exacting customers from the worlds of industry and research with forward-looking products and personalised service from our three business divisions of radiation shielding, apparatus construction and anodes – worldwide. Our success story is based on our philosophy, which we pursue without compromise. We blend the best from a spirit of innovation and a sense of tradition. With us, you are IN SAFE HANDS. We constantly strive for solutions that are even safer, more efficient, better value and better for the environment. Thanks to daring new approaches in the past, we now have some exclusive techniques that make us a popular partner, both at home and abroad. The people behind it and the excellent services they provide every day when working in vibrant markets, supported by leading technology and their own expertise.

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Törökország

  Verified by europages badge

  Az 1964-ben alapított Arslan Metal Törökország első számú ólom- és réztermék gyártója. A részletekre való aprólékos odafigyeléssel a réztermékek széles választékát kínáljuk, pontosan ügyfeleink specifikációinak megfelelően. Legyen szó az elektromos iparról, tetőfedő alkalmazásokról vagy különféle más felhasználási célokról, réztermékeink puha, kemény és félkemény változatokban állnak rendelkezésre. Az Arslan Metal-nál a gyártási folyamatunk magában foglalja a rézfolyadék precíz felfelé öntését, amelyet aprólékos préselés vagy hengerlés követ a kiváló minőségű rézáruk elkészítéséhez. Minden réztermékünk 100%-ban elektrolitikus, 58, 50 mikrométer per siemens kivételes vezetőképességgel büszkélkedhet, amelyet A-osztályú katódokból származik. ólomlemezünk csak Rafined és min %99, 95 tisztaságú ingotokból készül. -Rézlemezek-Réz gyűjtősínek -Réz szalagok-Réz rudak -Réz csövek-tekercselt rézcsövek -Réz profilok-Síkban tekercselt réz -Réz csövek palacsinta-Ólomlemez, tekercs-Ólom rudak A környezeti integritás, a minőség és a költségversenyképesség legmagasabb szintű normáinak betartása mellett elkötelezve, üzleti tevékenységünk minden aspektusa tükrözi a kiválóság iránti elkötelezettségünket. Ezenkívül dobcintányérjainkat aprólékosan kézzel készítik, biztosítva a páratlan minőséget és rezonanciát. Ráadásul a rúd esztergálási termékeket CNC svájci típusú automata esztergapadok segítségével precíziósan tervezzük, garantálva a konzisztenciát és a pontosságot.

 3. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MOLTON-WEB ROLING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Freren, Németország.

 4. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LAM LAVORAZIONE PIOMBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Collegno, Olaszország.

 5. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Wiesbaum, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Wolfenbüttel, Németország.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Kína

  A GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Daliang, Kína.

 3. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.M.E.T.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Ardea, Olaszország.

 4. TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Törökország

  A TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Ólomlemezek és szalagok, nuclear medicine, lead shot, és radiation protection. Székhelye İstanbul, Törökország.

 5. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Németország

  A CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Mülheim-Kärlich, Németország.

 1. EKOR KURSUN METAL

  Törökország

  A EKOR KURSUN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead, lead, és lead and alloys. Székhelye Şehitkamil, Törökország.

 2. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Törökország

  A ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, lead shot, Ólomlemezek és szalagok, Aggregates, és lead profiles. Székhelye Stolberg, Németország.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Egyesült Királyság

  A GLOCON METALS LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Ólomlemezek és szalagok, és Titanium bars. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Németország

  A DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Leverkusen, Németország.

 4. EURO-K

  Ukrajna

  A EURO-K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - nemvasfémek, pewter, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 5. GENA METALL GMBH

  Németország

  A GENA METALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Leipzig, Németország.

 6. KORTSA

  Törökország

  A KORTSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. DELTA GROUP

  Törökország

  A DELTA GROUP, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. KEMMETECH LTD

  Egyesült Királyság

  A KEMMETECH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Szivacsgumi és műgyantahab, Ólomlemezek és szalagok, és Szivacsgumi és műgyantahab. Székhelye Tonbridge, Egyesült Királyság.

 1. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Németország

  A S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Áramfejlesztők, Ólomlemezek és szalagok, és Áramfejlesztők. Székhelye Friesenheim, Németország.

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Cseh Köztársaság

  A KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Pribram, Cseh Köztársaság.

 4. UZIMET B.V.

  Hollandia

  A UZIMET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Rijswijk Zh, Hollandia.

 5. PAVUSIN D.O.O.

  Horvátország

  A PAVUSIN D.O.O., tevékenységi ágazata Tetőfedő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Jastrebarsko, Horvátország.

 6. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Egyesült Királyság

 7. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Szlovákia