• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ólom és ólomötvözetek

A keresés eredménye

Ólom és ólomötvözetek - Import export

 1. IDEALEX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Halsbrücke, Németország.

 3. C:MET GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C:MET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Ónlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, és Ónötvözetek. Székhelye Wendelstein, Németország.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFALENZINN J. JOST KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forrasztás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Anodes, és Soft solders. Székhelye Sundern, Németország.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LAM LAVORAZIONE PIOMBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Collegno, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horgany és ötvözetek, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, és Lead Ash. Székhelye Maastricht, Hollandia.

 2. EMAG HANDELS - GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A EMAG HANDELS - GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Klagenfurt Am Wörthersee, Ausztria.

 3. COM.A.V. SRL

  Olaszország

  A COM.A.V. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, üvegipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Sárgaréz, paints for glass, Ólom és ólomötvözetek, lead profiles, és Sárgaréz. Székhelye Sansepolcro, Olaszország.

 4. MORIN GRAVURE

  Franciaország

  A MORIN GRAVURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lead, mastering, és security seals. Székhelye Collegien, Franciaország.

 5. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, lead shot, Ólomlemezek és szalagok, Aggregates, és lead profiles. Székhelye Stolberg, Németország.

 1. FONDERIE DE GENTILLY

  Franciaország

  A FONDERIE DE GENTILLY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foundry. Székhelye Ris-Orangis, Franciaország.

 2. MALDANER

  Franciaország

  A MALDANER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, Réz és rézötvözetek, metal impregnation, Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Les-Clayes-Sous-Bois, Franciaország.

 1. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Olaszország

  A CHUN & VOLLERIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, metal alloys, és nickel alloys. Székhelye Buccinasco, Olaszország.

 2. "MEGATEX" LLC

  Ukrajna

  A "MEGATEX" LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lead and alloys, lead-acid batteries, és lead. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. ISOLA

  Franciaország

  A ISOLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Biguglia, Franciaország.

 4. METAL BLANC

  Franciaország

  A METAL BLANC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Bourg-Fidele, Franciaország.

 5. METAL TRADING

  Franciaország

  A METAL TRADING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, zinc, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Saint-Germain-En-Laye, Franciaország.

 6. PIOMBOLEGHE SRL

  Olaszország

  A PIOMBOLEGHE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead, lead pigs, lead work, és lead. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 7. EL BAT JSC

  Bulgária

  A EL BAT JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, és Auto battery scrap. Székhelye Dolna Banya, Bulgária.

 8. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.M.E.T.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Ardea, Olaszország.

 1. PLOMBIER SECOURS

  Svájc

  A PLOMBIER SECOURS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Genève, Svájc.

 2. TUSTA TRADING S.L.

  Spanyolország

  A TUSTA TRADING S.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, Vörösrézcsövek, Ferrochrome, Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányakitermelési szolgáltatások, Ólom és ólomötvözetek, Bányakitermelési szolgáltatások, zinc, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. EL WAHAB TRADE

  Egyiptom

  A EL WAHAB TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye 02, Egyiptom.

 5. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franciaország

  A SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nyomás - szitanyomás, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franciaország.

 6. LANHIT LTD

  Oroszország

  A LANHIT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, Ólom és ólomötvözetek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Moscow, Oroszország.

 7. FONDERIA BENINI

  Olaszország

  A FONDERIA BENINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Alumínium és ötvözetek, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Rosta, Olaszország.

 8. DAVICORE UG (HAFTUNGSBSCHRÄNKT)

  Németország

  A DAVICORE UG (HAFTUNGSBSCHRÄNKT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Alumíniumöntödék, Ólom és ólomötvözetek, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Alumínium és ötvözetek, Alumíniumöntödék, Ólom és ólomötvözetek, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Köln, Németország.

 9. BERZELIUS METALL GMBH

  Németország

  A BERZELIUS METALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Ólom és ólomötvözetek, Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling), Környezetvédelem, Ólom és ólomötvözetek, és Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Székhelye Braubach, Németország.

 10. AZOR AMBIENTAL, S.A.

  Spanyolország

  A AZOR AMBIENTAL, S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Murcia, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes