• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ólom és ólomötvözetek

A keresés eredménye

Ólom és ólomötvözetek - Import export

 1. IDEALEX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Halsbrücke, Németország.

 3. C:MET GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C:MET GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ón és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ónötvözetek, Ónlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, és Ónötvözetek. Székhelye Wendelstein, Németország.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WESTFALENZINN J. JOST KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forrasztás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Horgany és ötvözetek, Anodes, és Soft solders. Székhelye Sundern, Németország.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LAM LAVORAZIONE PIOMBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Collegno, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EMAG HANDELS - GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A EMAG HANDELS - GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Klagenfurt Am Wörthersee, Ausztria.

 2. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horgany és ötvözetek, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, és Lead Ash. Székhelye Maastricht, Hollandia.

 3. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Olaszország

  A CO.M.E.T.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Ardea, Olaszország.

 4. COM.A.V. SRL

  Olaszország

  A COM.A.V. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, üvegipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Sárgaréz, paints for glass, Ólom és ólomötvözetek, lead profiles, és Sárgaréz. Székhelye Sansepolcro, Olaszország.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, zinc, Ólom és ólomötvözetek, és aluminium in bars. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. LANHIT LTD

  Oroszország

  A LANHIT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, Ólom és ólomötvözetek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Moscow, Oroszország.

 2. TUSTA TRADING S.L.

  Spanyolország

  A TUSTA TRADING S.L., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, Vörösrézcsövek, Ferrochrome, Vörösrézdrótok és -kábelek, Ólom és ólomötvözetek, és Vörösrézcsövek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 1. PIOMBOLEGHE SRL

  Olaszország

  A PIOMBOLEGHE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheets of lead, lead pigs, lead work, és lead. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 2. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólomlemezek és szalagok, lead shot, Ólomlemezek és szalagok, Aggregates, és lead profiles. Székhelye Stolberg, Németország.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franciaország

  A SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nyomás - szitanyomás, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franciaország.

 4. "MEGATEX" LLC

  Ukrajna

  A "MEGATEX" LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lead and alloys, lead-acid batteries, és lead. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 5. MORIN GRAVURE

  Franciaország

  A MORIN GRAVURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lead, mastering, és security seals. Székhelye Collegien, Franciaország.

 6. METAL TRADING

  Franciaország

  A METAL TRADING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, zinc, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Saint-Germain-En-Laye, Franciaország.

 7. FONDERIE DE GENTILLY

  Franciaország

  A FONDERIE DE GENTILLY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foundry. Székhelye Ris-Orangis, Franciaország.

 8. EL BAT JSC

  Bulgária

  A EL BAT JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, és Auto battery scrap. Székhelye Dolna Banya, Bulgária.

 1. MALDANER

  Franciaország

  A MALDANER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, Réz és rézötvözetek, metal impregnation, Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Les-Clayes-Sous-Bois, Franciaország.

 2. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Olaszország

  A CHUN & VOLLERIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, metal alloys, és nickel alloys. Székhelye Buccinasco, Olaszország.

 3. PLOMBIER SECOURS

  Svájc

  A PLOMBIER SECOURS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Genève, Svájc.

 4. ISOLA

  Franciaország

  A ISOLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Biguglia, Franciaország.

 5. METAL BLANC

  Franciaország

  A METAL BLANC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Bourg-Fidele, Franciaország.

 6. LE PLOMB FRANCAIS HOLDING

  Franciaország

  A LE PLOMB FRANCAIS HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Soundproofing. Székhelye Estrees-Saint-Denis, Franciaország.

 7. FORNOVYS SRL

  Olaszország

  A FORNOVYS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fishing nets. Székhelye Carnago, Olaszország.

 8. SVINETS

  Ukrajna

  A SVINETS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Konstantinovka, Ukrajna.

 9. GENA METALL GMBH

  Németország

  A GENA METALL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, és Ólomlemezek és szalagok. Székhelye Leipzig, Németország.

 10. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Németország

  A DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása, Ólom és ólomötvözetek, Ón és ötvözetek, Ólomlemezek és szalagok, és Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Székhelye Leverkusen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes