• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ívcsövek - vasfémek

A keresés eredménye

Ívcsövek - vasfémek - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH is a medium-sized family-run business which has grown continuously since it was founded in 1997. We keep the promises we make. At our company headquarters in Grünsfeld-Paimar, Germany, our 50 motivated employees produce high-quality stainless steel pipe bends, pipe couplings, coupling stations, suction tubes, branch and transition pieces as well as customized parts using cutting edge machinery at our production site which covers 12, 000 square metres. In doing so, we not only engage in effective problem solving and scout out top quality products on behalf of our customers, we also provide a good price/performance ratio. Beyond this, we always have all common dimensions of stainless steel bent pipes and pipe couplings as well as stainless steel pipes in stock in our around 5000 square metres of production and storage space. Besides consistent high quality, this also means short delivery times for our customers.

 2. KONTINOX GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A KONTINOX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. CGOODS GMBH

  Németország

  A CGOODS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Melle, Németország.

 4. ROHRBOGEN AG

  Németország

  A ROHRBOGEN AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Efringen-Kirchen, Németország.

 5. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Kreuztal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHENK METALL

  Svájc

  A SCHENK METALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Niederwangen, Svájc.

 2. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Németország

  A METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Ausztria

  A ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Thalheim Bei Wels, Ausztria.

 4. LIV MACHINE

  Törökország

  A LIV MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tube bending, cnc bending, hydraulic benders, és pipe bending and tapering. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Németország

  A INTERMETALL EDELSTAHL GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Acélcsövek, Ívcsövek - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Nemes és különleges acél, Acélcsövek, Ívcsövek - vasfémek, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Wasserburg, Németország.

 1. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Hollandia

  A MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Helmond, Hollandia.

 2. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Németország

  A HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Kellinghusen, Németország.

 1. GARDENPIU' S.R.L.

  Olaszország

  A GARDENPIU' S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kerti bútorok és kerti díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Ívcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Mornico Al Serio, Olaszország.

 2. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Olaszország

  A TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Ívcsövek - nemvasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - nemvasfémek. Székhelye Trezzano Rosa, Olaszország.

 3. KREBS DISTANZ

  Svájc

  A KREBS DISTANZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spacers. Székhelye Fislisbach, Svájc.

 4. P & V S.R.L.

  Olaszország

  A P & V S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Ívcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye La Loggia, Olaszország.

 5. ARREDAMENTI 3G

  Olaszország

  A ARREDAMENTI 3G, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezési tárgyak és dekorációk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Ívcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Bregnano, Olaszország.

 6. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Olaszország

  A NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Ívcsövek - nemvasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - nemvasfémek. Székhelye Cirie', Olaszország.

 7. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Olaszország

  A P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Ívcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Marzabotto, Olaszország.

 8. GLYNWED

  Litvánia

  A GLYNWED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 1. CURVELINE S.R.L.

  Olaszország

  A CURVELINE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Ívcsövek - nemvasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - nemvasfémek. Székhelye Bonavigo, Olaszország.

 2. CO.ME.CO.

  Olaszország

  A CO.ME.CO., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Csövek és tömlők gumiból és műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Ívcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye San Carlo Canavese, Olaszország.

 3. WEBER & CO.GMBH

  Németország

  A WEBER & CO.GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Ívcsövek - vasfémek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Niederdreisbach, Németország.

 4. PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR

  Németország

  A PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Essen, Németország.

 5. UHLIG Z(F)P GMBH

  Németország

  A UHLIG Z(F)P GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Langelsheim, Németország.

 6. DROSTUB INDUSTRIE

  Franciaország

  A DROSTUB INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Vernouillet, Franciaország.

 7. SAMALTECH SRLS

  Olaszország

  A SAMALTECH SRLS, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Ívcsövek - nemvasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - nemvasfémek. Székhelye Gattico-Veruno, Olaszország.

 8. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOMEC DELTA S.R.L., tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, Ívcsövek - nemvasfémek, Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - nemvasfémek. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 9. STRUB & BLASER AG

  Svájc

  A STRUB & BLASER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ívcsövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez. Székhelye Lyss, Svájc.

 10. FRANZ LELLAU GMBH U. CO.

  Németország

  A FRANZ LELLAU GMBH U. CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ívcsövek - vasfémek, és Ívcsövek - vasfémek. Székhelye Oyten, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: