• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • étolajok és ételzsírok

A keresés eredménye

Étolajok és ételzsírok - Import export

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ proudly facilitates a direct connection with the producers of the goods you require. Our company has established collaborations with numerous manufacturers and miners globally, fostering dependable relationships that prioritize prompt deliveries, superior goods quality, and competitive pricing. Among our esteemed partners are globally recognized corporations, including AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, and others, all well-established in the worldwide market. We are dedicated not only to delivering top-notch products and services but also to surpassing expectations, ensuring our customers' complete satisfaction. Our product range includes high-quality sunflower oil, wooden pellets, and confectionery fats.

 2. ROYALE LACROIX

  Belgium

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 3. PROTELUX

  Belgium

  Verified by europages badge

  Protelux, situated in Nevraumont in the Province of Luxembourg, collects and recycles food oils and fats, as well as handling butchery waste. The purchase and recycling of used cooking fats and oils is environmentally friendly. Our customers win from all points of view. Technical know-how, organisation, quick and thorough service. Requests for collection / replacement of cooking fat and oil barrels can be made on our website.

 4. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A WASGAU ÖLMÜHLE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Székhelye Hauenstein, Németország.

 5. VALMAX FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A VALMAX FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Import / export - élelmiszertermékek, powdered milk, oil, Rapeseed oil, Növényi olajok, Import / export - élelmiszertermékek, Delicatessen products, és oil for food use. Székhelye Mougins, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHEDRO LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A SCHEDRO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Étkezési zsírok, Növényi olajok, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, Refined sunflower oil, és Tomato sauce. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CENTRAL ÉQUIPEMENTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olajbogyók, Étolajok és ételzsírok, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Növényi olajok, és edible vegetable oils. Székhelye Evry-Courcouronnes, Franciaország.

 3. HUILERIE MORISSET

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A HUILERIE MORISSET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Kenőolajok, Élelmiszeradalékok, Növényi olajok, Kenőolajok, és Élelmiszeradalékok. Székhelye Poursac, Franciaország.

 4. SAS SPRAY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS SPRAY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Székhelye Grimaud, Franciaország.

 5. CONTINENTAL FOODS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CONTINENTAL FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Élelmiszer - import / export, Nyers növényi olajok, Kenőolajok, groceries, Refined sunflower oil, sunflower oil, Növényi olajok, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Villepinte, Franciaország.

 1. JOLIO LLC

  Grúzia

  Verified by europages badge

  A JOLIO LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Import-export - kőolaj, sunflower oil, sunflower seed, oil and by-products, sunflower seed meal, Crude oil, Növényi olajok, és Import-export - kőolaj. Székhelye Tbilisi, Grúzia.

 2. LOGNIB FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LOGNIB FOOD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Növényi olajok, Nyers növényi olajok, sunflower oil, Refined sunflower oil, packed olive oil, oil for food use, sunflower, és Olívaolaj. Székhelye Pierrefitte Sur Seine, Franciaország.

 1. AIGREMONT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AIGREMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Margarinok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, fats, Étolajok és ételzsírok, Növényi olajok, food lubricant, release agent, beef fat, és Green energy. Székhelye Awirs-Flemalle, Belgium.

 2. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanyolország

  A OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, extra virgin olive oil, Extra virgin oil, Étolajok és ételzsírok, és Producer of olive oil. Székhelye Salar-Granada, Spanyolország.

 3. AGROTRAID-2000

  Ukrajna

  A AGROTRAID-2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Agrifood industry, Mezőgazdasági termékek - import / export, seed oil, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Bila Tserkva, Ukrajna.

 4. YUZHNY POLYUS

  Oroszország

  A YUZHNY POLYUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Nyers növényi olajok, Diétás- és biotáplálékok, Étolajok és ételzsírok, Nyers növényi olajok, Diétás- és biotáplálékok, és aromatic soil. Székhelye Kropotkin, Oroszország.

 5. SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD

  Kamerun

  A SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rapeseed oils, sunflower oil, corn oil, és soybean oils. Székhelye Limbe, Kamerun.

 6. ZAAF BROKERAGE

  Törökország

  A ZAAF BROKERAGE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Import / export - élelmiszertermékek, Növényi olajok, import-export assistance, Import / export - élelmiszertermékek, és intermediation for import-export. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hazelnuts, és cold pressing. Székhelye Giresun, Törökország.

 8. MATEO SA

  Spanyolország

  A MATEO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Export of olive oil, extra virgin olive oil, és Étolajok és ételzsírok. Székhelye Sabadell-Barcelona, Spanyolország.

 1. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Olaszország

  A ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olívaolaj, Növényi olajok, és Olívaolaj. Székhelye Perugia, Olaszország.

 2. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Margarinok, és Margarinok. Székhelye Bielsko-Biala, Lengyelország.

 3. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugália

  A ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is margarine, és margarine for pastrymaking. Székhelye Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugália.

 4. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Törökország

  A BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszenciák és illatanyagok - parfümgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Étolajok és ételzsírok, és Raw Material for Cosmetics. Székhelye Afyonkarahisar, Törökország.

 5. CRUDE PALM OIL AMÉRICAS

  Spanyolország

  A CRUDE PALM OIL AMÉRICAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is palm oil. Székhelye Seville, Spanyolország.

 6. ZDRAVNITZA (NEW S NET LTD)

  Bulgária

  A ZDRAVNITZA (NEW S NET LTD), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vitaminok és provitaminok, Diétás táplálék, Gabona és szemes termékek, Étolajok és ételzsírok, Vitaminok és provitaminok, Diétás táplálék, Gabona és szemes termékek, és Étolajok és ételzsírok. Székhelye Sofia, Bulgária.

 7. ALFOODS SP Z O.O.

  Lengyelország

  A ALFOODS SP Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refined sunflower oil. Székhelye Środa Śląska, Lengyelország.

 8. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Spanyolország

  A OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, extra virgin olive oil, Étolajok és ételzsírok, Virgin Olive Oil, és Extra virgin oil. Székhelye Fuerte Del Rey-Jaén, Spanyolország.

 9. FRANTOIO OLEARIO PASSANNANTE MICHELE

  Olaszország

  A FRANTOIO OLEARIO PASSANNANTE MICHELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olívaolaj, Növényi olajok, Olívaolaj, és extra virgin olive oil. Székhelye Rionero In Vulture, Olaszország.

 10. ÖLMÜHLE SOLLING GMBH

  Németország

  A ÖLMÜHLE SOLLING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biological oils, natural cosmetics, Oil cake, és soap. Székhelye Boffzen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Étolajok és ételzsírok - Import export

Találatok száma

6067 Vállalat