• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • étkezési zselatin

A keresés eredménye

Étkezési zselatin - Import export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH was founded in 1984 by Uwe L.F. Dubberke. In response to challenges of the market, the family-run company based in the Rhine-Hessian town of Wörrstadt, grew from a contractual partner of international quality raw materials manufacturers into a refinement plant for functional, finely balanced and specification-conformant liquid and dry mixtures for the pharmaceutical, construction material, and food and beverages industries. Our management has been actively involved with, above all, business operations, since the very beginning. The company group, consisting of the UD CHEMIE GmbH headquarters, the 100% subsidiary LECKER’S Bio Manufaktur GmbH and the partner companies UD CHEMIE Moscow and UD CHEMIE Tallinn, has a total of 85 employees and an annual turnover of € 60, 000, 000.

 2. SHOOTING SWEETS

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SHOOTING SWEETS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étkezési zselatin, sweets, Étkezési zselatin, minicandies, és gelatins. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 3. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Törökország

  A GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatin for pharmaceutical use. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. KOS. PPHU

  Lengyelország

  A KOS. PPHU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étkezési zselatin, Biológiai - élelmiszerek, Készételek és csemege, Minőségi táplálkozás, Étkezési zselatin, Biológiai - élelmiszerek, Készételek és csemege, és Minőségi táplálkozás. Székhelye DEBICA, Lengyelország.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukrajna

  A ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Székhelye Lisichansk, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EVERSOURCE GELATIN

  Kína

  A EVERSOURCE GELATIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étkezési zselatin, és Étkezési zselatin. Székhelye Weihai, Kína.

 2. GELCO S.A.S

  Kolumbia

  A GELCO S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Székhelye Barranquilla, Kolumbia.

 3. GELATINES WEISHARDT

  Franciaország

  A GELATINES WEISHARDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gelatin for pharmaceutical use, és brine. Székhelye Graulhet, Franciaország.

 4. ROUSSELOT

  Belgium

  A ROUSSELOT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatins. Székhelye Gent, Belgium.

 5. ROUSSELOT (CHINA)

  Kína

  A ROUSSELOT (CHINA), tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatin for pharmaceutical use. Székhelye Shanghai, Kína.

 1. PB GELATINS

  Belgium

  A PB GELATINS, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gelatins, és food gelatins. Székhelye Brussels, Belgium.

 2. HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins. Székhelye Hengshui, Amerikai Egyesült Államok.

 1. YOGOLD FRANCHISING

  Olaszország

  A YOGOLD FRANCHISING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Székhelye Campobasso, Olaszország.

 2. MMSC

  Kamerun

  A MMSC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal food. Székhelye Douala, Kamerun.

 3. POLYNT UK LTD

  Egyesült Királyság

  A POLYNT UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Leek, Egyesült Királyság.

 4. ECLIPSE COLOURS LTD

  Egyesült Királyság

  A ECLIPSE COLOURS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 5. EUROPEAN O G D LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN O G D LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 6. FOSROC LTD

  Egyesült Királyság

  A FOSROC LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Tamworth, Egyesült Királyság.

 7. CIRE TRUDON

  Egyesült Királyság

  A CIRE TRUDON, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. BARDYKE CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A BARDYKE CHEMICALS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 1. SOVEREIGN CHEMICAL LTD

  Egyesült Királyság

  A SOVEREIGN CHEMICAL LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Barrow-In-Furness, Egyesült Királyság.

 2. BAC CORROSION CONTROL LTD

  Egyesült Királyság

  A BAC CORROSION CONTROL LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Telford, Egyesült Királyság.

 3. JAMES M BROWN LTD

  Egyesült Királyság

  A JAMES M BROWN LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

 4. NORTHERN CANDLES

  Egyesült Királyság

  A NORTHERN CANDLES, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Newry, Egyesült Királyság.

 5. TECHNIBOND LTD

  Egyesült Királyság

  A TECHNIBOND LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Bourne End, Egyesült Királyság.

 6. SCHLOETTER CO LTD

  Egyesült Királyság

  A SCHLOETTER CO LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Pershore, Egyesült Királyság.

 7. MEGACHEM

  Egyesült Királyság

  A MEGACHEM, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Caldicot, Egyesült Királyság.

 8. HITEK-NOLOGY SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A HITEK-NOLOGY SOLUTIONS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Derby, Egyesült Királyság.

 9. MANCHESTER CANDLES

  Egyesült Királyság

  A MANCHESTER CANDLES, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Stockport, Egyesült Királyság.

 10. LUCITE (INTERNATIONAL) SPECIALITY POLYMERS & RESIN

  Egyesült Királyság

  A LUCITE (INTERNATIONAL) SPECIALITY POLYMERS & RESIN, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Newton Aycliffe, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes