• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • étkezési zselatin

A keresés eredménye

Étkezési zselatin - Import export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH was founded in 1984 by Uwe L.F. Dubberke. In response to challenges of the market, the family-run company based in the Rhine-Hessian town of Wörrstadt, grew from a contractual partner of international quality raw materials manufacturers into a refinement plant for functional, finely balanced and specification-conformant liquid and dry mixtures for the pharmaceutical, construction material, and food and beverages industries. Our management has been actively involved with, above all, business operations, since the very beginning. The company group, consisting of the UD CHEMIE GmbH headquarters, the 100% subsidiary LECKER’S Bio Manufaktur GmbH and the partner companies UD CHEMIE Moscow and UD CHEMIE Tallinn, has a total of 85 employees and an annual turnover of € 60, 000, 000.

 2. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Törökország

  A GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatin for pharmaceutical use. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. KOS. PPHU

  Lengyelország

  A KOS. PPHU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás- és biotáplálékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étkezési zselatin, Biológiai - élelmiszerek, Készételek és csemege, Minőségi táplálkozás, Étkezési zselatin, Biológiai - élelmiszerek, Készételek és csemege, és Minőségi táplálkozás. Székhelye DEBICA, Lengyelország.

 4. GELCO S.A.S

  Kolumbia

  A GELCO S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Székhelye Barranquilla, Kolumbia.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukrajna

  A ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Lisichansk, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EVERSOURCE GELATIN

  Kína

  A EVERSOURCE GELATIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étkezési zselatin, és Étkezési zselatin. Székhelye Weihai, Kína.

 2. GELATINES WEISHARDT

  Franciaország

  A GELATINES WEISHARDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gelatin for pharmaceutical use, és brine. Székhelye Graulhet, Franciaország.

 3. ROUSSELOT

  Belgium

  A ROUSSELOT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatins. Székhelye Gent, Belgium.

 4. PB GELATINS

  Belgium

  A PB GELATINS, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gelatins, és food gelatins. Székhelye Brussels, Belgium.

 5. ROUSSELOT (CHINA)

  Kína

  A ROUSSELOT (CHINA), tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins, és gelatin for pharmaceutical use. Székhelye Shanghai, Kína.

 1. POLYNT UK LTD

  Egyesült Királyság

  A POLYNT UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Leek, Egyesült Királyság.

 2. MMSC

  Kamerun

  A MMSC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal food. Székhelye Douala, Kamerun.

 1. HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food gelatins. Székhelye Hengshui, Amerikai Egyesült Államok.

 2. YOGOLD FRANCHISING

  Olaszország

  A YOGOLD FRANCHISING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Székhelye Campobasso, Olaszország.

 3. ARMACK CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A ARMACK CHEMICALS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Stourbridge, Egyesült Királyság.

 4. PEARSON & WILKINSON CHEMICALS

  Egyesült Királyság

  A PEARSON & WILKINSON CHEMICALS, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Hove, Egyesült Királyság.

 5. CUSTOM CANDLES LTD

  Egyesült Királyság

  A CUSTOM CANDLES LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Dronfield, Egyesült Királyság.

 6. BARDYKE CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A BARDYKE CHEMICALS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 7. E O C (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A E O C (UK) LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 8. AVOCET DYE & CHEMICAL CO LTD

  Egyesült Királyság

  A AVOCET DYE & CHEMICAL CO LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 1. CIRE TRUDON

  Egyesült Királyság

  A CIRE TRUDON, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. WARWICK CHEMICALS

  Egyesült Királyság

  A WARWICK CHEMICALS, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Holywell, Egyesült Királyság.

 3. ORTHENE CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A ORTHENE CHEMICALS LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Harrow, Egyesült Királyság.

 4. INVERESK INDUSTRIAL TAPES LTD

  Egyesült Királyság

  A INVERESK INDUSTRIAL TAPES LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Dunfermline, Egyesült Királyság.

 5. KINGSMARK CANDLES

  Egyesült Királyság

  A KINGSMARK CANDLES, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Tiverton, Egyesült Királyság.

 6. PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD

  Egyesült Királyság

  A PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Stevenage, Egyesült Királyság.

 7. THOR GROUP LTD

  Egyesült Királyság

  A THOR GROUP LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 8. ELEMENTIS SPECIALITIES

  Egyesült Királyság

  A ELEMENTIS SPECIALITIES, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Livingston, Egyesült Királyság.

 9. EUROPEAN O G D LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN O G D LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Huddersfield, Egyesült Királyság.

 10. PIPELINE MAINTENANCE LTD

  Egyesült Királyság

  A PIPELINE MAINTENANCE LTD, tevékenységi ágazata Étkezési zselatin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kémiai katalizátorok, és Kémiai katalizátorok. Székhelye Bury St. Edmunds, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: