• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ércbányászás

A keresés eredménye

Ércbányászás - Import export

 1. DOSTKAR MINING

  Törökország

  A DOSTKAR MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércbányászás, Ércbányászás, opals, bentonite, és cornelian. Székhelye Torbali, Izmir, Törökország.

 2. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A NEGAL INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish export, Canned tuna, és iron-zinc ingots. Székhelye Lincoln, Egyesült Királyság.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, zinc, Ólom és ólomötvözetek, és aluminium in bars. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ANTATRADE LTD.

  Egyiptom

  A ANTATRADE LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Badr City, Egyiptom.

 5. SCYPI, S.L.

  Spanyolország

  A SCYPI, S.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disposal of industrial waste. Székhelye Oviedo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SKALAND GRAPHITE AS

  Norvégia

  A SKALAND GRAPHITE AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural graphite. Székhelye Skaland, Norvégia.

 2. IBEROCLAYS SLU

  Spanyolország

  A IBEROCLAYS SLU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Castellón De La Plana, Spanyolország.

 3. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgium

  A IMERYS MINERAUX BELGIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércbányászás, Nem vastartalmú fémércek, mineral analysis laboratories, Ércbányászás, alloy ores, és Nem vastartalmú fémércek. Székhelye Lixhe, Belgium.

 4. KLAC INDUSTRIE SAS

  Franciaország

  A KLAC INDUSTRIE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, Ércbányászás, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, extractions, és Ércbányászás. Székhelye St Cyr En Val, Franciaország.

 5. YAPITASI GRUP

  Törökország

  A YAPITASI GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aggregates, crushed quarry stone, crushed stone for construction work, és quarry products. Székhelye Malatya, Törökország.

 1. SIBELCO ITALIA SPA

  Olaszország

  A SIBELCO ITALIA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silica sand, earthenware, és kaolin. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Olaszország

  A CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is masonry-covered stairs. Székhelye Guamo, Olaszország.

 1. CAVA FOFFI SRL

  Olaszország

  A CAVA FOFFI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Civita Castellana, Olaszország.

 2. AKPER PERLIT

  Törökország

  A AKPER PERLIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lightweight paster, industrial oil filtering services, mortars for construction work, és cast iron. Székhelye Cankiri, Törökország.

 3. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Törökország

  A MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Kütahya, Törökország.

 4. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ukrajna

  A ZAVALIEVSKY GRAPHITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 5. KAOLIN EAD

  Bulgária

  A KAOLIN EAD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is earthenware, kaolin, és Silica sand. Székhelye Senovo, Bulgária.

 6. ESEN TARIM GUBRE TOHUMCULUK ITH. IHR. VE MATBAA MLZ. YEM. MADENCILIK SAN.TIC.AS.

  Törökország

  A ESEN TARIM GUBRE TOHUMCULUK ITH. IHR. VE MATBAA MLZ. YEM. MADENCILIK SAN.TIC.AS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zeolite. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgium

  A CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Tavier, Belgium.

 8. NELLES FRERES

  Belgium

  A NELLES FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Malmedy, Belgium.

 1. CARBOCIA

  Franciaország

  A CARBOCIA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Calcium carbonate. Székhelye Louvil, Franciaország.

 2. AYMER MARBLE

  Törökország

  A AYMER MARBLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magnezit, Márvány, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, mechanical engineering, Magnezit, Márvány, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Olaszország

  A E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Agyag és kaolin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércbányászás, Ércbányászás, bentonite, és granular absorbents. Székhelye Villanova Tulo, Olaszország.

 4. CARMEUSE

  Belgium

  A CARMEUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Seilles, Belgium.

 5. SACIT SRL

  Olaszország

  A SACIT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Perfugas, Olaszország.

 6. ABG BENTONITE MINING COMPANY

  Törökország

  A ABG BENTONITE MINING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. DELTA ROCK COMPANY

  Törökország

  A DELTA ROCK COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, pistols, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. GENPER MINING INDUSTRY TRADE CO LTD

  Törökország

  A GENPER MINING INDUSTRY TRADE CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is perlite, és filtration of perlitics. Székhelye Kutahya, Törökország.

 9. FC TICARET LTD.STI.

  Törökország

  A FC TICARET LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Mugla, Törökország.

 10. MATERIALES ONIX EL INDIO

  Mexikó

  A MATERIALES ONIX EL INDIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércbányászás. Székhelye Torreon, Mexikó.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes