• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • épületvasalások

A keresés eredménye

Épületvasalások - Import export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is a company that is specialised in producing various types of hose clamps. The company is based in Milan and produces a wide range of items such as clamps with worms, with a hexagonal head and perforated band or full band. It also produces continuous band clamps with buckle fasteners and continuous perforated band clamps. Furthermore this company from Milan also produces one or two ear crimp type hose clamps, metal ring clamps for heavy duty fastening, nylon cable ties and nylon connections. Veloxbloc can also provide a cabling service for electrical systems.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CIVIC INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Képkeretek és - szegélyek, Képakasztó sínek, Vas- és fémáruk, wall door stops, doorstops, Képkeretek és - szegélyek, Floor door stops, Képakasztó sínek, és Production of moulding rails. Székhelye L'haye Les Roses, Franciaország.

 5. MINSAVIT

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MINSAVIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csavarok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Takarító társaságok, Járműkölcsönzés, elektromos berendezés, Tisztítóvállalatok, screws, special screws, Épületvasalások, és self-locking screws and nuts. Székhelye Besana In Brianza, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRÄMETA GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Troisdorf, Németország.

 2. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MORO & SPREAFICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Épületvasalások, zippers, steels and metals converted, Vas- és fémáruk, metal assembly work, customized hinges, bolts, és Épületvasalások. Székhelye Monte Marenzo, Olaszország.

 3. G-FITTINGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A G-FITTINGS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Emmerich Am Rhein, Németország.

 4. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Németország

  Verified by europages badge

  A KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Unterschleißheim, Németország.

 5. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Müllheim (im Schwarzwald), Németország.

 1. FAWO GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FAWO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Nieder-Olm, Németország.

 2. PUNTOVITI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PUNTOVITI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, és Épületvasalások. Székhelye Roma, Olaszország.

 1. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Elsterwerda, Németország.

 2. L.I.P.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A L.I.P., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, elektromos berendezés, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, epicyclic reduction gears, gearmotor distribution, racks, Épületvasalások, metal gears, és microgears. Székhelye Corsico, Olaszország.

 3. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Németország

  Verified by europages badge

  A POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Kierspe, Németország.

 4. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Seregno, Olaszország.

 5. FEM S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsanérok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Szerszámok és fémeszközök, metal fastening pins, hinges for boat furnishings, hinges for furnishings, Épületvasalások, special hinges made from drawings, Szerszámok és fémeszközök, és metal hinges. Székhelye Granarolo Dell'emilia, Olaszország.

 6. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHMIDT + MELDAU GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Köln, Németország.

 7. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CAMUT - RETTIFICATRICI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csiszolás- szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, elektromos berendezés, Zárak, Villástargoncák, Épületvasalások, elektromos berendezés, Zárak, és Villástargoncák. Székhelye Saluggia, Olaszország.

 8. DI.GI.MA.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DI.GI.MA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étkezési zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomipari termékek, Sütemény, Épületvasalások, Szálloda, edible animal fats, production of fats and meat-based protein flours, zootechnical foods, Malomipari termékek, és food-grade flour. Székhelye Villanterio, Olaszország.

 1. SICUREZZA & STILE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICUREZZA & STILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ajtók és ablakok, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Épületvasalások, Ajtók és ablakok, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Castelnuovo Di Porto, Olaszország.

 2. OMAT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OMAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, és Épületvasalások. Székhelye Pantin, Franciaország.

 3. FRITZ DANNERT GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRITZ DANNERT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés, CNC punched parts, Precision stamping parts, door checks, és Acélok és fémek - hegesztés. Székhelye Gevelsberg, Németország.

 4. EPRO HARDWARE GMBH

  Németország

  A EPRO HARDWARE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Siegen, Németország.

 5. CLABOTS TOOLS

  Belgium

  A CLABOTS TOOLS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Épületvasalások, screws, Building chemicals, Festékek és lakkok, és Épületvasalások. Székhelye Court-Saint-Etienne, Belgium.

 6. MAR DEMIR LTD. ?TI.

  Törökország

  A MAR DEMIR LTD. ?TI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Székhelye Aksaray, Törökország.

 7. SFDO

  Franciaország

  A SFDO, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok és fémeszközök, Tape barrier post, protective goggles and visors, professional attire, és Szerszámok és fémeszközök. Székhelye Argenteuil, Franciaország.

 8. BUILDDIS

  Luxemburg

  A BUILDDIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Glass balustrade, Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, lock cylinders, és keys for locks. Székhelye Walferdange, Luxemburg.

 9. KOVINOPLASTIKA LOŽ

  Szlovénia

  A KOVINOPLASTIKA LOŽ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Building - hardware, Door Lock Systems, casement shutters, és sliding windows. Székhelye Stari Trg Pri Ložu, Szlovénia.

 10. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Németország

  A HOJU-BESCHLAG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bútorvasalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, stainless steel cut plates, és Épületvasalások. Székhelye Bad Friedrichshall, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Épületvasalások - Import export

Találatok száma

12 930 Vállalat