• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • épületbontó gépek és eszközök

A keresés eredménye

Épületbontó gépek és eszközök - Import export

 1. TREVI BENNE SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Trevi Benne spa offers all the advantages that come with 30 years' experience in the earthworks machinery sector. It takes skill and dedication to keep up with all the sector's innovations. Excavation and demolition work, excavators, demolition hooks, cutters, dump trucks, demolition machinery, dump trucks and quick-release fasteners, earth moving machinery spare parts, demolition hooks and crushing machinery, iron cutters.

 2. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A DH LUX RECYCLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Épületbontó gépek és eszközök, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Vashulladékok - értékesítés, újrahasznosítás, Épületbontó gépek és eszközök, és Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Székhelye Kopstal, Luxemburg.

 3. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A MYSCRAPMACHINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Épületbontó gépek és eszközök, Gépek és készülékek - használt és felújított, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Autódaruk, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Collection, recycling, elimination waste, building work, és Recycling equipment. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 4. ROTAIR SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ROTAIR SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, Épületbontó gépek és eszközök, reciprocating compressors, diesel compressors, RAMPICAR, accessories for compressors, Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, electric compressors, és mechanical, pneumatic and hydraulic equipment. Székhelye Caraglio, Olaszország.

 5. RINK

  Németország

  A RINK, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Neunkirchen-Seelscheid, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavators, breakers, building machinery and equipment, és formwork. Székhelye Agugliaro, Olaszország.

 2. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Németország

  A SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, Szállítókosarak és markolók, Épületbontó gépek és eszközök, és Szállítókosarak és markolók. Székhelye Oelsnitz, Németország.

 3. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Franciaország

  A DÉMOLITION ET DEBARRAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, és Épületbontás. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. IMPRESA GOBBI

  Olaszország

  A IMPRESA GOBBI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Technical demolitions, és road works signalling and control equipment. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 5. GROUPE DONITIAN SA

  Franciaország

  A GROUPE DONITIAN SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mobil daruk, Munkaállványok, Épületbontás, Épületbontó gépek és eszközök, Mobil daruk, Munkaállványok, Épületbontás, és Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye LORMONT, Franciaország.

 1. COSMO

  Belgium

  A COSMO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Épületbontó gépek és eszközök, Épületbontás, building demolition, Épületbontó gépek és eszközök, és jack hammers for excavations. Székhelye Baasrode, Belgium.

 2. VACOMET

  Belgium

  A VACOMET, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, building demolition, Épületbontás, transport of demolition material, és demolition hammer hire. Székhelye Roeselare, Belgium.

 1. WIECHA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A WIECHA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, Alapozások, Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, façade scraping, és Alapozások. Székhelye Słowik, Lengyelország.

 2. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Spanyolország

  A OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzálló habarcs és cement, Épületbontó gépek és eszközök, masonry service, minor building jobs, Tűzálló habarcs és cement, és Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Coin, Spanyolország.

 3. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Törökország

  A VEGA HYDRAULIC BREAKERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Olaszország

  A IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések bérbeadása, Építési törmelék - újrafeldolgozás, Ipari berendezések bérbeadása, és Építési törmelék - újrafeldolgozás. Székhelye Dalmine, Olaszország.

 5. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Németország

  A BÖHM ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Berlin, Németország.

 6. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugália

  A CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic hammers. Székhelye Faião, Portugália.

 7. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Németország

  A WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros, barkácsolók számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, Emelő- és rögzítőhevederek, Nagynyomású tisztítógépek, Manosztátok, Épületbontó gépek és eszközök, Emelő- és rögzítőhevederek, Nagynyomású tisztítógépek, és Manosztátok. Székhelye Sehnde, Németország.

 8. VTN EUROPE S.P.A.

  Olaszország

  A VTN EUROPE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, hydraulic shears, és Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Pojana Maggiore, Olaszország.

 1. DEMOLTECH SRL

  Olaszország

  A DEMOLTECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Modugno, Olaszország.

 2. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Olaszország

  A ITALIADEMOLITORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic hammers, és Stone crushers. Székhelye Bitonto, Olaszország.

 3. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Lengyelország

  A KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Földmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, street cutters, Aggregate - building and public works, Épületbontó gépek és eszközök, és earthmoving. Székhelye Elblag, Lengyelország.

 4. CORIMAG SRL

  Olaszország

  A CORIMAG SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Bosconero, Olaszország.

 5. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Lengyelország

  A F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontó gépek és eszközök, excavator hire, construction digger and machinery rental, Épületbontó gépek és eszközök, és earthmoving. Székhelye Jejkowice, Lengyelország.

 6. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Németország

  A VAN DEN BERG METAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületbontás, Scrap metal business, civil and industrial demolitions, Épületbontás, és scrap collection. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 7. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Németország

  A KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Erfurt, Németország.

 8. FAVA DAVIES

  Olaszország

  A FAVA DAVIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés, earthmoving, road works, Útépítés, és demolitions. Székhelye Cison Di Valmarino, Olaszország.

 9. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Olaszország

  A AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Roma, Olaszország.

 10. VISIBILITY AGENCY

  Egyesült Királyság

  A VISIBILITY AGENCY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületbontó gépek és eszközök. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Épületbontó gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 257 Vállalat