• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • építőanyagok- reakciómentes

A keresés eredménye

Építőanyagok- reakciómentes - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Törökország

  Verified by europages badge

  A KAYADERELI CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Építőanyagok, reakciómentes, Pipe-line, Ipari csövek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Habarcsok - hozzávalók, Szárított (aszalt) gyümölcsök, fresh fruit, és fresh vegetables. Székhelye Adana, Törökország.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, és Épületfelszerelések. Székhelye Alfonsine, Olaszország.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A M.E.C. DI SENSINI S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Narni, Olaszország.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Németország

  A DACH UND WAND ZEVEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Zeven, Németország.

 5. ESTRAZIONE GESSO S.R.L.

  Olaszország

  A ESTRAZIONE GESSO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gipszvakolatok, grooves, quarry products, Gipszvakolatok, és chalk work. Székhelye Murisengo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RES FRATELLI SOLDI

  Olaszország

  A RES FRATELLI SOLDI, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, bathroom fixtures, wall coverings, Építőanyagok, reakciómentes, és building materials and products. Székhelye San Vincenzo, Olaszország.

 2. SABBIE SATAF S.R.L.

  Olaszország

  A SABBIE SATAF S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sand, sand, gravel and crushed stone for road paving, gravel, és stone. Székhelye Pavia, Olaszország.

 3. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Németország

  A LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Malching, Németország.

 4. CULTURA

  Luxemburg

  A CULTURA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gypsum. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 5. LLC ULTRA-TRADE

  Ukrajna

  A LLC ULTRA-TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cement és adalékanyagok, ash treatment, cement for building, Cement és adalékanyagok, és Metals. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 1. BIGMAT LEPOT

  Belgium

  A BIGMAT LEPOT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Épületvasalások, insulation, Tetőfedés, joinery articles, és Épületvasalások. Székhelye Bassenge, Belgium.

 2. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Németország

  A SILK PLASTER DEUTSCHLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Berlin, Németország.

 1. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A AVON MATERIAL SUPPLIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Wimborne, Egyesült Királyság.

 2. RBC FRANCE

  Franciaország

  A RBC FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Építőanyagok, reakciómentes, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Építőanyagok, reakciómentes, és tightening tools. Székhelye Les Ulis Cedex, Franciaország.

 3. VATAN CABLE COMPANY

  Törökország

  A VATAN CABLE COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is harbour survey. Székhelye Corlu / Tekirdag, Törökország.

 4. CLAESSEN PAUL

  Belgium

  A CLAESSEN PAUL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Építőanyagok, reakciómentes, Építési helyszíni felszerelések, Építőanyagok, reakciómentes, individual lodgings, és preparing applications for housing. Székhelye Herentals, Belgium.

 5. DENAYER

  Belgium

  A DENAYER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, Hőszigetelés - anyagok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, és Hőszigetelés - anyagok. Székhelye Halle, Belgium.

 6. GRUPO OXIREIN

  Spanyolország

  A GRUPO OXIREIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 7. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgium

  A BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, Építőanyagipar - gépek és eszközök, construction materials, Építőanyagok, reakciómentes, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Lokeren, Belgium.

 8. GRAPHENE UKR

  Ukrajna

  A GRAPHENE UKR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aktív elektronikai alkatrészek, Aktív elektronikai alkatrészek, cleaning nano products, és electrical conductors. Székhelye Bucha, Ukrajna.

 1. BIGMAT

  Belgium

  A BIGMAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burkolók - csempe és padlólap. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Faápolási cikkek, Építőanyagok, reakciómentes, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, natural stone, és Faápolási cikkek. Székhelye Marche-En-Famenne, Belgium.

 2. ACCESSBAT

  Franciaország

  A ACCESSBAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lifting gear. Székhelye Wasquehal, Franciaország.

 3. POMA S.R.L.

  Olaszország

  A POMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavation work. Székhelye Marzabotto, Olaszország.

 4. DPM GMBH ISO-STROH

  Ausztria

  A DPM GMBH ISO-STROH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Kasten, Ausztria.

 5. EUROCALCIO, SA

  Portugália

  A EUROCALCIO, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habarcs, építőipari, Calcium carbonate, asphalt, és Habarcs, építőipari. Székhelye Vale De Ourem, Portugália.

 6. SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD

  Egyesült Királyság

  A SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Ballynahinch, Egyesült Királyság.

 7. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies of aggregates, road haulage of inert substances, white stone, és Roughcast stone. Székhelye Lettomanoppello, Olaszország.

 8. SAP CERAMICHE

  Olaszország

  A SAP CERAMICHE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic, és thermohydraulics. Székhelye Colleferro, Olaszország.

 9. HOLZSCHEUNE GMBH

  Németország

  A HOLZSCHEUNE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Falemezek, Betontermékek és -idomkövek, Épületvasalások, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Falemezek, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Dülmen, Németország.

 10. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Portugália

  A SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refractory bricks, és tiles. Székhelye Ponte De Lima, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Építőanyagok- reakciómentes - Import export

Találatok száma

5 211 Vállalat