• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • építőanyagok- reakciómentes

A keresés eredménye

Építőanyagok- reakciómentes - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Törökország

  Verified by europages badge

  A KAYADERELI CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Építőanyagok, reakciómentes, Pipe-line, Ipari csövek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Habarcsok - hozzávalók, Szárított (aszalt) gyümölcsök, fresh fruit, és fresh vegetables. Székhelye Adana, Törökország.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, és Épületfelszerelések. Székhelye Alfonsine, Olaszország.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A M.E.C. DI SENSINI S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Narni, Olaszország.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Németország

  A DACH UND WAND ZEVEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Zeven, Németország.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Olaszország

  A RES FRATELLI SOLDI, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, bathroom fixtures, wall coverings, Építőanyagok, reakciómentes, és building materials and products. Székhelye San Vincenzo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Olaszország

  A SABBIE SATAF S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sand, sand, gravel and crushed stone for road paving, gravel, és stone. Székhelye Pavia, Olaszország.

 2. VATAN CABLE COMPANY

  Törökország

  A VATAN CABLE COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is harbour survey. Székhelye Corlu / Tekirdag, Törökország.

 3. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Olaszország

  A FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Pagani, Olaszország.

 4. DENAYER

  Belgium

  A DENAYER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, Hőszigetelés - anyagok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Homok és kavics, Alapmunkálatok, és Hőszigetelés - anyagok. Székhelye Halle, Belgium.

 5. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A AVON MATERIAL SUPPLIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Wimborne, Egyesült Királyság.

 1. POMA S.R.L.

  Olaszország

  A POMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is excavation work. Székhelye Marzabotto, Olaszország.

 2. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Egyesült Királyság

  A CRUSHING AND SCREENING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crushing stone, és grading plants for quarry aggregates. Székhelye York, North Yorkshire. Uk, Egyesült Királyság.

 1. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgium

  A BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, Építőanyagipar - gépek és eszközök, construction materials, Építőanyagok, reakciómentes, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Lokeren, Belgium.

 2. CULTURA

  Luxemburg

  A CULTURA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gypsum. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 3. HOLZSCHEUNE GMBH

  Németország

  A HOLZSCHEUNE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Falemezek, Betontermékek és -idomkövek, Épületvasalások, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Falemezek, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Dülmen, Németország.

 4. SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK

  Németország

  A SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Hangvédő anyagok, Hőszigetelés - anyagok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Hangvédő anyagok, és Hőszigetelés - anyagok. Székhelye Leverkusen, Németország.

 5. SAP CERAMICHE

  Olaszország

  A SAP CERAMICHE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic, és thermohydraulics. Székhelye Colleferro, Olaszország.

 6. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Németország

  A SILK PLASTER DEUTSCHLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Berlin, Németország.

 7. VANDENBROECK

  Belgium

  A VANDENBROECK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedő anyagok, Betontermékek és -idomkövek, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, wholesale of building materials, Tetőfedő anyagok, Betontermékek és -idomkövek, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Lier, Belgium.

 8. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Németország

  A LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Malching, Németország.

 1. BATIDAL

  Belgium

  A BATIDAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, Készbeton, Márvány és természetes kő, Építőanyagok, reakciómentes, Készbeton, tiling, és Márvány és természetes kő. Székhelye Battice, Belgium.

 2. BIGMAT LEPOT

  Belgium

  A BIGMAT LEPOT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Épületvasalások, insulation, Tetőfedés, joinery articles, és Épületvasalások. Székhelye Bassenge, Belgium.

 3. BIGMAT

  Belgium

  A BIGMAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Burkolók - csempe és padlólap. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Faápolási cikkek, Építőanyagok, reakciómentes, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, natural stone, és Faápolási cikkek. Székhelye Marche-En-Famenne, Belgium.

 4. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Írország

  A CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gazdasági információk, Ipari épületépítés, Üzleti hírszerzés, Gazdasági információk, commercial research and information, Ipari épületépítés, és Üzleti hírszerzés. Székhelye Dublin, Írország.

 5. CLAESSEN PAUL

  Belgium

  A CLAESSEN PAUL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Építőanyagok, reakciómentes, Építési helyszíni felszerelések, Építőanyagok, reakciómentes, individual lodgings, és preparing applications for housing. Székhelye Herentals, Belgium.

 6. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgium

  A BOURGONDISCH KRUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior decoration and furnishings, Interior remodelling, és design studio. Székhelye Bavikhove, Belgium.

 7. GRUPO OXIREIN

  Spanyolország

  A GRUPO OXIREIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 8. EUROCALCIO, SA

  Portugália

  A EUROCALCIO, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habarcs, építőipari, Calcium carbonate, asphalt, és Habarcs, építőipari. Székhelye Vale De Ourem, Portugália.

 9. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Portugália

  A SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refractory bricks, és tiles. Székhelye Ponte De Lima, Portugália.

 10. DPM GMBH ISO-STROH

  Ausztria

  A DPM GMBH ISO-STROH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Kasten, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Építőanyagok- reakciómentes - Import export

Találatok száma

5213 Vállalat