• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élezőgépek fémmegmunkálásra

A keresés eredménye

Élezőgépek fémmegmunkálásra - Import export

 1. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Svájc

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is a small yet internationally operating business based in Gwatt, Switzerland. We produce and sell drill sharpening machines and tool grinding machines for the metal and wood processing industry worldwide, as well as a variety of customer-specific multi-spindle drilling heads for the metal and wood processing industry. Our machines are the measure of all things worldwide when it comes to conventional perfectly sharpened drill bits, regardless of whether the design is HSS or carbide. The machines are manufactured in their entirety at our plant in Gwatt, Switzerland. Our drill sharpening machines provide the following benefits: Improved diameter accuracy, improved positional accuracy, significant increase to the service life of your drill bits, significant reduction in feed forces, quick and easy re-sharpening, no more bottlenecks in drilling tools, significant reduction in drilling tool costs, rapid amortisation of the machine and your drilling tools.

 2. ALESA MASCHINEN AG

  Svájc

  A ALESA MASCHINEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is circular blade sharpening. Székhelye Seengen, Svájc.

 3. GRAFS TECHNOLOGY

  Lengyelország

  A GRAFS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sharpening machines, cnc rectifiers, disk grinding machines, és plants and machinery for metal sharpening. Székhelye Bialystok, Lengyelország.

 4. FERRAGSIL, LDA

  Portugália

  A FERRAGSIL, LDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámacél, Hand tools, non-power - do-it-yourself, diy items, és Szerszámacél. Székhelye Cantanhede, Portugália.

 5. DS LAME SAS

  Olaszország

  A DS LAME SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial blades. Székhelye Camisano Vicentino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HAMME MAKINA A.Ş

  Törökország

  A HAMME MAKINA A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is band saws. Székhelye Konya / Karatay, Törökország.

 2. MVM SRL

  Olaszország

  A MVM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sharpening machines, sharpening of ancillary tools and accessories for woodworking machine tools, circular blade sharpening, és instrument and tool sharpening. Székhelye Correggio, Olaszország.

 3. ATEP

  Franciaország

  A ATEP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges csomagolások, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Különleges csomagolások, equipment for the pharmaceutical industry, Design and production of customised parts, és Élezőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Chartres, Franciaország.

 4. 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE

  Franciaország

  A 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, milling cutter sharpening, woodworking hand tools sharpened, blades for sawing machines, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Saint-Martin-Au-Laert, Franciaország.

 5. STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Acélok és fémek - hegesztés, Acélok és fémek - marás, Acélok és fémek - esztergálás, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Acélok és fémek - hegesztés, és Acélok és fémek - marás. Székhelye Velká Bítes, Cseh Köztársaság.

 1. LEUCO SARL

  Franciaország

  A LEUCO SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grinding of cutting tools, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, és sharpening widia blades. Székhelye Ostwald, Franciaország.

 2. AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL

  Franciaország

  A AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Élezőgépek fémmegmunkálásra, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Haute-Amance, Franciaország.

 1. CDMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A CDMECCANICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clamps, accessories for machine tools, sharpeners for milling cutters, és sharpeners for bits. Székhelye Vignola, Olaszország.

 2. ISPER S.R.L.

  Olaszország

  A ISPER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, thermoplastic moulding, és Élezőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Zingonia Verdellino, Olaszország.

 3. ETS NAJAC

  Franciaország

  A ETS NAJAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is log splitters, és timber grinding. Székhelye Cuzac, Franciaország.

 4. LOGITECH LTD

  Egyesült Királyság

  A LOGITECH LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, special machine tools for precision and high precision metalworking, overhaul of special machine tools for precision and high precision mechanics, high precision polishing, és Élezőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 5. N2C

  Franciaország

  A N2C, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - gépipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Élezőgépek fémmegmunkálásra, és Boring. Székhelye Sens-De-Bretagne, Franciaország.

 6. INDRI PAOLO

  Olaszország

  A INDRI PAOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezés, acélok és fémek, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, Élezés, acélok és fémek, és instrument and tool sharpening. Székhelye Tricesimo, Olaszország.

 7. RBE INNOVATION SYSTEMS

  Franciaország

  A RBE INNOVATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sharpeners, és epoxy resin heat generators. Székhelye Villeneuve Saint Germain, Franciaország.

 8. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Németország

  A SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Kéziszerszámok falazómunkákra, nem motoros, Préslégberendezések és szerszámok, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Kéziszerszámok, elektrotechnikai, nem motoros, Kéziszerszámok falazómunkákra, nem motoros, Préslégberendezések és szerszámok, és Élezőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Neuss, Németország.

 1. BERTINETTO VALTER OFFICINA MECCANICA

  Olaszország

  A BERTINETTO VALTER OFFICINA MECCANICA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, Precíziós mechanika, Szerszámgépek, fémek alakítására, Machine tool levelling feet, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Precíziós mechanika, és Szerszámgépek, fémek alakítására. Székhelye Forno Canavese, Olaszország.

 2. CAMPAGNOLOSERVICE

  Olaszország

  A CAMPAGNOLOSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szénerőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, exhausters for wood working systems and equipment, és Élezőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Sesto Al Reghena, Olaszország.

 3. ROBACO

  Belgium

  A ROBACO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional abrasives. Székhelye St.-Eloois-Vijve, Belgium.

 4. SHARPENING SHOP

  Egyesült Királyság

  A SHARPENING SHOP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blade sharpening. Székhelye Oldham, Egyesült Királyság.

 5. MERISAN ELECTROMECANICA SLL

  Spanyolország

  A MERISAN ELECTROMECANICA SLL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chain sawing machines for marble, granite and stone, és marble sanders. Székhelye Quintana De La Serena, Spanyolország.

 6. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Németország

  A BOTZIAN-KIRCH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Természetes csiszolóanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozóanyagok, Élezőgépek fémmegmunkálásra, Tükrösítőgépek fémmegmunkálásra, Polírozóanyagok, Élezőgépek fémmegmunkálásra, és Tükrösítőgépek fémmegmunkálásra. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 7. OUTIL COUPANT NUMERIQUE

  Franciaország

  A OUTIL COUPANT NUMERIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezőgépek fémmegmunkálásra, Élezőgépek fémmegmunkálásra, és cutting tools. Székhelye Belfort, Franciaország.

 8. FUJIAN YUDING MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A FUJIAN YUDING MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling and tapping machines. Székhelye Xiamei Town/nan'an City, Kína.

 9. QUADRALP

  Franciaország

  A QUADRALP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Storage cabinets. Székhelye Mery, Franciaország.

 10. SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD

  Ausztria

  A SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezőgépek fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond pattern sheets, és metric rollers. Székhelye Sanshdf, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes