• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élezés- acélok és fémek

A keresés eredménye

Élezés- acélok és fémek - Import export

 1. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Sharpening – as good as new: The long tool life of our machining tools is the reason why our customers commission us to manufacture high-quality broaches time and time again. But even tools of this high quality, made of the best material with a flawless structure and first-rate curing, will experience wear. Our sharpening service, which we perform with the same care with which we produce new broaches, provides you with a precise, high-quality broaching tool again. Contract broaching – we are your supplier: Our employees will do their utmost to perform your task as though it were one of our own. Construction of equipment – of course we do that: Delivery dates – rarely a problem for us. We can't work miracles – but close to it. And after we have impressed you once again with our unbelievable speed and flexibility, you will believe that we can do it.

 2. SOCIETE LOIRAFFUT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SOCIETE LOIRAFFUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Campbon, Franciaország.

 3. MANFRED LÖFFLER WERKZEUG- HANDELS- UND SCHLEIFDIENST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MANFRED LÖFFLER WERKZEUG- HANDELS- UND SCHLEIFDIENST GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Offenbach, Németország.

 4. TIEMANN SCHLEIF & WERKZEUGTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A TIEMANN SCHLEIF & WERKZEUGTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Osnabrück, Németország.

 5. GEM MÜLLERLEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEM MÜLLERLEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Zell, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FREMONT AFFUTAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FREMONT AFFUTAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat sealer blade manufacturer, saw manufacturing for the food industry, cutter blade sharpening, smooth discs for the food industry, micro-tooth discs for the food industry, serrated food discs, slotted discs for the food industry, food cutter sharpening, és grinder knives. Székhelye Sable-Sur-Sarthe, Pays De La Loire, France, Franciaország.

 2. PIEPER GMBH SCHLEIFTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A PIEPER GMBH SCHLEIFTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Heiligenhaus, Németország.

 3. KAISER PRÄZISION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAISER PRÄZISION GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Keltern, Németország.

 4. TORNINFER SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TORNINFER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós mechanika, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Élezés, acélok és fémek, Fúrás - acélok és fémek, Precíziós mechanika, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Élezés, acélok és fémek, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Barberino Tavarnelle, Olaszország.

 5. GEBHARD PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEBHARD PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Roding, Németország.

 1. MANFRED HORRER

  Németország

  Verified by europages badge

  A MANFRED HORRER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Flein, Németország.

 2. MATEC GBR

  Németország

  Verified by europages badge

  A MATEC GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Ruppichteroth, Németország.

 1. OTTO DÖRFEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A OTTO DÖRFEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Chemnitz, Németország.

 2. ORTNER-DIEBL GMBH

  Németország

  A ORTNER-DIEBL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Wolfratshausen, Németország.

 3. SMOT 47

  Franciaország

  A SMOT 47, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezés, acélok és fémek, industrial cutting tool sharpening, grinding of cutting tools, sharpening of food industry cutting tools, és Élezés, acélok és fémek. Székhelye Miramont De Guyenne, Franciaország.

 4. RENZELMANN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Németország

  A RENZELMANN WERKZEUGTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Bremen, Németország.

 5. IBS GMBH

  Németország

  A IBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Baden-Baden, Németország.

 6. DETLEF BUSSE VOLLHARTMETALL-WERKZEUGE

  Németország

  A DETLEF BUSSE VOLLHARTMETALL-WERKZEUGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Ennepetal, Németország.

 7. NIPPER GMBH

  Németország

  A NIPPER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Lastrup, Németország.

 8. MAESTRELLI SRL

  Olaszország

  A MAESTRELLI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is external grinding, surface grinding, és stainless steel grinding works. Székhelye Torbole Casaglia, Olaszország.

 1. ATM GMBH

  Németország

  A ATM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Schotten, Németország.

 2. METALUTION GMBH

  Németország

  A METALUTION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Neuhaus-Schierschnitz, Németország.

 3. VMA AFFUTAGE

  Belgium

  A VMA AFFUTAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is special tools, és Flat and cylindrical grinding. Székhelye Herstal, Belgium.

 4. ANTONIO TOZZI E.K.

  Németország

  A ANTONIO TOZZI E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Iserlohn, Németország.

 5. LEEDER GMBH

  Németország

  A LEEDER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Volkach, Németország.

 6. SÄGEN-MEHRING GMBH

  Németország

  A SÄGEN-MEHRING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Hockenheim, Németország.

 7. WIMMER PRÄTEC GMBH

  Németország

  A WIMMER PRÄTEC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye Forstinning, Németország.

 8. KSS PRECISION SHARPENING

  Egyesült Királyság

  A KSS PRECISION SHARPENING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élezés, acélok és fémek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 9. A.F.L.Y. AFFUTAGE LYONNAIS

  Franciaország

  A A.F.L.Y. AFFUTAGE LYONNAIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezés, acélok és fémek, Élezés, acélok és fémek, és grinding. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 10. AFFUTAGE MARCHAL

  Franciaország

  A AFFUTAGE MARCHAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élezés, acélok és fémek, Élezés, acélok és fémek, és industrial cutting tool sharpening. Székhelye Dombasle-Sur-Meurthe, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Élezés- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

32 497 Vállalat