• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élesztők és erjesztők - élelmiszerek

A keresés eredménye

Élesztők és erjesztők - élelmiszerek - Import export

 1. TOMEGA SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Constructor of processing and conversion machinery for dairy products. Your milk processing partner. Our machines are custom-designed and made to your needs and requirements. Highest quality materials (exclusively European components). We distribute products such as fruits on sugar for yoghurt, fermenting agents, rennet, cheese drainers, cheese cloth, cheese-making accessories, measuring instruments, etc.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A SPL INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Ellesmere Port, Egyesült Királyság.

 3. F.X. WIENINGER GMBH

  Németország

  A F.X. WIENINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bread yeasts, leaven, chemical and natural yeasts, és yeasts for the food and canning industry. Székhelye Passau, Németország.

 4. PATISFRANCE - PURATOS

  Franciaország

  A PATISFRANCE - PURATOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, wholesale organic foods, baking powder, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, és flour. Székhelye Rungis, Franciaország.

 5. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Törökország

  A MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugália

  A PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Canelas, Portugália.

 2. BIOAGRO SRL

  Olaszország

  A BIOAGRO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Thiene, Olaszország.

 3. FALA GMBH

  Németország

  A FALA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Sütemény - félkész süteményporok, bakery products, leaven, és patisserie and pasta products. Székhelye Bühl, Németország.

 4. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A LAFFORT ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine-making coadjuvants, products for wine-making, wine-making tannins, és enzymes. Székhelye Tortona, Olaszország.

 5. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Automation of production sites, flavourings for the confectionery industry, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Isernhagen, Németország.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Olaszország

  A BIOTEC FERMENTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk enzymes, és natural rennet. Székhelye Cornegliano Laudense, Olaszország.

 2. ANGEL YEAST

  Kína

  A ANGEL YEAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Yichang, Kína.

 1. SACCO SYSTEM

  Olaszország

  A SACCO SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk enzymes, milk enzymes for the food and canning industry, natural rennet in powder form, és household fermentation device. Székhelye Cadorago, Olaszország.

 2. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Franciaország

  A BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Rueil Malmaison, Franciaország.

 3. BIOCEANE

  Franciaország

  A BIOCEANE, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye St Herblain, Franciaország.

 4. ALGIST BRUGGEMAN

  Belgium

  A ALGIST BRUGGEMAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Gent, Belgium.

 5. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Ukrajna

  A PE "SLAVUTYCH-TARA", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 6. NATUREGE

  Franciaország

  A NATUREGE, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Jassans Riottier, Franciaország.

 7. HABRE GMBH

  Németország

  A HABRE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bread yeasts, és leaven. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 8. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Franciaország

  A MIELLERIE ESTIVAMIELS, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Estivareilles, Franciaország.

 1. CROP IBERICA SA

  Spanyolország

  A CROP IBERICA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-tartósítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Illatanyagok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Illatanyagok, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Arganda, Spanyolország.

 2. LA FERME VIGNECOISE

  Franciaország

  A LA FERME VIGNECOISE, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Vignec, Franciaország.

 3. PEYRE

  Franciaország

  A PEYRE, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Aumont Aubrac, Franciaország.

 4. YEAST PLANT OJSC

  Belorusszia

  A YEAST PLANT OJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. ATECNOS

  Olaszország

  A ATECNOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye Oderzo, Olaszország.

 6. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Törökország

  A VORONEZHSKIE YEAST LLC, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 7. ACTIDIET

  Franciaország

  A ACTIDIET, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Élesztők és erjesztők - élelmiszerek, Készételek és csemege, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Székhelye La Broque, Franciaország.

 8. IREKS ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A IREKS ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is yeasts for the food and canning industry. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 9. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Olaszország

  A LA PRIMAVERA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baking powder. Székhelye Ragusa, Olaszország.

 10. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Ukrajna

  A JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bread yeasts, és foreign exports. Székhelye Odessa, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes