• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • élelmiszeripari mosóberendezések

A keresés eredménye

Élelmiszeripari mosóberendezések - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Dél-Korea

  Verified by europages badge

  Kenyér és cukrászipari felhasználás "Rice Cake Machine" A SYP Rice cake gépet péksütemények vagy cukrászgépek közé lehet sorolni. Mi gyártunk Rice Cake Popping Machine. Ez a Természetes Gabonapogató gép 100% -ban természetes szemcseméretű gabonapelymet vagy süteményt állít elő, például rizst, barna rizst, kukoricát, árpát stb. A rizs torta gép burgonyaforgácsot, szójababot stb. Bab raklap. Mivel a 100% -os gabonaszelet kiváló tápanyagtartalmú és jó hírnévnek örvend a fogyasztók részéről, könnyen forgalomba hozható. A SYP sorozat kompakt kialakítású és kiváló használhatósága. Könnyen szabályozható az idő, a vastagság és a forma is, ezért széles körben használják az üzletekből a gyárakba. Úgy is nevezik, mint rizs torta popping gép, popped torta gép, rizs pop gép, kukorica torta gép, puffing gép, puffasztott torta gép, koreai rizs torta gép, pop gép stb

  Minden termék "élelmiszeripari mosóberendezések"

 2. SEROBA

  Franciaország

  A SEROBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari mosóberendezések, sheet shearing, stainless steel, Élelmiszeripari mosóberendezések, és Automation. Székhelye Perrex, Franciaország.

 3. TEAM SERVICES

  Franciaország

  A TEAM SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripari mosóberendezések. Székhelye Aubervilliers, Franciaország.

Szűrök

A keresés eredménye

Élelmiszeripari mosóberendezések - Import export

Találatok száma

3 Vállalat