• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ékszerészet - gépek és anyagok

A keresés eredménye

Ékszerészet - gépek és anyagok - Import export

 1. LAVAL EUROPE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LAVAL EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Ékszertartók, Javítószerszámok, órajavító -, Skatulyák és ládák - különleges csomagolások, clock-making accessories, Óratartozékok, és Jewellery cases. Székhelye Chédigny, Franciaország.

 2. EMKA JEWELLERY MACHINES & TOOLS

  Törökország

  A EMKA JEWELLERY MACHINES & TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goldsmith accessories, goldsmiths, goldsmith machinery, és small parts for goldsmiths. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. FORNITURAS DE LA ROSA

  Spanyolország

  A FORNITURAS DE LA ROSA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszerészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Ékszerészet - gépek és anyagok, tools for jewellers and goldsmiths, machinery and equipment for fine and costume jewellery, és watch workshop. Székhelye ALBACETE, Spanyolország.

 4. SOLUTION GOLD

  Törökország

  A SOLUTION GOLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for fine and costume jewellery, equipment for lost-wax process casting and precision casting for jewellers and goldsmiths, goldsmith machinery, és small parts for goldsmiths. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S.

  Törökország

  A BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexible transmission shafts for goldsmiths, és electric motors. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO

  Görögország

  A SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Székhelye Athens, Görögország.

 2. SCHOOP DESIGN INHABER MICHAEL SCHOOP

  Németország

  A SCHOOP DESIGN INHABER MICHAEL SCHOOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schwerin, Németország.

 3. EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY

  Törökország

  A EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aranyozás - aranyművesség, dies for goldsmiths, goldsmith machinery, Aranyozás - aranyművesség, és jewellery accessories. Székhelye İstanbul, Törökország.

 4. LANGER GMBH

  Ausztria

  A LANGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Enns, Ausztria.

 5. LOWSKY GEHRDAU

  Németország

  A LOWSKY GEHRDAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. UTE STROTHOTTE

  Németország

  A UTE STROTHOTTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Braunfels, Németország.

 2. WILHELM GÖTSCH

  Németország

  A WILHELM GÖTSCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Berlin, Németország.

 1. HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-

  Németország

  A HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

 2. MOSER + PFEIL GMBH + CO KG

  Németország

  A MOSER + PFEIL GMBH + CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Eisingen, Németország.

 3. KURT FEICHTINGER

  Ausztria

  A KURT FEICHTINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Eisenstadt, Ausztria.

 4. CHRISTINE EGLER

  Ausztria

  A CHRISTINE EGLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Linz, Ausztria.

 5. JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH

  Ausztria

  A JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

 6. STEFAN TAEPPER

  Németország

  A STEFAN TAEPPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Deggendorf, Németország.

 7. ORNITO MARKUS EHRHARD

  Németország

  A ORNITO MARKUS EHRHARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Trier, Németország.

 8. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

  Németország

  A PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 1. SENMAKSAN MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A SENMAKSAN MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic presses for forming metals, és Machining Center. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MIRIAM CABALLERO ARTICULOS PARA JOYERIAS

  Spanyolország

  A MIRIAM CABALLERO ARTICULOS PARA JOYERIAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszerészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is display rack, box sections, cases, és bags. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 3. URSULA NEUWIRTH

  Ausztria

  A URSULA NEUWIRTH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. ECKHARD KUHLEMANN-VON DER TWER

  Németország

  A ECKHARD KUHLEMANN-VON DER TWER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Emmelshausen, Németország.

 5. JUWEL-SHOP INH. GERD ELBERT

  Németország

  A JUWEL-SHOP INH. GERD ELBERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 6. RÜTTENSCHEIDER SCHMUCKWERKSTATT

  Németország

  A RÜTTENSCHEIDER SCHMUCKWERKSTATT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Essen, Németország.

 7. ASHANA AG

  Svájc

  A ASHANA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

 8. MARIUSZ WROSCH - DESIGN OF CHRIST

  Németország

  A MARIUSZ WROSCH - DESIGN OF CHRIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Selmsdorf, Németország.

 9. CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH

  Németország

  A CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

 10. FILLNER AG

  Svájc

  A FILLNER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ékszerészet - gépek és anyagok - Import export

Találatok száma

4258 Vállalat