• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • égőfejek lakásfűtésekhez

A keresés eredménye

Égőfejek lakásfűtésekhez - Import export

 1. POLIDORO SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Manufacture of gas burners for home and industrial use. Supplier to the leading heating sector businesses. Manufacture of burners for wall heaters, standing heaters, bath heaters, gas stoves, bath storage heaters, pilot burners and spray nozzles. Since 1945, we believe that what we have built up over the years is the result of continuous reinvestment in resources, technology and ideas.

 2. XVERTIV- PALNIKI OLEJOWE,GAZOWE,CUENOD-ELCO, KOTŁY-PIECE BROTJE WOLF KOLEKTORY SŁONECZNE,

  Lengyelország

  A XVERTIV- PALNIKI OLEJOWE,GAZOWE,CUENOD-ELCO, KOTŁY-PIECE BROTJE WOLF KOLEKTORY SŁONECZNE,, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas burners for bakers' ovens. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 3. SHANGYU LONJIE CONTROLS CO.,LTD

  Kína

  A SHANGYU LONJIE CONTROLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Zhejiang, Kína.

 4. ANGLO NORDIC BURNER PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A ANGLO NORDIC BURNER PRODUCTS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Kályhák, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Kályhák. Székhelye West Molesey, Surrey, Egyesült Királyság.

 5. TERMOAKIM HEATING SYSTEMS

  Törökország

  A TERMOAKIM HEATING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric boilers, és domestic hot water. Székhelye Izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  Kína

  A SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Gépek és eszközök, sörgyári, Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Gépek és eszközök, sörgyári, és kerosene heaters. Székhelye Jiangmen, Kína.

 2. CORONA

  Belgium

  A CORONA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Égőfejek lakásfűtésekhez, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Égőfejek lakásfűtésekhez, és lighting installation. Székhelye Brugge, Belgium.

 3. OKOFEN FRANCE

  Franciaország

  A OKOFEN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating, wood burners, és pellet boiler. Székhelye Saint-Baldoph, Franciaország.

 4. ELCO BELGIUM

  Belgium

  A ELCO BELGIUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, solar energy collectors, és Gas - domestic boilers. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. TERMOEL

  Olaszország

  A TERMOEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, diesel burners for industrial use, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Gemona Del Friuli, Olaszország.

 1. BESTHEATING

  Egyesült Királyság

  A BESTHEATING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Burnley, Egyesült Királyság.

 2. IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

  Belgium

  A IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Vezérlő szekrények és dobozok - elektromos, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, burner installation, és Vezérlő szekrények és dobozok - elektromos. Székhelye Tienen, Belgium.

 1. SAINT ROCH

  Belgium

  A SAINT ROCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Központi fűtés - kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Megújuló energiák, Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, és Megújuló energiák. Székhelye Couvin, Belgium.

 2. ELCOTHERM AG

  Svájc

  A ELCOTHERM AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszivattyúk, ipari fűtés, Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Indukciós fűtési rendszerek, Hőszivattyúk, ipari fűtés, Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, és Indukciós fűtési rendszerek. Székhelye Vilters, Svájc.

 3. TENKO

  Ukrajna

  A TENKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, hot air heating convectors, electric boilers, heating bands, heating, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 4. WLD-TEC GMBH

  Németország

  A WLD-TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Égőfejek lakásfűtésekhez, Fűtés - berendezések és készülékek, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Arenshausen, Németország.

 5. KARL REISENHOFER GMBH

  Ausztria

  A KARL REISENHOFER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Központi fűtés berendezések, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Központi fűtés berendezések, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Gleisdorf, Ausztria.

 6. EKOTERMAS

  Litvánia

  A EKOTERMAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, Égőfejek lakásfűtésekhez, Burners, és Industrial burners. Székhelye Bategalos Vilage, Jonava District, Litvánia.

 7. CHAUFFAGECITY

  Franciaország

  A CHAUFFAGECITY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating service, Burners, industrial heating, és maintenance contract. Székhelye Livry Gargan, Franciaország.

 8. CIRELIUS - MATERIAIS PARA GAS E AQUECIMENTO, LDA.

  Portugália

  A CIRELIUS - MATERIAIS PARA GAS E AQUECIMENTO, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Vila Nova De Gaia, Portugália.

 1. HANSA ÖL- UND GASBRENNER GMBH

  Németország

  A HANSA ÖL- UND GASBRENNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Égőfejek lakásfűtésekhez, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Rhade, Németország.

 2. THERMIGAS SAS CHAUFFAGE INDUSTRIEL - VERTRETUNG DEUTSCHLAND UND ÖSTERREICH

  Németország

  A THERMIGAS SAS CHAUFFAGE INDUSTRIEL - VERTRETUNG DEUTSCHLAND UND ÖSTERREICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Égőfejek lakásfűtésekhez, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Berlin, Németország.

 3. SEIRIOS

  Görögország

  A SEIRIOS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Burners. Székhelye Larisa, Görögország.

 4. EGE ELEKTRIK METAL GAZ END. SAN.. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A EGE ELEKTRIK METAL GAZ END. SAN.. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. BLOWTHERM S.P.A.

  Olaszország

  A BLOWTHERM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkeringtetős fűtések, ipari, Égőfejek lakásfűtésekhez, Légkeringtetős fűtések, ipari, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Padova, Olaszország.

 6. GRUPPO SUATTI S.R.L.

  Olaszország

  A GRUPPO SUATTI S.R.L., tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Montecatini Terme, Olaszország.

 7. BRUSCHI LUIGI

  Olaszország

  A BRUSCHI LUIGI, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Courmayeur, Olaszország.

 8. STA DI PERAZZOLO CARLO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A STA DI PERAZZOLO CARLO E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Központi fűtés berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Égőfejek lakásfűtésekhez, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Padova, Olaszország.

 9. CAVAZZANA LUCIO & C. S.A.S.

  Olaszország

  A CAVAZZANA LUCIO & C. S.A.S., tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Mirandola, Olaszország.

 10. V.A.B.B.

  Olaszország

  A V.A.B.B., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, central heating systems, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye None, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes