• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • édesvízi halak

A keresés eredménye

Édesvízi halak - Import export

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Horvátország

  A RIBNJACI KUPA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, sport fishing, Édesvízi halak, pike, és catfish. Székhelye Karlovac, Horvátország.

 2. NURA GMBH

  Németország

  A NURA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgium

  A LA TRUITE D'ONDEVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biológiai - élelmiszerek, trout fillets, Biológiai - élelmiszerek, és hand-crafted production. Székhelye Waimes-Ondenval, Belgium.

 4. AQUARIA ANTWERP

  Belgium

  A AQUARIA ANTWERP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, Viváriumi halak, Édesvízi halak, tropical fish, Viváriumi halak, és aquarium accessories. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 5. AQUARIUM TONNDORF

  Németország

  A AQUARIUM TONNDORF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Akváriumok és üvegtartályok, Haleleség haltenyésztéshez, és Akváriumok és üvegtartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Yozgat, Törökország.

 2. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. KOI BY KOI

  Franciaország

  A KOI BY KOI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Blainville/l'eau, Franciaország.

 4. FISH FRESH-SEAFOOD

  Görögország

  A FISH FRESH-SEAFOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish export. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 5. BELT SEAFOOD APS

  Dánia

  A BELT SEAFOOD APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Karlebovej, Dánia.

 1. PUNTO TROPICALE SRL

  Olaszország

  A PUNTO TROPICALE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. KGN FRESH LTD

  Egyesült Királyság

  A KGN FRESH LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is import of fresh fish. Székhelye Northolt, Egyesült Királyság.

 1. AU POISSON D'OR

  Belgium

  A AU POISSON D'OR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akváriumok és üvegtartályok, Édesvízi halak, Akváriumok és üvegtartályok, és Édesvízi halak. Székhelye Estaimpuis, Belgium.

 2. DER KOIHOF

  Ausztria

  A DER KOIHOF, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Deutsch Goritz, Ausztria.

 3. MONTEUM LTD

  Egyesült Királyság

  A MONTEUM LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, Édesvízi halak, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, Édesvízi halak, és Tengeri halak. Székhelye Shoreham-By-Sea, Egyesült Királyság.

 4. KADEMLER. COM.

  Törökország

  A KADEMLER. COM., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. SUPET SU TURIZM PETROL

  Törökország

  A SUPET SU TURIZM PETROL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, fresh fish export, freshwater fish, Halak - import / export, és king shrimps. Székhelye Sisli / Istanbul, Törökország.

 6. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Törökország

  A FISHLIME SU ÜRÜNLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, fresh water trout, carp, packaged baby shrimps, és Édesvízi halak. Székhelye Bursa, Törökország.

 7. SAS HYS

  Franciaország

  A SAS HYS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rods, és aquarium fish food. Székhelye Boulogne Sur Mer, Franciaország.

 8. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Görögország

  A BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish. Székhelye Athens Greece, Görögország.

 1. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Törökország

  A KEBAN ALABALIK A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trout, és tinned whitefish. Székhelye Elazig, Törökország.

 2. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

  Hollandia

  A V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, és Édesvízi halak. Székhelye Emst, Hollandia.

 3. LETT, DORAN & CO., LIMITED

  Írország

  A LETT, DORAN & CO., LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, és Hal. Székhelye Howth, Írország.

 4. LEFEVRE SURGELES

  Franciaország

  A LEFEVRE SURGELES, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, és Édesvízi halak. Székhelye St Saens, Franciaország.

 5. EUROGEAL

  Franciaország

  A EUROGEAL, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Kagylók, rákfélék, és Hal. Székhelye Mauguio, Franciaország.

 6. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Hollandia

  A GEBROEDERS KOOY B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Édesvízi halak, Hal, és Édesvízi halak. Székhelye Huizen, Hollandia.

 7. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A DENHOLM FISHSELLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, és Pácolt hal. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 8. FILERYB ZAKLAD PRZETWORSTWA RYBNEGO SPOLKA JAWNA KANIA BARBARA HALACZKIEWICZ ANNA

  Lengyelország

  A FILERYB ZAKLAD PRZETWORSTWA RYBNEGO SPOLKA JAWNA KANIA BARBARA HALACZKIEWICZ ANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, és Édesvízi halak. Székhelye Soczewka, Lengyelország.

 9. FARMA AQUA SU URUNLERI

  Törökország

  A FARMA AQUA SU URUNLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish export, és fish preserved in salt. Székhelye MUGLA, Törökország.

 10. PISCICULTURE COUTURIER

  Franciaország

  A PISCICULTURE COUTURIER, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, és Édesvízi halak. Székhelye Pouligny St Pierre, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes