• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • édesvízi halak

A keresés eredménye

Édesvízi halak - Import export

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Horvátország

  A RIBNJACI KUPA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, sport fishing, Édesvízi halak, pike, és catfish. Székhelye Karlovac, Horvátország.

 2. NURA GMBH

  Németország

  A NURA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Németország

  A AQUARIUM TONNDORF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haleleség haltenyésztéshez, Akváriumok és üvegtartályok, Haleleség haltenyésztéshez, és Akváriumok és üvegtartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. KOI BY KOI

  Franciaország

  A KOI BY KOI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Blainville/l'eau, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AQUARIA ANTWERP

  Belgium

  A AQUARIA ANTWERP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, Viváriumi halak, Édesvízi halak, tropical fish, Viváriumi halak, és aquarium accessories. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 2. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Yozgat, Törökország.

 3. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgium

  A LA TRUITE D'ONDEVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biológiai - élelmiszerek, trout fillets, Biológiai - élelmiszerek, és hand-crafted production. Székhelye Waimes-Ondenval, Belgium.

 4. BELT SEAFOOD APS

  Dánia

  A BELT SEAFOOD APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Karlebovej, Dánia.

 5. PUNTO TROPICALE SRL

  Olaszország

  A PUNTO TROPICALE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Roma, Olaszország.

 1. FISH FRESH-SEAFOOD

  Görögország

  A FISH FRESH-SEAFOOD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish export. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 2. SUPET SU TURIZM PETROL

  Törökország

  A SUPET SU TURIZM PETROL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, fresh fish export, freshwater fish, Halak - import / export, és king shrimps. Székhelye Sisli / Istanbul, Törökország.

 1. AU POISSON D'OR

  Belgium

  A AU POISSON D'OR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Díszhalak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akváriumok és üvegtartályok, Édesvízi halak, Akváriumok és üvegtartályok, és Édesvízi halak. Székhelye Estaimpuis, Belgium.

 2. SAS HYS

  Franciaország

  A SAS HYS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rods, és aquarium fish food. Székhelye Boulogne Sur Mer, Franciaország.

 3. DER KOIHOF

  Ausztria

  A DER KOIHOF, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Deutsch Goritz, Ausztria.

 4. MONTEUM LTD

  Egyesült Királyság

  A MONTEUM LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, Édesvízi halak, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, Édesvízi halak, és Tengeri halak. Székhelye Shoreham-By-Sea, Egyesült Királyság.

 5. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Indonézia

  A SUNDA AQUATIC INDONESIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Bandung, Indonézia.

 6. OFISH STORE

  Indonézia

  A OFISH STORE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Tulungagung, Indonézia.

 7. KADEMLER. COM.

  Törökország

  A KADEMLER. COM., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Denizli, Törökország.

 8. KGN FRESH LTD

  Egyesült Királyság

  A KGN FRESH LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is import of fresh fish. Székhelye Northolt, Egyesült Királyság.

 1. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A DENHOLM FISHSELLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, és Pácolt hal. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 2. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  Kína

  A GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Guangzhou, Kína.

 3. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Írország

  A IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Halfeldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, Édesvízi halak, Füstölt és sózott hal, és Édesvízi halak. Székhelye Waterford, Írország.

 4. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Görögország

  A BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fish. Székhelye Athens Greece, Görögország.

 5. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Törökország

  A KEBAN ALABALIK A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trout, és tinned whitefish. Székhelye Elazig, Törökország.

 6. PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA

  Indonézia

  A PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Bogor, Indonézia.

 7. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Hollandia

  A GEBROEDERS KOOY B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Édesvízi halak, Hal, és Édesvízi halak. Székhelye Huizen, Hollandia.

 8. WAN HU FISH FARM TRADING

  Szingapúr

  A WAN HU FISH FARM TRADING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye singapore, Szingapúr.

 9. LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL

  Szenegál

  A LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Székhelye Dakar Senegal, Szenegál.

 10. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

  Hollandia

  A V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, és Édesvízi halak. Székhelye Emst, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes