• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep

A keresés eredménye

Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep - Import export

 1. ÇELIK MAKINA

  Törökország

  A ÇELIK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crusher, tools for jack hammers, Machine manufacturing, és Sieving machines. Székhelye Aydın, Törökország.

 2. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Crude oil, és lubricant. Székhelye Atasehir / Istanbul, Törökország.

 3. IM-TEK

  Törökország

  A IM-TEK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Tevékenykedik a következő ágazatokban is import/export service. Székhelye Adana, Törökország.

 4. NFM MAKINA

  Törökország

  A NFM MAKINA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, cisterns, és Acél. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Olaszország

  A VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Energia és nyersanyag import-export, Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep, Energia és nyersanyag import-export, és Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Székhelye LAURIA, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A FOSHAN POLYTEX TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Székhelye Foshan, Kína.

 2. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Norvégia

  A NORWEGIAN OCEAN POWER AS, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep, és Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Székhelye Drammen, Norvégia.

 3. RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH

  Banglades

  A RAMS POWER TECHNOLOGY LTD,BANGLADESH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árapály-energiát felhasználó áramfejlesztõ-telep. Székhelye Dhaka,bangladesh, Banglades.