• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állványok és tartályok- tárolási célokra

A keresés eredménye

Állványok és tartályok- tárolási célokra - Import export

 1. LUTEC-PKS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LUTEC-PKS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cargo carriers, Reusable load carriers, Transport racks, Assembly devices, Reusable transport packaging, Development of load carrier systems, Special load carriers, Universal racks, és Post pallets. Székhelye Dorsten, Németország.

 2. YONIX TRADE

  Magyarország

  Szolgáltatásunkat használva külföldi ügyfeleink időt spórolnak amikor beszállítókat keresnek Magyarországon. A lehető legjobb szolgáltatást nyújtva (a gyártás kapacitás elosztás, határidő és ár tekintetében) az egyedi vevői igényeknek megfelelően. Az elmúlt években a külföldi piacoknak való megfelelés alapján szeretnénk szolgáltatásunkat magyarországi cégek számára is elérhetővé tenni. Így ha szeretne élni tapasztalt beszállítói hálózatunk és szolgáltatásaink nyújtotta előnyökkel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Minden termék "állványok és tartályok- tárolási célokra"

 3. DS SMITH PLASTICS FRANCE

  Franciaország

  A DS SMITH PLASTICS FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, plastic containers, sheets of honeycomb polypropylene, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és sheets of plastic materials. Székhelye Kaysersberg, Franciaország.

 4. BITO SYSTEMES

  Franciaország

  A BITO SYSTEMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítótartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Bins with pick opening, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és Distribution bins. Székhelye Moussy-Le-Neuf, Franciaország.

 5. BINS USATI

  Olaszország

  A BINS USATI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ládák, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Műanyag termékek, mezőgazdasági és élelmiszeripari, farming tools and accessories, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és Műanyag termékek, mezőgazdasági és élelmiszeripari. Székhelye Pescara, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE

  Olaszország

  A CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, Műanyag csomagolások, Környezetvédelem, Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, farming tools and accessories, és Műanyag csomagolások. Székhelye Pescara, Olaszország.

 2. MANERGO

  Franciaország

  A MANERGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítótartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, dust pans, és Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Raismes, Franciaország.

 3. REA PLASNET

  Franciaország

  A REA PLASNET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raktárállványok, Tartályok és platók, tároló, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raktárállványok, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Eschbach, Franciaország.

 4. VERBEKE OCCASIEREKKEN

  Belgium

  A VERBEKE OCCASIEREKKEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárállványok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Tárolótartályok, Raktárállványok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Tárolótartályok, és Bins with pick opening. Székhelye Beveren-Leie, Belgium.

 5. SCHOELLER ALLIBERT GMBH

  Németország

  A SCHOELLER ALLIBERT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic pallets, és Stacking bins. Székhelye Schwerin, Németország.

 1. NORAH PLASTICS

  Belgium

  A NORAH PLASTICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszigetelő csomagolások, Tárolótartályok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raklapok, Hőszigetelő csomagolások, Tárolótartályok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és Raklapok. Székhelye Paal-Beringen, Belgium.

 2. GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD

  Egyesült Királyság

  A GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compatible shelving for warehouses, és shelving for exhibitions. Székhelye Guangzhun, Egyesült Királyság.

 1. KAPPES FRANCE

  Franciaország

  A KAPPES FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Poissy, Franciaország.

 2. DEXION

  Belgium

  A DEXION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárállványok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raktárállványok, industrial shelving, Mobile racking, és Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. DAPHNE

  Belgium

  A DAPHNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Irodai iratrendező rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, library and bookshop furniture, books, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és furnishings and commercial shelving. Székhelye Gent, Belgium.

 4. LOGISCAL

  Brazília

  A LOGISCAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye São Paulo, Brazília.

 5. AT PLAST

  Franciaország

  A AT PLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok és kádak, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Tárolótartályok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Tárolótartályok, Containers and plastic pallets, és plastic tray. Székhelye La Rixouse, Franciaország.

 6. ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS

  Törökország

  A ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Bursa, Törökország.

 7. TUTTOINDUSTRIA

  Olaszország

  A TUTTOINDUSTRIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, és Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Soci, Olaszország.

 8. MULTIROIR CONTROLEC

  Franciaország

  A MULTIROIR CONTROLEC, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packing boxes, special containers for storage, packaging boxes, és packing cases. Székhelye Périgny Sur Yerres, Franciaország.

 1. MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG

  Németország

  A MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapok, sheet containers, és Raklapok. Székhelye Remscheid, Németország.

 2. ERNST SCHACHTL STAHL- UND METALLBAU INH. MONIKA SCHACHTL

  Németország

  A ERNST SCHACHTL STAHL- UND METALLBAU INH. MONIKA SCHACHTL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Konténergyártás, Műanyag termékek, ipari célokra, Raklapok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Konténergyártás, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Vilsbiburg, Németország.

 3. MAMUT SOFTWARE GMBH

  Németország

  A MAMUT SOFTWARE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Anyagmozgató eszközök (szabadon mozgó). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Nyers (megmunkálatlan) fa, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Ginsheim-Gustavsburg, Németország.

 4. KEAD DESIGN GMBH

  Németország

  A KEAD DESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Szerszámgépek, fémek alakítására, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Műanyag termékek, ipari célokra, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Szerszámgépek, fémek alakítására, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Ratingen, Németország.

 5. FEROPLAST S.R.O. VYROBA DRATENEHO PROGRAMU

  Cseh Köztársaság

  A FEROPLAST S.R.O. VYROBA DRATENEHO PROGRAMU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tetőcsomagtartók és bőröndtartók, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Drótok és kábelek - vasfémek, Acél, Bolti berendezések, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Drótok és kábelek - vasfémek, Acél, és Bolti berendezések. Székhelye Chotebor, Cseh Köztársaság.

 6. RATIOPLAN GMBH

  Németország

  A RATIOPLAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőszállítási járműpark, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raklapok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Belsőszállítási járműpark, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raklapok, és Állványok és tartályok, tárolási célokra. Székhelye Raisting, Németország.

 7. WOLF VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  A WOLF VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és tartályok, tárolási célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Gépek és készülékek - használt és felújított, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, és Műanyag csomagolások. Székhelye Obertshausen, Németország.

 8. KING SERVICE GMBH

  Németország

  A KING SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyag termékek, ipari célokra, és Műanyag csomagolások. Székhelye Malsch, Németország.

 9. KL IDEE UND HANDEL E.K.

  Németország

  A KL IDEE UND HANDEL E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőszállítási járműpark. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raklapok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Konténergyártás, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raklapok, Állványok és tartályok, tárolási célokra, és Konténergyártás. Székhelye Ascholding, Németország.

 10. PALATEC LAGERTECHNIK GMBH

  Németország

  A PALATEC LAGERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Konténergyártás, Műanyag termékek, ipari célokra, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Konténergyártás, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Medebach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes