• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állattenyésztéstan - tanulmányi központok

A keresés eredménye

Állattenyésztéstan - tanulmányi központok - Import export

 1. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spanyolország

  A CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Cuenca, Spanyolország.

 2. ACADEMIACARTABLANCA

  Spanyolország

  A ACADEMIACARTABLANCA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. CHXOUT

  Egyesült Királyság

  A CHXOUT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Durham, Egyesült Királyság.

 4. CEFOP

  Belgium

  A CEFOP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Általános, szak-és továbbképzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Coaching és szakmai tanácsadás, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Coaching és szakmai tanácsadás, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Mons, Belgium.

 5. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aviculture, pluckers, systems and equipment for aviculture, és chicken cages. Székhelye Monticello Conte Otto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CENTRO ANENDO

  Spanyolország

  A CENTRO ANENDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is child care services, physiotherapy, és livestock services and related activities. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 2. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Olaszország

  A CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Brescia, Olaszország.

 3. INSEME S.P.A.

  Olaszország

  A INSEME S.P.A., tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Modena, Olaszország.

 4. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Olaszország

  A ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Reggio Calabria, Olaszország.

 5. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A A.B.S. ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Cremona, Olaszország.

 1. NOVAGEN S.R.L.

  Olaszország

  A NOVAGEN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 2. SEMENITALY - S.P.A.

  Olaszország

  A SEMENITALY - S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, purebred cattle, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 1. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Olaszország

  A ZOO PROGRESS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Persico Dosimo, Olaszország.

 2. AVICOLA ROSSI SRL

  Olaszország

  A AVICOLA ROSSI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Faenza (Ra), Olaszország.

 3. CO.PRO.ZOO. COOPERATIVA PRODUTTORI ZOOTECNICI ( S.R.L. )

  Olaszország

 4. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Olaszország

 5. ALTA ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 6. VEREINIGUNG DER SÜDTIROLER TIERZUCHTVERBÄNDE GEN.U.LANDW.GES.

  Olaszország

 7. WIKO GARTEN & ZOO GMBH

  Németország

 8. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Olaszország

 1. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Olaszország

 2. PRODUZIONI E COMMERCIALIZZAZIONI ZOOTECNICHE S.R.L.

  Olaszország

 3. SOCIETA' AGRICOLA SERENI S.S.

  Olaszország

 4. COOPERATIVA ZOOTECNICA LA VILLA

  Olaszország

 5. STALLA SAN FORTUNATO SOCIETA' COOP. A R.L.

  Olaszország

 6. BOREAL

  Olaszország

 7. A.PRO.ZOO

  Olaszország

 8. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Olaszország

 9. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Franciaország

 10. RAMELLINI PIERANGELO

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes