• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állattenyésztéstan - tanulmányi központok

A keresés eredménye

Állattenyésztéstan - tanulmányi központok - Import export

 1. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spanyolország

  A CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Cuenca, Spanyolország.

 2. ACADEMIACARTABLANCA

  Spanyolország

  A ACADEMIACARTABLANCA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. CHXOUT

  Egyesült Királyság

  A CHXOUT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Durham, Egyesült Királyság.

 4. CEFOP

  Belgium

  A CEFOP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Általános, szak-és továbbképzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Coaching és szakmai tanácsadás, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Coaching és szakmai tanácsadás, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Mons, Belgium.

 5. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Olaszország

  A EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aviculture, pluckers, systems and equipment for aviculture, és chicken cages. Székhelye Monticello Conte Otto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CENTRO ANENDO

  Spanyolország

  A CENTRO ANENDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is child care services, physiotherapy, és livestock services and related activities. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 2. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Olaszország

  A ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Reggio Calabria, Olaszország.

 3. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A A.B.S. ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Cremona, Olaszország.

 4. NOVAGEN S.R.L.

  Olaszország

  A NOVAGEN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Podenzano, Olaszország.

 5. INSEME S.P.A.

  Olaszország

  A INSEME S.P.A., tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Modena, Olaszország.

 1. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Olaszország

  A CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Brescia, Olaszország.

 2. SEMENITALY - S.P.A.

  Olaszország

  A SEMENITALY - S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, purebred cattle, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Olaszország

  A AVICOLA ROSSI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Faenza (Ra), Olaszország.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Olaszország

  A ZOO PROGRESS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - szolgáltatások, Állattenyésztéstan - tanulmányi központok, Állattenyésztés - szolgáltatások, és Állattenyésztéstan - tanulmányi központok. Székhelye Persico Dosimo, Olaszország.

 3. HUMANA S.R.L.

  Olaszország

 4. ALTA ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 5. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Olaszország

 6. BOREAL

  Olaszország

 7. SUD CARNI S.R.L.

  Olaszország

 8. ARRIGONI AVE

  Olaszország

 1. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Franciaország

 2. SOCIETA' AGRICOLA SERENI S.S.

  Olaszország

 3. RAMELLINI PIERANGELO

  Olaszország

 4. ROCCI ROMOLO

  Olaszország

 5. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Olaszország

 6. CO.PRO.ZOO. COOPERATIVA PRODUTTORI ZOOTECNICI ( S.R.L. )

  Olaszország

 7. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Olaszország

 8. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Olaszország

 9. RUPI NICOLA

  Olaszország

 10. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA P R F

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes